פירסינג...

batman

New member
רואים את הפירסינג הזה הרבה

בתמונות ,בסרטים ואני מתייחס לזה בשלוות נפש. אבל עכשיו, אחרי התמונות, שלב אחרי שלב. ואם תשימו לב בתמונה האחרונה יש טיפ טיפה של דם ליד העגיל. אני חייב להגיד שבדרך כלל יש לי בטן חזקה וכבר ראיתי לא מעט דברים בחיי (לאו דווקא מיניים) התמונות עוררות בי מצד אחד סקרנות אמיתית אבל גם תחושת אי נוחות חזקה עם בחילה קלה. אולי בגלל שזה קצת נראה כאילו הפירסינג נעשה בכפיה. אולי כי חשבתי על מחט שחודרת את הבשר באיזור הזין שלי. מצמרר

ראיתי מאות פירסינגים (לא בכוס)

הרבה פעמים יורד דם (כמעט תמיד). הרבה פעמים מחזיקים את הקורבן (מתוך בחירה - הוא פשוט מרגיש יותר בטוח). זה לא כזה מחריד.

דוחה לחלוטין -כואב לי להסתכל על זה

אני גם לא מצליחה להבין את ההנאה שמפיקים מזה אבל שוב כל אחד והפטיש שלו. (אני אמורה להיות פתוחה לרעיונות חדשים
) פשוט אני מאמינה שהגוף הוא מקדש הכי יקר לנו ואנחנו אמורים לפנק אותו ולטפח. בטח לא להכאיב !!!!

neon green

New member
אותי אישית זה גם לא ממש מגרה

הם מציגים את זה בתור איזו חוויה חד פעמית נעורית כזאתי ... לאיודע ....האמת שהאקס אקסית פעם הגתה תרעיון שאני אעשה עגיל למטה ... אבל לא עשיתי ... ולא מתכוון לעשות ... לא נראה לי שיש טעם ...והבנתי שיש בעיה עם קונדומים ועגילים באיבר המין הגברי...

בתור מי שהיה לה פירסינג

אבל בגבה, אני לא מבינה את הקטע של פירסינג באברי מין ... זה נראה לי איזושהי חוויה מאזוכיסטית משהו ...

חופ שיה

New member
אותי זה מדליק ../images/Emo3.gif

פירסינג בכוס או פירסינג בזין יצא לי להיות עם אחד שהיה לו פירסינג בזין היה ממש כייף ומיוחד למצוץ לו, סתם משהו שונה ונחמד, המראה של זה יותר מדליק מאשר המציצה של זין עם פירסינג. מבחינת חדירה זה לא ממש שינה ואולי אפילו גרע כי הכיפה לא חלקה,מה שכן יש להזהר מזיהומים כי אם הם לא שומרים על המקום סטרילי זה יוצר הרבה חיידקים. אני אישית לא אוהבת לחורר את עצמי בכלל.

למעלה