פיתוח הפורום

Dark Storm

New member
שלילי....

אבל אני רואה מכושפות... זה נחשב ?
הייתי בבוסטון, וושינגטון וניו יורק...

cjharm

New member
הבנתי.....

"בילתי" יום שלם בלחפש את הבית שלהם (ולשגע את אמא) לא מתצאתי

shipper heart

New member
יש לי גם יכולת שיכנוע לא רעה בכלל

אבל ברגע שאבא שלי ישמע הוא יגיד מה פתאום ובלה בלה בלה הוא לא פחות גרוע מאמא שלי ואין סיכוי...בעע אוף ואז היא תגיד לי שכולם זרים ושאני לא מכירה אותם ושיכול להיות שאתם מחבלים שמתחזים לילדים כדי לגרום לנו לבוא למפגש ולחטוף אותנו...בעעעעע

Dark Storm

New member
אז לא כדי שהם יראו את התמונה

שלי מתמונת מחזור כי אני נראה כמו מחבל שם...

גל... ההורים שלך קצת לא מעודכנים...

נראה לי שאת תוכלי ללמד כמה מבוגרים דבר או שניים... חחח.... וגל... תגידי להם שאת מאאאאאוד אחראית..... וילדה גדולה כבר ... בת 14! אם תרצי אני מוכנה להחליף איתם מילה...חחחח.... חוצמזה... איפה הייתתתתתתתת.? כ"כ התגעגעתי..
.

shipper heart

New member
כבר יותר קרוב ל15 חחח

וזה לא יעזור...הם בחיים לא יתנו לי...ויאללה דברי איתם אני אתן לך תמספר חחחחח. הייתי אמממ במקלחת ואז ראיתי סקס והעיר ואז ראיתי ג'אג ואז ישנתי...אה ולפני זה הייתי בפעולה... אוף זה מדכא כי אני יודעת מראש שאין לי אפילו מה לשאול

shipper heart

New member
שמעת על המקום הזה?! *אני בשוק אפחד

לא שמע על יבנאל...*פותחת את הפה והוא נופל לה 10 מטר למטה כמו הסמיילי הסגול שאין בתפוז כי אין להם סמיילים שהם אנימציות חח*

Nushi G

New member
חחח אפילו הייתי שם פעם!!!

יש לנו מכרים במושבה כנרת, אז דווקא עברתי ביבניאל כמה טכמה פעמים.. אה, וגם הייתי שם בניווט פעם.. איזה חור יא אלוהים!

shipper heart

New member
חחחח.....אני גרה בשכונה משפחתית חחח

את רואה סבתא שלי מצד שמאל ודודה שלי (אחותו התאומה של אבא) בצד ימין חחח...ומולנו חברים שלנו חח וואיי עברת ביבנאל!!! אנחנו החור הכי גדול במדינה...בעצם לא....מסד זה החור הכי גדול במדינה חחח

Nushi G

New member
את רצינית?! זה בדיוק כמו אצלנו-

סבתא מצד ימין, דודה מצד שמאל (דו-משפחתי שלנו) ועוד דודה שלושה רחובות מעל...חחחחחחחחחח אחיות והורים של אמא...

shipper heart

New member
הדודה השנייה *אחות הקטנה של אבא*

גרה מעבר לשדה...חחחח 5-10 דקות הליכה...חחח 2 דקות נסיעה חחח

shipper heart

New member
חיחיחיחיחיחיחי רק חבל שהמשפחה של

אמא שלי גרה שעה נסיעה חחחח *או 12 שעות טיסה...יש גם שם חחח*

למעלה