פלייאוף אנשים!

OrEl74

Well-known member
מנהל
פלייאוף אנשים!

העונה הזאת היתה מטורפת ומעניינת אבל עכשיו מתחיל האקשן האמיתי

אלה הסדרות הצפויות לנו בסיבוב הראשון, את הבמה לפרשנויות אני משאיר לכם

rkoron

New member
הכי קל לדעתי במזרח

אינדיאנה היריבה הכי נוחה לדעתי..לא מתחבר לקבוצה הזאת.
תחושה של סוויפ לדעתי..מקווה שיהיה יותר צמוד מזה.

BeniTaz

New member
הגזמת

אינדי מאכזבת גם אותי, אבל אם היא תתחבר זה יכול לעשות בעיות לרפטורס. יותר דקות ללאוסון פחות לאליס, טרנר עולה עם ההתלהבות מהספסל וג׳ורג׳ ייכנס טוב למשחק לדעתי אפילו מוקש גדול הם יהיו.

picki23

New member
יגמר ב7 משחקים.

אני מאמין גדול במנטליות של אינדיאנה ומה שהיא מביאה למגרש, לא מאמין בכלל לאיך שהיא משחקת ולסגל שלה.

מאצ'פים :
לאורי VS היל - לאורי (דווקא לא מבחינה התקפית כי היל שומר די טוב)
דרוזן VS ג'ורג' - ג'ורג' ( הוא הולך לעשות להם צרות)
פאוול VS אליס - אליס

לגבי האם טורונטו ינסו להצמיד את פטרסון ו JV/ ביומבו או את JV וביומבו אני לא יודע. אני כן חושב שמול ג'ורדן היל ויאן מאהימי המשחק שקול.

אם טורונטו יפסידו בסדרה הזאת ב4-3 זה ממש לא יוריד מהערך של מה שהם עשו השנה. אינדיאנה היא קבוצה עם אופי חזק ואני חושב שכל קבוצה, למעט קליבלנד, יכולה להפסיד להם סדרה בפלייאוף המזרח.

אני מצפה מאינדי לקחת את המשחק הראשון.

נק' מפתח לאינדי לגבור על טורונטו :
* לא לפחד לבודד את PG במיד ריינג'
* להרחיק ככל שניתן את ביומבו מאזור הפוסט, לגרום לו לשמור פרימטר ( הרכב נמוך/ ריווח טוב בין היל ומאהימי יכול לפתור את זה)
* לשמור על מיילס, טרנר, לאוסון כשחקני ספסל ולא כפותחים.
* לשחק את החמישייה : היל - אליס - ג'ורג' - טרנר - מאהימי ברגעי נחיצות(יובש).
* לגרום לכדור לזוז ככה שהיל מתחיל את המהלך במסירה ומסיים אותה כשהוא בWeakside , בפינה מחכה לשלשה פנויה שתגיע בעקבות עזרה בהגנה.
* שאליס לא ירכז. שיקבל PnR בפינה או שיקבל כדור מחיתוך לסל. אסור שהוא יתחיל התקפה - הוא מוציא לפועל, פואנטה של ההתקפה בהוויתו.

נק' מפתח לטורונטו לגבור על אינדי :
* אני חושב שטורונטו צריכה להפתיע ולפתוח עם סקולה לצד ביומבו. ההרכב הזה הביא לה 31 נק' ב16 דק', בנצחון מול אינדי.
* הסטטיסטיקה אומרת שהצמד: ג'וזף - ג'ונסון בצירוך JV/ תומפסון יביאו לטורונטו למעלה מ30 נק' מהספסל מול אינדי.
* בלי בידודים - לאורי ודרוזן לא יוכלו לעמוד בהגנות של ג'ורג' והיל. בידודים ישלחו את טורונטו הביתה ואת דוויין קייסי לארה"ב
* לא לפחד לשחק סמול. בין אם ביומבו ישחק סנטר או JV/ תומפסון , לטורונטו יש סיכוי טוב לרווח את המשחק ולגרום לאינדי להנפיץ אזוריות ( 3-2). אני חושב שהרכב כזה יכול לכללול אצל טורונטו 6 שחקנים שונים מלבד עמדת הסנטר.
* Make PG shoot the 3. - ג'ורג' זורק 1-6 ב3 הפסדים מול טורונטו וקולע 4-8 בנצחונות מול טורונטו.

אני רואה בסדרה הזו סדרה מעולה ואולי אני אתכזב.

