פירסינג...

יש לי רק דבר אחד להגיד בנושא....

בעעעעע אייייייייי ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

בחיים, אבל בחיים נוAה לא היתה מסכימה לדבר כזה!!!

זוועה. בחיים לא אבין איזו הנאה

מפיקים בעלי הפירסינג במקומות המכאיבים והרגישים בגוף. אם זה מאזוכיזם בסיסי, מומלץ לפנות למכוני עינוי סיני מתקדם. אבל לחשוב שזה מגרה מינית????? !!!!! איכס.

גם אני אצטרף לשואלים....

למה ? למה עושים את זה ? כי זה יפה ? מה ? מה עומד מאחורי ההחלטה שמכניסה אנשים לעשות את זה ? מישהו/מישהי יכולים להסביר לי את העניין ? למה ?

איך אתה משווה ????????

בטח שלא.
כל פירסינג, בעיניי, הוא זוועתי, מגעיל, דוחה ואחד מה-turn off הגדולים יותר שיש לי... אפילו יותר מסיגריה.
ומעבר לאמור לעיל... עשייתו לא נראית לי חווייה... בגלל זה שאלתי את מה ששאלתי... שאני חושב על זה... התשובה היא די ברורה לי... רק שמבחינתי האישית זה
אחד גדול.

צפנתי

New member
כנ"ל!!!

גם אותי...מעניין אבל למה אצלך? אצלי כי זה מתקשר לי לטמטום שגדול יותר מהמודעות של המנוקב למניעים שלו להשחית את גופו. (מזכיר לי את הוכוחים בפורום ברית מילה...)

למה ?

את יכולה לענות על השאלה הזו לגבי איזהשהו אחד מה-turn-off שלך ? למה ? לא יודע ממש. פשוט לא טיבעי, לא יפה, ולא חשוב על מי ואיפה. כאמור...
אחד גדול לפירסינג.

יודעים מה???

יש לי בבית תמונות שצילמתי בעת עשיית פירסינג בגבה.. אני אעלה אותן. כמובן וכמובן שלא אני הייתי המנוקב. שיהיה ברור - לי אין שום פירסינג וגם אותי זה מגעיל.

הנה המחט תקועה בפנים

עכשיו המחט נשלפת כאשר במקומה מוכנס העגיל. את התמונה הזאת אין לי, אבל ניתן לראות אותה על פני אלפי מתלהבים.

Gardner

New member
תגידו

מה זה כל השטויות האלה שעגיל בודד באוזן ימין, או רק מעל הגבה הימנית, זה להומואים? נשמע לי כזה בולשיט מטופש, שאני בהחלט מפנטז על עגיל בגבה, וכשאני אעשה אותו, אני אעשה אותו דווקא מעל הגבה הימנית שלי. אתם שמעתם על זה?

בתור מחוררת אני אענה...

אני עשיתי את הפירסינג מעל הדגדגן שלי (שבכלל לא דומה לצורה שזה תקוע לה שם בתמונות).. כי הפסדתי בהתערבות...(לא משנה על מה התערבנו אבל הפסדתי וזה היה דיי בכוונה כדי לקבל אותו בחינם) כשהגעתי לסטודיו של ידיד שלי שאלתי אותו על הפירס הזה ואם זה מסוכן.. שחס וחלילה אני לא אאבד שם תחושה.. הוא אמר שאם זה תפוס רק על העור מעל הדגדגן אין סכנה.. אבל יש כאלו שעושות אותו בדגדגן עצמו ואז אחרי כמה חודשים הוא יכול לאבד את התחושה מקצת על בכלל... המקום הזה.. בעור שעוטף את הדגדגן, אין בו הרבה עצבים ולכן לעשות פירסינג במקום כזה ממש לא כואב... הרבה פחות כואב מהפטמות והרבה הרבה פחות כואב מהלשון,גבה או משהו אחר.. והאם הוא מועיל?? אצלי הוא מועיל.. הרגישות הרבה יותר גבוהה.. נעים לשחק בו... והוא דיי אטרקציה לגברים שאוהבים לרדת שאין להם בעיה עם ברזלים.. עוד משחק בפה.. ד"א.. כשאני שכבתי שם על המיטה בזמן שחוררו אותי ביקשו ממני להכניס בחורה שרצתה לראות איך עושים את זה.. שאלתי את הידיד שלי זה שעשה לי את הפירס למה היא רוצה לעשות שם.. הוא הוציא פתק.. עם חתימה וחותמת של רופא נשים.. אמר שהוא שלח אותה שתעשה עגיל מעל הדגדגן כי היא התלוננה שאין לה שם מספיק רגישות...

לא שידוע לי אבל... לפי ההגיון....

החלק הרגיש הוא הדגדגן עצמו... מעליו יש כמו מעטפת כזו... עור דק שמכסה אותו... ברגע שהעגיל נעוץ שם ותפס את מקומו(הבריא) כשמשחקים בו יש מגע ישיר ממנו על הדגדגן שנמצא מתחתיו... דבר שיוצר גרוי.. אני אישית לא ממש חושבת שרופא צריך להמליץ לעשות שם עגיל כי אין סיבה שבחורה שמענגים אותה ישירות על הדגדגן(מתחת לאותה עטיפת עור) ולא מגיבה לזה לא נראה לי שעגיל זה מה שיציל אותה .. אני יודעת שאצלי הוא תרם המון בעניין הרגישות.. שמשחקים לי עם העגיל ולא עם הדגדגן עצמו.. ההרגשה היא בכמה רמות מעל.. במיוחד אם מעבירים עליו בריפרוף איזה רוטט... ההרגשה שזה עושה היא בלתי ניתנת לתאור לדעתי.. וסתם בדרך אגב.... במקרה ולא ידעת... כשאתה יורד לבחורה.. ומותח את העור הזה שעוטף את הדגדגן.. כאילו מזיז אותו למעלה וחושף את הדגדגן עצמו.. ומשחק ומתענג על החלק שמתחת לכיסוי.. ההרגשה הרבה יותר חזקה.. (אם במקרה לא עשית את זה עד היום) תנסה ותראה את ההבדל...אני בטוחה שתצליח למצוא אותו..

למעלה