יגמר ב7 משחקים.
אני מאמין גדול במנטליות של אינדיאנה ומה שהיא מביאה למגרש, לא מאמין בכלל לאיך שהיא משחקת ולסגל שלה.
מאצ'פים :
לאורי VS היל - לאורי (דווקא לא מבחינה התקפית כי היל שומר די טוב)
דרוזן VS ג'ורג' - ג'ורג' ( הוא הולך לעשות להם צרות)
פאוול VS אליס - אליס
לגבי האם טורונטו ינסו להצמיד את פטרסון ו JV/ ביומבו או את JV וביומבו אני לא יודע. אני כן חושב שמול ג'ורדן היל ויאן מאהימי המשחק שקול.
אם טורונטו יפסידו בסדרה הזאת ב4-3 זה ממש לא יוריד מהערך של מה שהם עשו השנה. אינדיאנה היא קבוצה עם אופי חזק ואני חושב שכל קבוצה, למעט קליבלנד, יכולה להפסיד להם סדרה בפלייאוף המזרח.
אני מצפה מאינדי לקחת את המשחק הראשון.
נק' מפתח לאינדי לגבור על טורונטו :
* לא לפחד לבודד את PG במיד ריינג'
* להרחיק ככל שניתן את ביומבו מאזור הפוסט, לגרום לו לשמור פרימטר ( הרכב נמוך/ ריווח טוב בין היל ומאהימי יכול לפתור את זה)
* לשמור על מיילס, טרנר, לאוסון כשחקני ספסל ולא כפותחים.
* לשחק את החמישייה : היל - אליס - ג'ורג' - טרנר - מאהימי ברגעי נחיצות(יובש).
* לגרום לכדור לזוז ככה שהיל מתחיל את המהלך במסירה ומסיים אותה כשהוא בWeakside , בפינה מחכה לשלשה פנויה שתגיע בעקבות עזרה בהגנה.
* שאליס לא ירכז. שיקבל PnR בפינה או שיקבל כדור מחיתוך לסל. אסור שהוא יתחיל התקפה - הוא מוציא לפועל, פואנטה של ההתקפה בהוויתו.
נק' מפתח לטורונטו לגבור על אינדי :
* אני חושב שטורונטו צריכה להפתיע ולפתוח עם סקולה לצד ביומבו. ההרכב הזה הביא לה 31 נק' ב16 דק', בנצחון מול אינדי.
* הסטטיסטיקה אומרת שהצמד: ג'וזף - ג'ונסון בצירוך JV/ תומפסון יביאו לטורונטו למעלה מ30 נק' מהספסל מול אינדי.
* בלי בידודים - לאורי ודרוזן לא יוכלו לעמוד בהגנות של ג'ורג' והיל. בידודים ישלחו את טורונטו הביתה ואת דוויין קייסי לארה"ב
* לא לפחד לשחק סמול. בין אם ביומבו ישחק סנטר או JV/ תומפסון , לטורונטו יש סיכוי טוב לרווח את המשחק ולגרום לאינדי להנפיץ אזוריות ( 3-2). אני חושב שהרכב כזה יכול לכללול אצל טורונטו 6 שחקנים שונים מלבד עמדת הסנטר.
* Make PG shoot the 3. - ג'ורג' זורק 1-6 ב3 הפסדים מול טורונטו וקולע 4-8 בנצחונות מול טורונטו.
אני רואה בסדרה הזו סדרה מעולה ואולי אני אתכזב.