פיקארד נגד קירק

סניילמן

New member
פיקארד נגד קירק

מי ינצח במקרים הבאים: 1. תנו לכל אחד ספינה כמו האנטרפרייז החדישה ביותר ושילחמו זה מול זה. כל אחד וצוותו. 2. תנו לכל אחד ספינה כמו האנטרפרייז של קירק ושילחמו זה מול זה. כל אחד וצוותו. 3. שניהם לבד על כוכב עלוב עם תפאורות קרטון, בלי נשק, רק מכות 4. בשחמט 5. אי הפיתויים. מי יצא עם הכי הרבה סקס 6. שני הצוותים במשחק הישרדות, מי ישאר אחרון?

Sefy

New member
המממ... זה תלוי...

1. האם לשני הצוותים יש את אותו הידע על הספינה ? 2. קיר ירע לו את הצורה בזמן שפיקראד יברבר על הפסקת אש וורף יאמר שנפלו להם המגינים
3. נו באמת, זה תלוי באיזה גילאים, 40 מול 70 נראה לך פייר ? נשים את שניהם באותו גיל, ופיקארד יראה כוכבים מהר מאד!
4. קירק, הוא כבר ניצח את ספוק וזה הרבה
5. תלוי בגילאים שלהם אתה מתייחס, כי קירק כבר חגג עוד לפני שפיקארד גמר למצוץ לאימא שלו
6. הצוות הישן ברור, עד שהחדש יסיים לפטפט כמו שני תרנגולי הודו, הם כבר יהיו על האש

ליזידי

New member
הא! לא משוחד בכלל!

1. משעשע שבחרת לא לענות על השאלה הזו, זה כמו נדיה קומנצ'י בתחרות מול לבנת איטונג. קירק
, כידוע לכל עולל, נלחם בדו-מימד. אם האויב לא מול העיניים שלו הוא לא קיים ("ציפור-טרף? מתחתינו?!"). פיקארד
לעומתו משייט בכל כיוון, עושה גלגלונים ויאללה בלגאן, חג מסביב לקוביות בורג כמו ציפור דרור
. אני לא מדברת על הנשק שיורה לכל כיוון כי זה כבר עניין "טכנולוגי" של הספינה. עלק. ובל נשכח מה קרה כשנתנו לו ברגע של חולשה לפקד על האנטרפרייז B ב"דורות"
. 2. פיקארד יגמור גם כאן על קירק, אבל לאו דווקא בגלל הקרחת המופלאה שלו, אלא בגלל הכישרון שלו לדיפלומטיה ולמשחק במוח של יצורים נחותים ממנו. התחכום של קירק לעומתו מוגבל להסוואת העובדה שהגיגית שלו תקועה\לא תקועה בניגוד לדעת האויב שלו באותו הרגע. איך אומרים? "כי בתחבולות תעשה לך מלחמה." 3. בל נשכח שפיקארד כבר נשלח לבדו למשימות קומנדו דלות-תפאורה ואף גבר על עינויים קרדאסיים בדרך. ומה קירק עשה בחיים שלו? מתנדנד מרגל לרגל, הולך להלחם באיזה גורן אחד מסכן ועושה מזה סיפור. רק מה? אין לו אפילו שכל של לטאה כדי להבין שהגורן שומע את הבירבורים האינסופיים שלו ומשתמש בהם נגדו. ואפילו בכימיה ברמת כיתה ו' הוא נכשל.
פהה. 4. אני מניחה שכל הג'ל לשיער של קירק חילחל לו למוח ועשה שם שמות.
אך אויה, אני לא יודעת כלום על כישורי המשחק על פיקי - אין מישהו שיבוא לעזרתי? 5. לקירק, גם כשהוא היה צעיר, היתה כרס. רק גברים שחיים בעולם דימיוני משל עצמם יכולים לחשוב שזה מושך, או לא משנה רק בגלל שהם "כאלה שאקלים" (לעניות דעתי הקובעת, יען כי אני בחורינה). ופיקארד - איש שיחה מעניין, בלי יומרות של קונקיסטדור, לא מסתנוור מכל זוג בז'ז'ים שהוא פוגש, עם טעם איכותי וטאקט. ובל נשכח מבטא בריטי!
6. כן ספי, נכון, בדיוק. ברור שהצוות הישן היה שורד. הרי זה לא כאילו שכל פעם שקירק ירד לאיזה כוכב לא מתו 2 חולצות אדומות, וכל מה שהיה לבונז להגיד זה "הם מתים, ג'ים!" בהפתעה כאילו דא.

