פירסינג...
E emh Member 23/10/03 #13 כנ"ל וגם התמונות "תופסים", "צריחה שקטה" יוצרות תחושה דומה. לא מפריע לכם לראות את הבחורה סובלת ומעליה את זו שצוחקת?
כנ"ל וגם התמונות "תופסים", "צריחה שקטה" יוצרות תחושה דומה. לא מפריע לכם לראות את הבחורה סובלת ומעליה את זו שצוחקת?
B babylon_a1 New member 23/10/03 #31 כי זה יותר נוח וחוץ מזה מה יש לה להסתיר אם היא עושה למטה פיריסנג
י י ו א ב New member 23/10/03 #38 אני מבין שאני יוצא דופן לא מזעזע אותי, לא מרתיע אותי, דווקא די מושך...(כל אחד והפטיש שלו - אמרו כאן? ) וכן - זה נראה כואב משהו...
אני מבין שאני יוצא דופן לא מזעזע אותי, לא מרתיע אותי, דווקא די מושך...(כל אחד והפטיש שלו - אמרו כאן? ) וכן - זה נראה כואב משהו...
B bar666xp New member 23/10/03 #50 אני לא ../images/Emo5.gif ולא ../images/Emo2.gif אבל גם לא יעשה פירסינג, לא עושה לי את זה. אין לי כלום נגד ולא בעד... לא רואה הבדל גדול אגב (לכל הנשים בעיקר ש ) למה חורים באוזניים אתן לא
אני לא ../images/Emo5.gif ולא ../images/Emo2.gif אבל גם לא יעשה פירסינג, לא עושה לי את זה. אין לי כלום נגד ולא בעד... לא רואה הבדל גדול אגב (לכל הנשים בעיקר ש ) למה חורים באוזניים אתן לא
ח חיבוקון New member 23/10/03 #9 איייייייייייייייייייייייייייייייי זו המילה הראשונה משיר חסידי, תרגיע )
צ צפרדעית New member 23/10/03 #12 זה לא יכול לגרום נזק? האוץ, רק המחשבה על הכאב הזה הורסת אותי. <ואני עוד מחובבות האגרסיות>