פיקארד נגד קירק

driftwoodstav

New member
היי היי!!

לא יורדים על סקוטי!! בכי? אני קוראת לזה איכפתיות... סתיו

ליזידי

New member
ובקשר לסעיף 6...

בוא נראה... 2 אנשי צוות ב-7 עונות... מול מינימום אבדה אחת (וזה עוד אחרי הנחה - בדר"כ מתים יותר) בכל פרק למשך 3 עונות... צריך לתת לקירק פרס נובל לשלום: הוא הרג את כל החיילים שלו. :)

Chakotay

New member
אהמממ

1.פיקארד מנצח בטוח!!!!!! 2. גם פיקארד ינצח פה אני בטוח שהם יבינו את מערכות הספינה מהר מאוד. 3. בטח שפיקארד!!! אתם לא זוכרים איך שהוא קרע את הצורה של הנוסיקן ההוא ואיך שהוא הביס שני קלינגונים. 4. בטוח פיקארד!!! קירק כזה אידיוט!!! אני לא חושב שהוא יודע לשחק בכלל. 5. פיקארד לא בקטע הזה אז קירק יכול לנצח. 6. הצוות של פיקארד!!! נו באמת אתם משווים את ספוק בונס קירק אוהורה עם השעיר העצום שלה צ'כוב ואת סקוטי שבוקשי זז, בקרב הישרדות נגד הצוות של פיקארד נו באמת(יש את דייטה :))!!!!!

../images/Emo6.gifאין לכם בושה לעשות סקרים על שני

אלילים כמו פיקארד וגימ'ס טי קירק. לא יפה. אבל ביננו קירק וספוק יקרעו את הצורה של פיקארד ריקר וכל המרובעים מהמאה 24.

Sefy

New member
חבל שאתה חי באשליות ../images/Emo3.gif

במיוחד לאור העובדה שקירק מנצח את ספוק במשחק, ויש לו יותר ניסיון בקרבות לעומת הנקניקיה עם הלב מפלסטיק

n i v1

New member
../images/Emo54.gif מייאו חתולה

1- לא בכבוד שלי לענות (מרים את האף ומסתכל בזלזול מטה) 2- כנ"ל 3- פיקארד לוקח ובגדול- למה? מהסיבה הפשוטה שהוא קרח- הוא ימשוך לקירק בשיער ויתלוש לו את כל הדשא שהוא שתל שם. הכי הרבה שקירק יכול לעשות זה למשוך לפיקארד את השערות מהאזניים כמו שיש לנדב הנפלד- לכו תבינו. 4- שחמט? מה זה? 5- אי הפיתויים? הצחקתם אותי. ברור שפיקארד, הרי הוא כל כך קלאסי, כל כך על רמה, גברים צריכים ללמוד ממנו ללכת על רמה, אתם יודעים, אף פעם לא דיברנו על היחסים שלו עם נשים בכל הזמן הזה שאני פה, הוא תמיד הולך על איכותיות, או יותר נכון, איכותיות הולכות עליו, והנה תראו את קירק, הוא נמשך לכל זוג עגבניות ושאר מלפפונים. אם הם היו על אי התשוקה, פיקארד היה יושב בצד וקורא ספר. קירק היה הולך להרשים את הבנות. ואז בחורה שלא ממש שמה על המשחק (ובמקרה היא הכי שווה) היתה צונחת על פיקארד וההמשך ידוע------ הם היו מנגנים יחד בכינור... כי המוטו של פיקארד זה האיכות ולא הכמות. 6- אי ההישרדות? בואו נראה- כשפיקארד היה פרח באקדמיה בשנה הראשונה הוא ניצח בשנת הפרשמן שלו המרתון. רייקר- הוא יודע אייקידו (גם אני). דאטה- דאטה. בוורלי ודיאנה- נראה לי שילוב מנצח של הספייס גירלס (היה מה זה מצחיק כשהן דיברו על הציצי שלהן בסרט התשיעי...). וורף- נו באמת- וורף! הוא היה כבר בשתי סדרות וחמישה סרטים, זה בטח אומר עליו משהו. ואחרון- ג'ורדי, בתחילת הסדרה- נקודת תורפה עם הוויזור- אבל מאז שגדלו לו עיניים.... והנה לנו קירק- הוא בסדר במכות. ספוק (האל)- טוב, הוא יהיה מול דאטה. סולו וצ'כוב- שניהם על וורף ואז יהיה כוחות, אולי. סקוטי- הוא שיכור, זה לא נחשב. אוהורה- מי? עד כאן?