Sefy

New member
חיים באשליות אתם ../images/Emo6.gif

1. למה לא עניתי ? שאלתי אם לכולם יש אותו הידע. ומי נחלץ ממוות יותר ? פיקארג או קירק ? פיקארד לא יודע כלום מהחיים שלו! חוטפים אותו מהספינה שלו בלי מאמץ! כל פעם שהאנטרפרייס, גאוות הצי, נכנסת למלחמה שומעים את וורף: כפטיין, המגינים שלנו נופלים! פיקארד: בוא נדון איתם על המצב! ואיזה לפקד על ה B?? הוא לא פיקד עליה, והוא הציל את הספינה כשלא היה מותקן בה כלום, פיקארד היה הורג את כולם
2. פה את מראה בדיוק למה קירק מנצח, בזמן שפיקארד יבלבל לעצמו את השכל עם כל בדיפךומטיה שלו וללכת ע"פ הספר, כבר לא תשאר לו חללית להלחם בה! 3. פיקארד היה חוטף התקף לב רק מלראות במי קירק נלחם
4. מראה חוסר ידע טוטאלי, חזרתי ואמרתי, קירק מנצח אפילו את ספוק! תראי שוב פעם פרקים
5. וזה למה לפיקארד היו כמה ? 3 בחורות ? וכולן אנושיות, קירק לא מוגבל ושלא כמו פיקארדו, גם היה לו בן, מה שאומר יש לו יותר ניסיון בלעשות אותם, שלא כמו פיקארדו שעדיין יונק
6. טאשה יאר ? דאטה ? מזכיר לך משהו ? שלא נדבר כמה פעמים פיקארד פוצץ את האנטרפרייס! אצל קירק כל הצוות המקורי נשאר חי וכאשר מישהו מת, אז הוא החזיר אותו מהמוות אפילו

Sefy

New member
רוצה שאני אביא את ההפך ? ../images/Emo8.gif

יש לי אתר עם 100 סיבות למה קירק יותר טוב, חוץ מזה שבאתר שלך יש כמה שחוזרים על עצמם כי לאובדי פיקארד לא היה הרבה אנטלגנציה כדי לחשוב על סיבות אמיתיות

Sefy

New member
אוף, רואים שאני עייף היום ../images/Emo4.gif

יותר מידי טעויות כתיב, מבאס, לפחות אני יוצא הביתה מוקדם יותר

itstzar

New member
מי שחי באשליות כאן זה רק אתה

אז נכון, פיקארד הוא יותר דיפלומט ואסטרטג מאשר מה שלעזאזל קירק היה.... למשל בפרק עם הגורן, הרי אם מלכתחילה קירק לא היה קופץ ב"יאךךה להרוג אותם" וא לא היה מסתבך בכל הסיפור הזה (שלא לדבר שגם בפרק הזה חטפו אותו מהספינה בלי שום מאמץ) את כישורי ההשרדות של פיקארד אפשר לראות בפרק דרמוק שבתחילת העונה החמישית, שלא לדבר על קרב פנים מול פנים עם יצור הרבה יותר חזק מגורן או וולקן מצוי. קירק מנצח את ספוק בשחמט, לא כזה שוס, ספוק נעול על משחק הגיוני לגמרי, ולכן כל מהלך "התאבדותי" פשוט יבלבל אותו ולכן קירק יכול פשוט לכסח אותו, לא זוכר אם יצא לי לראות את פיקארד משחק שחמט, אבל כאסטרטג מצויין, לא תהיה לו בעיה, אבל בכל מקרה, רייקר ידוע בכישורי המשחק שלו והוא יכול להגיע לתיקו ואפילו ניצחון עם קירק בלי בעיה. בקשר ליכולות האילתור של צוות הדור הבא, יש מספיק פרקים שמראים את עליונותם בהפיכת כלום להמון (רק דוגמא, הפרק peak peformance לקראת סוף עונה שנייה) . I see dead crue people ואם לרגע נדבר רק על הסדרות עצמם, בלי הסרטים, כמה אנשי צוות קירק איבד, וכמה פיקארד, ואל תעשה הבדל בין דם לדם או בין חולצה אדומה לזהב
. ותגיד, מתי פעם אחרונה ראית בכלל את TOS?

