../images/Emo54.gif מייאו חתולה
1- לא בכבוד שלי לענות (מרים את האף ומסתכל בזלזול מטה) 2- כנ"ל 3- פיקארד לוקח ובגדול- למה? מהסיבה הפשוטה שהוא קרח- הוא ימשוך לקירק בשיער ויתלוש לו את כל הדשא שהוא שתל שם. הכי הרבה שקירק יכול לעשות זה למשוך לפיקארד את השערות מהאזניים כמו שיש לנדב הנפלד- לכו תבינו. 4- שחמט? מה זה? 5- אי הפיתויים? הצחקתם אותי. ברור שפיקארד, הרי הוא כל כך קלאסי, כל כך על רמה, גברים צריכים ללמוד ממנו ללכת על רמה, אתם יודעים, אף פעם לא דיברנו על היחסים שלו עם נשים בכל הזמן הזה שאני פה, הוא תמיד הולך על איכותיות, או יותר נכון, איכותיות הולכות עליו, והנה תראו את קירק, הוא נמשך לכל זוג עגבניות ושאר מלפפונים. אם הם היו על אי התשוקה, פיקארד היה יושב בצד וקורא ספר. קירק היה הולך להרשים את הבנות. ואז בחורה שלא ממש שמה על המשחק (ובמקרה היא הכי שווה) היתה צונחת על פיקארד וההמשך ידוע------ הם היו מנגנים יחד בכינור... כי המוטו של פיקארד זה האיכות ולא הכמות. 6- אי ההישרדות? בואו נראה- כשפיקארד היה פרח באקדמיה בשנה הראשונה הוא ניצח בשנת הפרשמן שלו המרתון. רייקר- הוא יודע אייקידו (גם אני). דאטה- דאטה. בוורלי ודיאנה- נראה לי שילוב מנצח של הספייס גירלס (היה מה זה מצחיק כשהן דיברו על הציצי שלהן בסרט התשיעי...). וורף- נו באמת- וורף! הוא היה כבר בשתי סדרות וחמישה סרטים, זה בטח אומר עליו משהו. ואחרון- ג'ורדי, בתחילת הסדרה- נקודת תורפה עם הוויזור- אבל מאז שגדלו לו עיניים.... והנה לנו קירק- הוא בסדר במכות. ספוק (האל)- טוב, הוא יהיה מול דאטה. סולו וצ'כוב- שניהם על וורף ואז יהיה כוחות, אולי. סקוטי- הוא שיכור, זה לא נחשב. אוהורה- מי? עד כאן?