פירסינג ?!

emh

Member
חד משמעית לא!!

זה ממש פגיעה בגוף. ועוד באיבר מין? למה ?? לא תמצאו עלי פירסינג או קעקוע בחיים, ובייחוד לא באזורים הרגישים. גם לא נראה לי שאני ארצה להיכנס למיטה עם מי שבחרה לעשות פירסינג או קעקוע באיבר המין שלה. ממש לא.

michalgru

New member
קעקועים

תביאו בחשבון שאחרי פטירתכם לפני הקבורה הרבנים מקלפים את איזור הקעקוע כדי שלא לגן עדן/גהנום מקועקעים

emh

Member
לאו דווקא הסיבה הזו....

היא שגורמת לי להיות נגד הקעקועים. חחחח.... אחרי שמתים, לא נראה לי שקילוף העור יטריד את המת.

emh

Member
לאן?

לגן עדן או לגיהנום? (אני הגעתי לצ'אט, אבל היה כל כך ריק, שאפילו כותרת לא היתה...)

שירה

New member
חולני יקירי, חולני

אם כל מה שכתבת הוא אמת, לצערי זה חולני ולא מעניין את הציבור.

אני ממש אוהבת קעקועים../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

זה סופר סקסי בעיניי.... יש לי 5 קעקועים,ואני יודעת שעוד לא נאמרה המילה האחרונה בתחום.מידיי זמן מסויים,שוב באה לי ה"דודא" לעוד אחד,הם ממש משתפרים עם השנים!! יש לי אחד בכל זרוע,בכתף האחורית,בעורף,ומעל איזור עצם החזה. ממש לא מפריע לי מה יקרה לאחר מותי-מהסיבה הפשוטה שבין כה וכה אני לא אקבר בקבורה דתית כמו שלא ייחסתי לדת גם בחיי שום חשיבות... לעולם לא אקעקע את השם של בן הזוג...כי אין לכך שום ערבות בחיים(כמו שאכן קרה אצלי...),אבל 2 ילדיי המדהימים נושאים שמות אשר ניתנים לציור-והם עליי תמיד על היד!!! גבר-אפשר להעיף.... ילדים-זה לנצח-לא משנה מה יקרה-תמיד אהיה האמא שלהם..

קשה לנוAה לתאר פירסינג וקעקועים

במקומות אינטימיים. היא אוהבת אותם נקיים. מעניין אין הילד יגיב לקעקוע של אימו כשיגדל ויבין...

Nלי שם

New member
נוAה...תשרייני את שבת הבאה...

שבוע הבא אני מציג אותך בפני ההורים שלי..
חשוב מאוד!!..יש לך נדונייה??.

Nלי שם

New member
יש לי אח תאום...יסתדר מצויין !../images/Emo3.gif

ולהבדיל ממני...יש לו שם. כמה הכירו לו...אף אחת לא רוצה אותו
אני בטוח שאישתך תסכים...מה היא לא תעשה למען האושר שלך..

למעלה