פיתוח הפורום

shipper heart

New member
יש-לי-שיר-שמעצבן-אנשים-יש-לי-שיר-

שמעצבן אנשים חחחחחחחח איזה כיף לעצבן אנשים
שיפ שיפ שיפ וזמר זמר זמר ל-שיפסי יש צמר צמר צמר מה נעים ומה נחמד מד מד לפוצץ חיות מחמד מד מד שחיו רק יום אחד חד חד רק ביומולדת רק ביומול-דת!!

cjharm

New member
לאנשים עם לב חלש - לא!

לקוחים חתול שוחטים אותו תולים על עץ בגן - כת השטן!

shipper heart

New member
יש לזה כל כך הרבה המשכים!!

אבל אני לא זוכרת אפחד מהם חחחחחח בוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווםםםם טרח מקרה?! הבלון התפוצץ הבלון נקרע! חחחח אני יודעת את כל הסיפור הזה בע"פ

cjharm

New member
מעשה בחמישה בלונים!!!!

"שני ערפדים הלכו ברחוב" זה התחלה של בדיחה שהמדריכה שלי התחילה לפני חודש ועובדת על לסיים אותה כל השכונה שוב באותו המקום - - - מחכים לבאו של היום פסטיניצי - - בקרניצי - יהיה פה ב-ל-א-ג-ן פסטיניצי בקרניצי אה-אה-אה-יאה פסטיניצי בקריניצי 99!!!

תגידי לה:

לא אללה לא אללה ומוחמד סורה לולה. תוודאי שיש שם עקל, ועוד 3 מוסלמים ואת מסודרת לכל החיים. שום מחבל לא יפוצץ אותך עכשיו.

הרמוני

New member
מממ....טוב אני אנסה להמשיך

מאיפה שהפסקנו. בוא נראה, הארם ומאק בדיוק גילו שהחברה של הבחור שהתאבד מתה יומיים לפניו, הם לא יודעים למה. קוראים להם לעלות לגשר, וכשהם מגיעים... "קראתם לנו?" שאל הארם, "כן, קומנדר, קולונל, תכירו זה סגן סטיוארט" "סטיוארט?!" הם שאלו ביחד, "כן" ענה הבחור, "אני אח של מייקל,(הבחור שהתאבד) משרת בחיל הנחתים *MARINS* גברתי" הוא אמר למאק כששם לב שהיא בעצמה MARIN "אני פה כדי לאסוף את הדברים של אחי ולהביא אותם הביתה" "אכפת לך אם נשאל אותך כמה שאלות קודם?" שאל הארם, "NO SIR", הוא ענה והם לקחו אותו לחדר הישיבות של הנומ"ט....

Nushi G

New member
למה אני?? טוב ננסה.. אני לא טובה

בזה... הארם ומאק עשו את דרכם לחדר הישיבות עם סגן סטיוארט לחשה מאק להארם - "אתה בטוח שזה הזמן לתחקר אותו? אפילו לא היה לו זמן לעכל את המוות...". הארם הרהר לרגע ומר- "אולי את צודקת, אבל אין לנו זמן להיות מתחשבים.. האדמירל לוחץ עלינו לסיים את החקירה... אבל אולי כדאי שאת תשאלי את השאלות- הוא בכל זאת מארינס כמוך ואת גם יודעת שלחשוב לפני שאני מדבר זה לא הצד החזק שלי..." מאק חייכה לעצמה ולחשה- "tell me about it..." ועכשיו תורכם!

cjharm

New member
דרך אגב...

אני לא זוכרת מה קרה קודם... אז אני מאלתרת! "עמוד נוח" אמרה מאק בזמן שהיא התיישבה והארם הלך להביא קפה. "לוטנט, איך אתה מרגיש?" "אני בסדר מאם, תודה" הארם העיפה להארם מבט כשהראשון הינח את הקפה לידה. "אז מה היה הקשר שלך לנרצח" אני מסיימת פה כי אני באמת לא זוכרת במה מדובר!

cjharm

New member
הבנתי - סליחה!

..מאם, תודה" מאק העיפה להארםמבט... אני חולה!!!!!

יש אפשרות לפתוח את הגלריות לקהל

הרחב כך שנוכל להוסיף את התמונות לבד בלי להעביר דרכך
.

הרמוני

New member
קשת....

תעברי שוב על מה שכתבת.... ותגידי לי מה לא בסדר ואלי אני אעלה לך את הציון. חחחחחח.....

cjharm

New member
יש לזכור שאני

קצת דסלקטית ולהיות נחמדים!! אבל אני עוברת על זה (וגם עובדת על זה)

למעלה