Cade Foster

New member
המנטליות של אינדיאנה

הביאה אותה למאזן איום ונורא במשחקים צמודים העונה. רק אומר.

picki23

New member
ומאידך

אם נשים רגע את מבחן התוצאה בעונה הרגילה בצד, היא לא עשתה לקליבלנד חיים קלים באף מפגש . מהמשחקים שראיתי(לא רק קליבלנד. מול דטרויט, מיאמי, אוקלהומה, בולס ובוסטון), מדובר בלעשות את הדבר הנכון ובזמן הנכון ובמקרה שלהם, ברוב המקרים, זו הנעת הכדור שנעצרת לה.
&nbsp
&nbsp

Cade Foster

New member
אני חושב שזה הרבה יותר פשוט מזה

פול ג'ורג' בביכולת של חודש נובמבר = אינדיאנה עוברת. פול ג'ורג' של שאר העונה = טורונטו קל.

fatnoam

Active member
אני חושב שלאורי יחסל את ג׳ורג׳ היל במאצ׳אפ הישיר

ואני חושב שלראפס לא תהיה בעיה לשמור את מונטה.
&nbsp
פול ג׳ורג׳ הוא בעייתי אבל אני מרגיש שהוא לבד. אני באמת חושב שבכל שאר העמדות יש לטורנטו יתרון. גם סמול בול עם ג׳יימס ג׳ונסון ב-4 (אינדיאנה יכולה להגיב עם מיילס/ג׳ורג׳ ב-4, אבל זה לא יועיל לה) זה משהו שקשה לאינדי להתמודד איתו. פטרסון גם נותן עונה מצויינת.
&nbsp
שוב, בין החמישיות היתרון של הראפטורס זניח עד לא קיים, אבל בספסל אני חושב שהם הרבה יותר איכותיים. בכלליות יש להם כימיה הרבה יותר טובה, הם באים בכושר יותר טוב, ועם נטל הוכחה עליהם אחרי הפדיחה בשנה שעברה.
&nbsp
אין לי ספק שהראפטורס עוברים, 5-6 משחקים יספיקו.

picki23

New member
אני ממש לא בטוח

אפשר לומר הרבה דברים על חוסר התועלת של ג'ורג' היל. שומר פרימיטר טוב הוא כן. (אגב גם מונטה)
&nbsp
המפתח מבחינתו זה להוריד את האחוזים של לאורי משלוש. כשלאורי יזרוק פחות מ 40 % משלוש, הקשיים של טורונטו יתגלו. אני מאמין אגב שזה יקרה.

למונטה יצא שלא בצדק שם של שומר נוראי. במציאות הוא רק בינוני.

אם יש משהו שהוא יודע טוב לעשות זה לחטוף ולקחת צארג'ים אבל כשחקן הגנה שלם עם הגודל שלו והריכוז שלו לאורך משחק שלם הייתי מדרג אותו ממוצע ומטה.

rapgamer4ever

New member
טורונטו צריכה את קארול בשביל המפגש הזה

הבעיה שהוא עדיין לא בכשירות מלאה.
סמול פורוורדים גדולים כמו פול ג'ורג' תמיד היוו בעיה לראפטורס. פאוול, רוס ודרוזן קטנים מכדי לשמור עליו, ג'יימס ג'ונסון לא הכי משתלב שם העונה.
קארול הוא המועמד הטבעי בתקווה שיהיה בריא. במידה ולא- פטריק פטרסון יכול לשמור על פול ג'ורג' אבל הוא משחק בעיקר סטרץ' 4. לכן אם אינדיאנה תשחק ביג היא עשויה להוות בעיית מצ'אפ.
פיתרון נוסף שיכול לבוא בחשבון הוא שטורונטו תשחק סמול, תשים על ג'ורג' את פאוול ותפתה אותו לעלות לזריקות מידריינג' לא הכי יעילות מעל הידיים של פאוול. זה גם יכול לעבוד.
&nbsp
דווין קייסי מאמן על הכיפאק אבל הוא לא מבריק בהתאמות. אני חושב שלאינדיאנה יש שחקני רוטציה שלא שווים דקות פלייאוף משמעותיות, השאלה האם קייסי ידע לנצל את זה ולשחק על החסרונות שלהם. לדעתי כשאתה משחק חכם בהגנה מול אינדיאנה היא הופכת למאוד מוגבלת.
&nbsp
האקס פקטור של הסדרה הוא יאן מהינמי. טורונטו מגיעה המון לצבע וסוחטת עבירות, אם הוא יצליח להגן היטב על הטבעת ולהימנע מבעיית עבירות משחק ההתקפה של הראפטורס יהיה הרבה פחות יעיל.
&nbsp
בשורה התחתונה אני חושב שטורונטו יותר מגוונת ואיכותית והיא תנצח. הייתי מהמר כרגע על 4-2 אבל מידת הכשירות של קארול עשויה להשפיע.

picki23

New member
כמו שאמרת

לא הייתי בונה על קארול, הוא רק חוזר מפציעה.
&nbsp
אגב, אני חושב שפוואל קטן מדי בשביל ג'ורג', ג'ורג' ייקח אותו לסל. דרוזן יקשה עליו טיפה יותר אבל גם הוא מיס מאץ'. ג'יימס ג'ונסון איטי מדי. טרנס רוס לא רלוונטי כמעט למאצ'פים האלה, אלא אם כן יצליח לקלוע 3 על הגנת פרימיטר טובה של אינדי.
&nbsp
אני לא רואה באקס פקטור יאן מהימי, אני דווקא חושב שאיך שאליס ישחק יכתיב את גורל הסדרה. אם אליס יהיה יעיל ההגנה של טורונטו תתפרק פעם אחר פעם. אני חושב שטרנר צריך לתת סדרה גדולה בהגנה ( אפשרי מבחינתו). זה יקשה על טורונטו ויכריח אותה ללכת לסמול בול.
&nbsp
נראה כאילו דווקא גורל הסדרה ייפול על איך קארול יחזור. מה גם שזה לא מבטיח כלום, אפשר למצוא פתרונות גם להגנה שלו ( לדוגמא : חסימה בין ג'ורג' לאליס )
&nbsp
אתה לא היחיד שחושב שלטורונטו יתרון מובהק בלי/ עם קארול ( 4-2). מעניין אותי למה.
&nbsp

