פירסינג ?!

פירסינג ?!

מה דעתכם על פירסינג בכלל? ועל פירסינג בדגדגן בפרט! מה דעתכן על קעקועים ועל קעקוע במפשעה? אני אישית עושה לי את זה פירסינג וקעקוע במיוחד למטה. אני מצויד בפירסינג בשק האשכים וקעקוע מדהים עם שמה של אהובתי במפשעה. אישתי מצוידת בפירסינג בשתי הפטמות ושמה של ביתי הגדולה על שד ימין ושל בני התינוק על שד שמאל ופירסינג בדגדגן וקעקוע מטריף עם שמי במפשעה

shellush

New member
פירסינג לא הקטע שלי בייחוד

כל אלה שמלאים בפירסינג בכל מקום זה כבר ממש דוחה בעיני מבחינה מינית. אני לא אשפוט אותו כבן אדם, זה בודאי שלא, אבל מינית לא ארצה לגעת בו. זו אני. לא אוהבת את מלא הקעקועים ומלא הפירסינגים. מילא קעקוע אחד מקסימום שלושה אבל לא יותר מזה.

י ו א ב

New member
../images/Emo45.gif

אוהב!! עושה לי את זה על נשים! גם פירס וגם קעקועים (כל אחד והפטיש הקטן שלו)... לי אישית יש קעקוע אחד (לא גדול - פחדן
) וכרגע חושב על עוד אחד..

הייתי רוצה קעקוע אחד...

אבל אני פחדנית
לגבי פירסינג-זה לא מושך אותי בכלל. קעקועים זה נחמד במידה. לא כשכל הגוף מלא...

shellush

New member
בתור אחת עם סף כאב נמוך

אני יכולה להגיד לך שזה ממש ממש ממש לא כואב, זה כמו שתקחי את הציפורן שלך ותעבירי אותו על העור ולאו דווקא חזק, באמת שזה לא כואב ואם אני הפחדנית אומרת לך, אז את יכולה לסמוך על זה. לי יש קעקוע אחד קיטשי ובא לי לעשות אחד על החזה, קטן. אבל זהו.

זה לא קשור לסף כאב אלא לסוג העור.

ראיתי אנשים שאחרי 3 ימים הייתי צריך לשאול אם זה קעקוע חדש או ישן, כלומר זמן החלמה מהיר מאד - ואצלי זה היה אדום וכואב 3 שבועות. כנראה יש לי בעיה של עור עדין. גם הפירס בלשון - הלשון שלי היתה פי שלושה מהגודל הרגיל שלה במשך שבוע.

י ו א ב

New member
גם אצלי העור מסביב קיבל

את כל צבעי הקשת למשך שבוע (נראה כמו חלק מהקעקוע...)אבל אח"כ זה עבר. כל התהליך (עשיית הקעקוע והתקופה הססגונית שלאחריו) כמעט ולא כאב.

אסור להתנשק בכלל, שלא יזדהם

וזה בלי לדבר על זה שכאב לי לאכול (ואפילו לדבר לפעמים), אז אתה מדבר על ירידות??

tokit

New member
אני נגד פירסינגים ונגד קעקועים

אצלי ואצל הפרטנר שלי. לא עושה לי את זה, אפילו מכוער בעיניי.

נשמע שווה!

תעלה כמה תמונות שנתרשם
לי אין לא קעקועים ולא פירסינג, אבל אני מוצא את זה מגניב. יש לי קצת בעיה עם השחתה בלתי-הפיכה של גופי

Alfa156 GTA

New member
../images/Emo45.gif בעד.

עלי בעד קעקועים (יש ויהיו עוד), עליה - פירסינג בטבור מקסימום בפטמה, עדיף נקייה בלי קעקועים אבל אם כן שהיו מאוד מאוד עדינים. האלפא

1ציפורה

New member
קעקועים יש לי 4 ופירס באף אם זה../images/Emo3.gif

נחשב כפירס בכלל. פירס לעצמי לא היתי עושה על אחרים אין לי בעיה לראות את זה. נראה לי כואב בטרוף לנקב את הגוף...וגם רפואית מסוכן לאללה מה גם שיש אנשים שאיבדו תחושה בפיטמה\דגדגן וכדומה. ולא זה לא הקעקוע שלי

למעלה