Sefy

New member
אתה שוכח שיש לי זיכרון פוטוגרפי ../images/Emo3.gif

ואני אחזור עם תשובה באנגלית, אני זז הביתה כי אני לא מרגיש טוב וקירק היה אסטרטג מעולה, אבל קשה לכם לקבל את זה, כי זה יהרוס לכם את כל האשליות. ופיקארד איבד כמות צוות יותר גדולה ובמיוחד את כל החברים שלו. ובוא נספור את הפעמים שבהם הוא פיצץ את האנטרפרייס לעומת הפעמים שקירק פיצץ אותה, בהבדל שקירק עשה זאת כדי לפוצץ את האויב ולא פיקארד שברגע שהוא עוזב את הספינה היא מתפוצצת לא שהוא עוזר הרבה כשהוא נמצא עליה, רק מיישר את החליפה שלו כל הזמן
ורייקר שווה ערך לקירק, זה למה יצרו את הדמות שלו בכלל, כי פיקארד מאפן ומעריצים לא סבלו את הזקן הסנילי הזה שמתלהב שנתנו לו פיקוד

itstzar

New member
הויכוח הוא לא אם אתה זה זוכר או לא

השאלה היא, איך אתה זוכר?, ולשה יש חשיבות של מתי ראית....

Sefy

New member
I've Got Perfect Memory

And the WHEN has nothing to do with it, cause I remember TV Shows before you were born most propably.​

itstzar

New member
אז אתה זוכר תוכניות מגיל 3-4

נחמד... אבל נניח לזה, אתה מנסה לשוות בין סדרה שראית כשהיית יחסית בוגר ויותר ביקורתי לעומת סדרה שראית בילדותך ובשבילך היא מיתוס שאסור להרוס וכשככה זה נראה, ברור שלשום סדרה אין צ'אנס מול TOS בשבילך לפחות

Sefy

New member
I'm Very Critical to Both

I Don't see what things I saw back at that age (and it was 6 and 7 and not 3 and 4) to things i've seen today, my taste hasn't changes. and I just found a page that may explain to you why I think Kirk is better then Picard, and why the Generations ending for Kirk was unjust​

itstzar

New member
ה 3-4 היה בקשר לשורה הזו

"cause I remember TV Shows before you were born most propably." וקשה לי להאמין שבגיל 6-7 הייתי ביקורתי ולא תמים, כמו היום, אתה יודע מה , לא קשה להאמין, אני פשוט לא .

Sefy

New member
I Don't care if you believe or not

But I was very critical to TV Shows back then, even to Cartoons which is why I find today's cartoons idiotic and why kids today have morals like a frog. Anyone that knows me from those days will tell you the same thing.​

itstzar

New member
אני יודע שלא אכפת לך, ולא ממש אכפת

לי , אני אישית עדיין אוהב לראות טום וג'רי או לוני טונס, באותה מידה שאני עדיין אוהב לקרא ספרים אז והיום. ובכל זאת אי לא מכיר אותך כילד, אבל גם אם היית ביקורתי כלפי טלוויזיה, (ואני יודע שבמידה מסויימת גן אני הייתי) אתה התבגרת מאז, החכמת מאז, ואלא אם כן אתה טוען שנולדת עם אישיות של בן 30, רמת הביקורת שלך, ובכלל האופי שלך והנושאים שהקדשת להן יותר תשומת לה, השתנו

Sefy

New member
../images/Emo8.gif ? You reliase what you said

Tom and Jerry and Loonytunes are from the 80's and before! heck Tom and Jerry are even before my time!
And i'm even more Critical now then I was back then, which is why i'm still prefering TOS over every other immitation that came after it.​

itstzar

New member
גם לוני טונס הרבה לפני זמנך וזמני

אבל הם עדיין קלאסיים , ואותם ראיתי בילדות ואותם אני עדיין אוהב, כמו עוד סרטים, סדרות, ספרים, ואפילו אוכל. למה אתה חושב באוכל של אמא תמיד הכי טעים....

למעלה