Sefy

New member
Regarding your #3

Lets get down to very basic facts right ? Star Trek Generations
With all the mombo jumbo everyone here spilled about Pickard having so much hand to hand combats and turtures. All he had to do was beat up one guy and he could have one the situation. He couldn't beat up one guy! he needed to call the OLDER and FATTER captain to save his butt! to do his fighting for him! cause he could not handle even one person, and he needed someone to do his job! so Kirk not only saved a Galaxy yet AGAIN, but he also Saved Pickard and the Entire Crew of the Enterprise which was blown to pieces thanks to your's trouly: Pickard
Beat That!

ליזידי

New member
כוורת חוזרת

את מופע האיחוד של כוורת, זוכר? למה עשו אותו? קלפטר (?) נכנס לחובות, היה צריך ניתוח בחו"ל. מכר את גופו ברחובות, המסכן, אבל אף אחד לא רצה לקנות... אז הוא ניגן על העצבים של כל השאר
עד שהם הסכימו לעשות לו טובה. מה מוסר ההשכל? לא היה צריך את קירק ב"דורות" פשוט עשו לו טובה. ואל תגיד לי שלא חסר לו כסף, זה לא משנה כלום. אולי הוא היה צריך איזה אקסטרה דמי כיס בשביל ה"פקטורל אימפלנט" (השתלת שרירי חזה בשבילך) או טיפול 10,000 בקטטר. אולי סתם היה לו משעמם והוא חשב שלא אוהבים אותו יותר.

Sefy

New member
...Interesting Thoughts

But since i've read the Interview with B&B which was done before the release of the movie you would know the WHOLE movie was made JUST for James T. Kirk, so the whole mombo jumbo you said was useless
B&B wanted to end the Roddenbery vision, the only way to do so is to kill Kirk, so the only way to Kill Kirk and make sure he doesn't come back is to find a way to bring him to the future and burry him under rocks and bolders
Which doesn't appeal to the Star Trek fans across the world according to this Big Petition called "Bring Back Kirk" and for some reason i'm not seeing a "Bring Back Data" petition, nobody loved him ?

Bajoran Preist

New member
אתה מקשיב למה שאתה אומר?...../images/Emo4.gif

קירק הוא מייצג החזון של רודנברי?... some vision indeed.

Sefy

New member
...Depends what you see in Kirk

Here's a little quote that describes what I think Kirk represents: "Captain Kirk was emotion, passion, energy, drive and obsession. His main struggle was not against the villains in the universe. It was to control himself for the benefit of mankind, his ship, his friends or himself. That is a person with whom I can identify. Kirk yelled, laughed, cried, lusted, joked, killed, saved the world and made mistakes, all a full speed. That is the hero I want on screen. That is the person I want to represent me. I want a hero whose total being revolves around solving conflict. I don't want him to be like me, whose total being revolves around avoiding conflict. I want a representative on screen that walks up to the neighborhood bully and spits in his ear, the way I wish I had. That hero was Captain Kirk. The replacement captain, Captain Picard is a character I like. But, Picard is a study in control. He is order. He is propriety. He sends another to do something athletic or vigorous. He delegates. He thinks. He has difficulty when he is forced to feel. In fact we had to have a second in command to display our emotions and do the hands-on work. Picard wants to be a form of Spock with a touch of human mixed in. Kirk wanted to be what he was, and be it at light speed. I might want Picard to run my corporation, but I would want Kirk to save my hide or the hide of my family."​

Sefy

New member
זה הכל באשמתך, אני מלאך ../images/Emo8.gif

כמובן שלא אמרתי איזה מלאך

Bajoran Preist

New member
אנג'ל, זה אתה?../images/Emo12.gif

מה, עושה קצת נופש בארץ הקודש לפני בין העונה הרביעית לחמישית, אה?
תהנה, בנאדם ! :) (בן אדם?:)

Esmena

New member
אתה רוצה לומר שהוא כותב את כל

ההודעות האלה מהראש *שלך*?

Bajoran Preist

New member
לא בדיוק:)

להזכירך, הוא אמור להיות *על* הראש שלי:) וחוצמזה, את הקול הפנימי שלי, את אמורה לדעת, לא?

למעלה