זהו בדיוק
1. אתה רק נותן תוקף לטענה שלי שצריך 4 אנשים שלמים כדי לחקות את היבבות של סקוטי-תינוקי-בכייני. באמת, אילולא הוא היה סקוטי הייתי אומרת שצריך לחתל אותו
(אוקי, אז יש לי משהו עם חתולים, זה לא קשור
). 5. אימאן היא סתם פרחולה
זולה שלא ראויה לדיוויד בואי. בוא אלי בואי! (רק אל תכתוב דברים חדשים, תעצור ב-Outside). בכל מקרה, התכוונתי לצורות האחרות של הדמות שלה בסרט...
how come a clone looks different then the Original ? למה אתה לא נראה כמו שהיית בן 5? מה, הרי זה אותו היוסף, לא? the biggest pantywaists in all of Trek מישהו כאן חי באשליות, דלוז'ניאלי, רואה את אלוהים, חושב שהוא נפוליאון, שומע קולות... בוא נשווה את מידת הבגדים של קירק בכל רגע בחיים שלו (אפילו TOS, שלא לדבר על דורות) ונראה בדיוק מי יותר
. הי ספי, אתה יכול להגיד "ממממוווווו?" but correctly counting lightbulbs does not mean he can defeat Captain Kirk. It means he might be able to defeat Elmo. אכן, לספור נורות זה לא טריק מדהים במיוחד, אבל לעבור לילה שלם של שוקים חשמליים בפטמות (זה באמת מה שהיה בפרק, או שאני מפנטזת?
) זה חתיכת כוח רצון. האוויליות של השאלה רק מראה עד כמה פיקארד עומד על העקרונות שלו. He's had whole episodes that are just him beating people up. זהו בדיוק! כל מה שקירק יודע לעשות זה להרביץ ול... ל... אה, אהמ... את מי זה מעניין לראות סתם מכות? ובכלל, מזה אתה כל כך מתלהב?! לא אמרת שב-TOS היו מסרים חברתיים ושלום? עלילה עם משמעות? מה בדיוק המשמעות בזה??