פיתוח הפורום

Dark Storm

New member
אין בעיה :)

תגידי איזה יום ואם אני עובד באותו זמן אז אני "אתפוס" את השיחה שלה.

shipper heart

New member
חחחחחחחחחחח אבל צכים לקבוע איזה

זמן ואם בכלל קודם לא חושב? חחח אחרת אין טעם לשגע אותה חח

Dark Storm

New member
תקבעי איתה יום ושעה

או אם את מעדיפה, שלחי לי הודעה פרטית ואני אתן לך את הפלא שלי שתתקשר אליו

Dark Storm

New member
אה.... ../images/Emo13.gif

טוב, זה תחליטו פה אתם, אני יכול לקחת יום חופש מתי שאני רוצה, אין לי משהו שיגביל אותי בנתיים (משוויץ בפני תלמידי הבי"ס כאן
)

shipper heart

New member
*מוציאה לשון חזק חזק עד שהיא נופלת*

פלאנק (הרעש של הלשון על השולחן) "או אאאק" (נו באמת בלי לשון חח) *לוקחת את הלשון ועם דבק שלוש שניות מדביקה אותי חזרה*

cjharm

New member
../images/Emo3.gif

בחזרה!!!!! סתם , אני גם רוצה להיות חלק מהשיחה...

cjharm

New member
תודה !!!

ד"א הייתי אצל הרטפא אז לא הגבתי לציונים שלך: WOW!!!! מאוד מרשים - אתם כבר נחשבים תיכון?? כי כך נראתה התעודה שלי שנה שעברה (רק עם אותיות..... A+) ולפני שנתיים, אבל השנה בתיכון עם היה לי ממוצא 87 אני הכי שמחה בעולם!!!

shipper heart

New member
חחחחח לא אנחנו עדיין נחשבים חטיבה.

שנה הבאה תיכון...חחח ועוברים למבוך AKA הבניין ההיסטורי חחחח איפה שרבין למד ואיפה שהארכיון והמשרד של הילל...חחח אפחד לוידע את כל הדרכים שם חחחח זה מבוך רציני חחח... אבל התעודה שלי נראתה בערך ככה גם לפני שנה ושנתיים...חחח טוב די בצפר יש לי עכשיו חופש 4 ימים ואני לא הולכת לבזבז את כולו על המקום המגעיל הזה חחח....

cjharm

New member
ב"מקום המגעיל הזה"

את לא מתכוונת לפורום ..... נכון?

shipper heart

New member
השתגעת?!!?!??!?!!?!?

ברור שלא לפורום!! הכוונה לבצפר!! שאני לא הולכת לחשוב עליו ב4 ימים הקרובים!

cjharm

New member
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD!

לא באמת חשבתי ככה, אבל צריך להיות בטוח!!! איך היה הסדוויץ?

shipper heart

New member
מוזר חחחח זה היה פסטרמה עם חומוס

ועגבניה...חחח לוידעת זה היה מוזר חחח איך יכולת אפילו להעלות את זה על דעתך?! *חיחי איזה ביטוי מצחיק*?!?! נראה לך שהייתי נמצאת בפורום כל היום אם הייתי חושבת שהוא מגעיל?! are you nuts?! *not that being nuts is bad....i know i like it ha ha*

cjharm

New member
FIRST OF ALL

yes i nuts - and prode of it!!!!!!!! i'm stuch on English, not the cpmputer, my mind!!!!!!!!! pastram and hones *i't hamos!!!! i got the homes* i know you know what i mean!!!!

cjharm

New member
את לא רצינית מכון?

בחברים.... אף אחד לא מוכן להרצאה של רוס... ופיבי נמרחת בחומוס.... והיא צועק "הומוס, איו גוט גה הומוס"....?!

shipper heart

New member
חחחח לא הבנתי מה כתבת בכלל...חחח

הא הא the one when no one's ready חחחחחחחחח אבל זה עוד בלי מונדלר...בעע...זה מוניקה/ריצ'רד...בעע חח

למעלה