פיתוח הפורום

shipper heart

New member
באמת לא נורא...חחח ככה בחופשים

כשאני אצלם אני מתנתקת מיבנאל חחחח

וואי מפגש פורום נראה לי אחלה רעיון!

מה דעת כולם....? אנני רואה שכמה הגיבו וכמה קצת פחות... אני יודית שאני לא ממש ממש פעילה בפורום אבל אני עדיין ממש הייתי רוצה לפגוש את כולם.. לדבר עם ג'אג פנים אל פנים ..: )) הממ.. אבל בלי גל? חבל שההורים שלך לא יסכימו.. למען האמת, מנסיון ההורים שלי גם לא מסכימים לדברים כאלה.. ו.. מצטערת להיות התחמנית שבחבורה
אבל את לא יכולה סתם לקחת איתך איזו חברה ולהגיד שאת סתם נוסעת לך לת"א? זה מה שאני ייאלץ לעשות אם אני ארצה לסוע למפגש... היו עושים לי סרטים מטורפים אם הייית אומרת שאני נוסעת להיפגש עם חבורת אנשים שאני לא מכירה...

cjharm

New member
אנחנו נורא נחמדים

הי.... רגע גם אני לא מכירה פה אף אחד!!!!! טוב, אני נורא נחמדה - אני לא נושכת....

cjharm

New member
OK!

"אמרת שאחרי החגים יהיה יותר טוב, יהיה יותר נעים"

אני בטוחה שאף אחד כאן לא נושך...

:) זאת הנקודה... אבל למה סתם להלחיץ את ההורים שלי.. מה שהם לא יודעים, לא ייפגע בהם.. אני מקווה.. :))) תחח.. למרות שאני יכולה להגיד להם שיש גם שוטר בפורום..
אז זה בכלל בטוח~~ :)) הורים מצחיקולים... מילא. ווא אני חייבת להתחיל לכתוב כאן יותר.. אני נכנסת בערך כל 10 דקות וקוראת הכל... הכל נורא מוצלח.. מפחדת להרוס.. :)) אה וד"א- מלחמת המינים שהייתי כאן אתמול... למרות שלפי מה שהבנתי זכיתי להיות עדה רק לחלק ממנה.. הייתה משעשעת ביותר... :) גו גירלד!! מה שנקרא..."זימברתן אותן" .. :)) תח.. ג'אסט קידינג בויז!... חולה עליכם.. אתם מקסימים... :)

לא קצת מוקדם למפגש../images/Emo35.gif הייתי כבר ב

3-4 של פורום הארי פוטר חברתי, הו היה כיף
זה יהיה רעיון נחמד מאוד

shipper heart

New member
למה מוקדם?! אני מדברת עם האנשים

פה חודש ואני מרגישה שאני מכירה אותם יותר טוב מאשר אנשים שאני מדברת איתם חצי שנה.... אה ואמא שלי אמרה שהיא לא תרשה לי...חחח אבל אז היא אמרה שאם אני אדבר עם מישו בטלפון אולי היא כן תרשה חיחחחחחחחחח היא פשוט רוצה לבדוק שאתם לא טרוריסטים חחחח

Nushi G

New member
האמת שיכול להיות שאחרי שהיא תדבר

איתי היא רק תפחד יותר, אז אולי לא כדאי... חחחח
סתם, אני צוחקת.. אם להתקשר אליי יגרום לה לתת לך לבוא למפגש אז אין שום בעיה!!!
רק תגידי!

shipper heart

New member
thanx you guys ../images/Emo9.gif

אני עוד עובדת על הריכוך ואז אם יהיה צורך וואם אני אראה שיש איזשו סיכוי אני אבקש

Dark Storm

New member
תגידי לאמא שלך ש...

תתקשר 100 מכל מקום בצפון הארץ ואני אדבר איתה

shipper heart

New member
מצפון הארץ זה לא צריך להיות בעיה חח