פירסינג ?!

tokit

New member
מי דיבר על טבעי??

איפור יורד, איפור ניתן לשנות, עם איפור אני לא הולכת לישון וגם לא מתעוררת בבוקר. הבנת?? מה גם שאני לא מתאפרת יותר מדי..

tokit

New member
רוצה רשימה של הפאקים שלי??

בוא נתחיל מזה ש אני פולניה !!! עדיין "דונה אידילייה"? אם אתה רוצה עוד פרטים מזעזעים, אחרי המקלחת (בושה, אחרי המכון אני קודם נכנסת לכאן ורק אח"כ הולכת להתקלח, לא ייאמן איזו התדרדרות..)

Nלי שם

New member
את פולנייה??...אל תמשיכי בפאקים...

פולנייה, פולנייה...אבל
בה.... את אולי פולנייה...אבל מדברת/חושבת/עושה/מזדיינת כמו כל דבר אחר... רק לא כמו פולנייה...

tokit

New member
אני, אישית, מפרידה בין שתי

הפעילויות. נותנת לכל אחת את הכבוד המגיע לה..

basket case

New member
פירסינג+קעקועים

אני אישית לא מתה על זה, אבל אחד או שניים על אחרים יכול להיות נחמד. לעומת זאת, באיברים אינטימיים - דוחה ומיותר בעיני!

8 קעקועים 16 חורים(בלי הטבעיים)

פירסינג בפטמות מטריף.. במיוחד במשחקי חם קר.... פירסינג מעל הדגדגן... סוף הדרך מגביר מאוד את הרגישות.. ומשחק מגניב למי שאוהב משחקים בפה... במיוחד לגלגל עליו את הלשון... פירסינגים בלשון זה גם דבר נחמד באוראלי.. במיוחד אם אתם מצויידים בכובעי סיליקון שמלבישים עליהם... הפרטנר שלי לא מפריע לי אם יהיו לו פירסינגים וקעקועים או לא... אני אשמח אם יהיו.. במיוחד פירסינגים באיבר המין ופבטמות. זה יפה ונחמד.. מוסיף.. אבל לא משהו שאי אפשר לחיות בלעדיו...

הליויתן

New member
יאללה תמונות של כולם../images/Emo13.gif

אני כל הזמן מנסה לדמיין איך זה לקבל מציצה ממישהי עם הכדור הקטן הזה בלשון נראה לי שזה יכול לטרף בתחתית של הכובע

Gardner

New member
בדיוק היום הלכתי עם חברה שלי

לחדש לה את החורים באוזניים, וכל הזמן חשבתי אם לעשות בגבה או לא. לא משהו מלהיב מידי כמו בפטמה או כאלה. אבל בסוף היה שם תור מעצבן, וויתרנו לבינתיים. אבל אולי אני עוד אעשה את זה מתישהו.

תגידי לי פינטוזית...

משחקי חם קר...הכוונה שלך היא למשחק הזה שמחפשים משהו ומישהו מכוון אותך לפי חם/קר???? חחחח ח חחח חחחח חחחחח

אליושית

New member
לי יש פירסינג בפיטמה וקעקוע בטוסיק

בפיטמה כאב בטירוף...ימים כאב לי..אבל עבר ועכשיו זה סבבה.. רק שבאימונים צריך להוריד =\

למעלה