rapgamer4ever

New member
פול ג'ורג' לא פיזי בסגנון המשחק שלו

הוא לא נוטה לחדור באגרסיביות על שחקנים קטנים או לקחת אותם לפוסט. לכן אני חושב שטורונטו אולי תוכל לשרוד עם שומרים אנדרסייז.
&nbsp
אני חושב שלטורונטו יש יתרון כי היא יותר איכותית. לראפטורס יש ספסל חזק, ההתקפה שלה יותר זורמת וכמו שאמרתי היכולת שלה להגיע לעונשין קריטית ביותר .
אינדיאנה היא קבוצה שיותר קל לשמור עליה ואם אתה מקבל החלטות נכונות בהגנה אפשר לכפות עליה לקחת זריקות לא יעילות. בכללי היא קבוצת סט אופנס לא טובה.

fatnoam

Active member
אין לראפטורס פתרון טוב לג׳ורג׳

פטרסון וג׳ונסון איטיים מדי, פאוול, רוס ודרוזן קטנים מדי. אבל כאן פחות או יותר נגמרים היתרונות של אינדי במאצ׳אפ מול הראפטורס.
&nbsp
ראפגיימר - פטרסון הוא לא חיסרון שאינדי יוכלו לנצל. הוא קטן בגוף אבל מאוד חזק ואקטיבי. אל תצפה מהגבוהים של אינדיאנה לנצל את הסייז שלהם עליו. ג׳ורדן היל שחקן התקפה טוב, ואת הסלים שלו הוא מסוגל לעשות על כל הגבוהים של טורונטו. למהימני אין מהלכי פוסט, לאבוי אלן ומיילס טרנר אינם שחקני פוסט אפ - איפה שהגובה קובע יותר.
&nbsp
ועוד משהו (לשניכם) - דוויין קייסי לא צריך לעשות התאמות. הסגל של הראפטורס יותר עמוק ואיכותי, וכשווגל ייאלץ להשתמש בספסל, אז יהיה קשה לאינדי לעמוד עם הראפטורס - כי הספסל של השניים פשוט יותר טוב. כמו כן, טורונטו מאוד ביתית השנה, ואני לא רואה את אינדיאנה לוקחת שם משחק.

rapgamer4ever

New member
אני עוד לא מוחק את קארול

הוא הגיע בדיוק בשביל זה. כמובן שבהיעדרו קייסי יצטרך למצוא אלתורים שמטבע הדברים יהיו פחות טובים.
כשדיברתי על פטרסון וסייז לא הסברתי את עצמי עד הסוף. התייחסתי לכך שפטרסון ישמור את פול ג'ורג' למרות שהוא סטרץ' 4. זה אומר שאחד משחקני הפרימטר של טורונטו צריך לשמור על הביג מן של אינדיאנה. מכאן אמרתי בעיה של סייז.
פתרון נוסף הוא לשחק עם פטרסון בעמדה 3 אבל זה לא מוצא חן בעיני.
&nbsp
אני חושב שגם אם טורונטו עדיפה תמיד יש מקום ללמוד את היריבה. סתם לדוגמה להביא עזרה בהגנה מהשומר של לאבוי אלן ולהשאיר אותו wide open במיד ריינג'. מאמנים דינמיים משחקים על החולשות של היריבה וזה משהו שקייסי לא עושה.

rkoron

New member
למה לא?

דטרויט כבר ניצחה כמה פעמים העונה את קליבלנד..אז לך תדע מה יהיה שם.
&nbsp
סתם סתם...לדעתי דטרויט תיקח אחד בבית ויגמר 4-1.

rapgamer4ever

New member
דטרויט קבוצה קשוחה ודי טובה

היא משחקת בקצב איטי בדומה לקליבלנד, אני חושב שמשחקי low score יתנו לה סיכוי טוב יותר.
הבעיה מספר 1 של הפיסטונס מול כל יריבה הוא האקינג על דראמונד. אין לזה פיתרון כשהסנטר שלך קולע ב-35% מהעונשין, הוא פשוט יצא מהמשחק ברגע שטיירון לו יחליט. בלי דראמונד לרג'י ג'קסון קשה יותר להגיע לצבע ומשחק ההתקפה הולך להאריס ומרכוס מוריס בפוסט. לא חושב שדטרויט תנצח ככה, קליבלנד מוכשרת מדי התקפית מכדי שתעצור אותה על 85 נקודות.
&nbsp
התוצאה הכי סבירה בעיני היא 4-1 לקליבלנד. אני מקווה שדטרויט תשיג ניצחון פלייאוף אבל לא אתפלא אם זה יגמר בסוויפ.

למעלה