פירסינג ?!

מצחיcoolה

New member
../images/Emo45.gifע-נ-ק!!

למרות שבגדול אני נגד קעקועים (אוהבת עור כמו שהוא) אבל הומור אני אוהבת...

nescafe

New member
אוקיי..

פירסינג בדיגי/בביצים נשמע לי כואב ולא פרקטי... אבל בעיקרון אוהבת קעקועים <בקרוב #3..>ופירסינג.. בגבה
זה מקסים

מנסיוני ומנסיון הניצחית שלי

זה כאב שאפשר לעמוד בו ואפילו זה מאד סקסי וחלק גדול מן האקט הולך סביב זה

אני מתעניין בפירסניג באפנדציט|מרובע

מישהו יכול לנדב פרטים... ספרות מקצועית, ניסיון אישי או כל חומר אחר.

נצנצ

New member
וואוו

טוב לגבי פירסינג, היה לי אחד בלשון הורדתי אותו כי נימאס, וכי נוחכתי לדעת שהוא מגביל אותי בלענג את בן זוגי כמו שצריך. לגבי קעקוע יש לי על הכתף, אני מאד בעד, גם לבן זוגי יש אפילו שניים, אבל באיזור המפשעה ניראה לי כואב בטירוף.. וגם פירסינג!!!

מנסיוני ומנסיון הניצחית שלי

זה כאב שאפשר לעמוד בו ואפילו זה מאד סקסי וחלק גדול מן האקט הולך סביב זה

הספרנית

New member
סקסי, סקסי, סקסי ../images/Emo99.gif

פירסיניג בפיטמה וב
לא כזה להיט בעיני הספרנית, אבל בגבה, לשון, מתחת לשפה התחתונה, אוזניים, וגם בזרוע זה ממש סקסי. לספרנית היו בעבר עגילים בגבה ובלשון ואם היה אפשר אז היא היתה עושה גם מתחת לשפה התחתונה, אבל...כפי שהיתה זו בעבר החתימה של מיהו כאן...
הגוף לא מקבל באהבה נקבים חדשים
אחרי חצי שנה עם עגיל בגבה ו-4 שנים עם עגיל בלשון נאלצה הספרנית להפרד מהם, אולי יום אחד ככה...יהיה ניסיון נוסף עם העגיל בלשון. לגבי קעקועים...מזה 14 שנה שהספרנית חיפשה קעקוע הולם שיעטר את גופה ואיתו תשאר כל חייה, משמצאה סוף סוף היא מחפשת עכשיו איפה בגוף לקעקע.... ייקח קצת זמן

emh

Member
זה פשוט דוחה....

ובייחוד בייחוד פירסינג בלשון !!! פשוט מופרעות לעשות דבר כזה, בעעעעעעע.... זה מוציא את כל הנשיות באופן מזעזע. ספרנית - תקחי לתשומת
ך

הספרנית

New member
מה לעשות...הספרנית מופרעת ../images/Emo11.gif

זה משתנה מאדם לאדם, לא כולם חושים שזה לא נשי. והספרנית לרוב עושה דברים בשביל עצמה ולא בשביל שזה יהיה מספיק נשי בשביל אחרים.... emh - קח לתשומת
ך...

Hendrixon

New member
הפירסינג בכתף הפריע להפעיל את העכבר

אז נפרדתי ממנו
וזה שבגורגרת הפריע לי לבלוע, אז נפרדנו לשלום
האמת חשבתי להדביק את האוזניים שלי לגולגולת עם דבק ביולוגי, ולחתוך אותן כמו כלב דוברמן כי DR SPOCK RULLZ
ולא מצאתי דרך סטרילית לשדך את העפעפיים לגבות, אז וויתרתי... פעם גם חשבתי שיהיה מדליק, אם במקום כפות רגליים, יהיו לי גלגלים
אבל לא מצאתי רופא שהיה מוכן לתת לי הצעת מחיר לניתוח
אז מה אם אני חושב שהתפוז המכני ופסיכו אלה סרטי חובה לגיל הרך

עברתי ת'גיל וגם לפעמים העבודה....

מחייבת. שער בנפשך אני יושב עם מהנדס העיר (לא ננקוב בשמה) או עם מנכ"ל משרד ממשלתי ותקוע לי ברזל בגבה...או לפתע הוא מסתנוור מהמתכת בלשון לי לא נראה... אולי כי אני סתם בעל אופי זקן... לא יודע.

Nלי שם

New member
סתם אופנה חולפת.....בעעעעע

רבים מאלה שציירו על עצמם קישקושים שונים...יעשו הכל כדי להורידם בעוד כמה שנים... היום זה IN מחר זה OUT. קעקועון קטן וחמוד במקום לא בולט במיוחד..אני עוד יכול לקבל. אין כמו נטורל..
לגבי פירסינג....זה כבר דוחה אותי!!!! ולמרות זאת...מאוד בא לי שמישהי עם פיסינג בלשון תרד לי... ומאוד בא לי לשכב עם מישהי שיש לה פירסינג בדגדגן.. סתם משהו חד פעמי, לצורך סקרנות. שנייה אחרי זה אני חוזר לחשוב כמה זה...בעעעעעעעע.

tokit

New member
מסכימה איתך

ואפילו מכירה אישית שניים שמצטערים מאוד על הקעקועים שעשו ברגע של טפשות.

נו, בטח

אם תקעקעי על המצח את השם של החבר שלך ואחרי יומיים תיפרדו ברור שתצטערי... אבל במקום צנוע, קעקוע צנוע...מה רע?

tokit

New member
עליי - NEVER !!!

לא אוהבת את זה. יש לי עגיל בכל תנוך, וגם הם קטנים ולעולם לא מוחלפים. כל צבע אחר שאני אשים עליי יהיה איפור בלבד.

למעלה