פיפל :)))

SpyKid

New member
בהצלחה! ! !

אני שונאת חדו"א
בלי חדו"א החיים היו הרבה יותר קלים והיה לי 100 במתימטיקה

Vrock

New member
תודה...

אני ממש בלחץ....והמורה המניאק לא נתן עמודים!

היי כולם... :)

מה נשמע? מה קורה? הממוצע שלי93 :) אני לא חושבת. יש לי נושא לדיון... בגדים. מה אתם חושבים על בגדים? אתם מוכנים ללבוש בגדים מיד שניה? האם אתם מכורים למותגים ?למה? האם אתם לובשים בגדים רק בהתאמות? כמו:צבע,אורך,סוג,וכו'... מה דעתכם על הוספות ללבוש?כמו: כובע בקיץ/בחורף,שרשראות עגילים,נעליים,תכשיטים,וכל השאר? איזה בגד לא תילבשו לעולם?התיאור המלא בבקשה.. מה דעתכם על אנשים אנשים מלאים שלובשים צמוד?כמו:נשים בהריון,אנשים מממ...לא רזים(=\)וכו'... אם יש לכם משהו להוסיף...בבקשה! בהצלחה לכם... והכי חשוב! היי תומר... מה נישמע? איך עבר עליך היום? אני עדיין חולה...=\ התגעגעגעתי...

../images/Emo15.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

כנסו להודעה למעלה.... :)) כותרת בולטת מספיק לא?!

Vrock

New member
שלום שלום......../images/Emo25.gif

ממוצע 93...פשש...כבוד! בגדים זה נחמד....קשה לבחור בגדים יפים..יש לי בדיוק 4 פריטי לבוש שאני אוהב...1)הבגד הכי יקר שלי זו היא כמובן "חולצת הסרסור" שלי עם הדרקון. 2)חולצה שאני אוהב 3)מן סווטשרט שאני אוהב 4)מכנסי דגמ"ח. וזהו...וזה תחביב יקר בגדים יפים...הם עולים מלא.. אין לי בעייה ללבוש בגדים יד שנייה... לא אכפת לי מותג העיקר שייראה יפה כי מה זה משנה מי עשה העיקר שנראה טוב לדעתי. כל הבגדים שלי יוצאים בהתאמות כי אני לא לובש צבעים בולטים הכל אצלי בין כחול ללבן. כובע זה בסדר כשזה שימושי שרשראות זה נחמד ויש לי "טבעת סרסור" של דרקון. אין דבר כזה "לא אלבש בחיים" אבל אני שונא חולצות צמודות.. דעתי בקשר לאנשים מלאים שלובשים צמוד-אם הם נראים טוב בזה זה בסדר אם הם נראים רע בזה זה בסדר אבל הם חייבים להבין את זה כי לא להבין את זה זה כבר לא בסדר... נ.ב...אני אתקשר אלייך בראשון ב 3 וקצת אם זה לא מפריע לך..ואם אני לא אגיע תנסי להתקשר בחזרה בסדר?

נו פרובלמו.... :)

מממ... תסביר לי מהזה "חולצת סרסור" או "טבעת סרסור"... כי אנילא יודעת מה זה.... יש לך עוד תמונות שלך? ... תשלח לי.. בבקשה...

Vrock

New member
אממ....תוספת קטנה.

בגדים יפים אני לובש רק למסיבות...ואני לובש רק טישרטים וטרנינג 99% מהמקרים...בכלל לא אכפת לי מה אני לובש ביום יום...וכמה ההורים שלי יורדים עלי על זה שהמכנסיים שלי קרועות...

M a r U s k A

New member
היי גם לך

מה אתם חושבים על בגדים? מה יש לחשוב? פשוט לובשים אותם.
אתם מוכנים ללבוש בגדים מיד שניה? אממ אני כל הזמן מחליפה בגדים עם אחיות שלי זה נחשב יד שניה
האם אתם מכורים למותגים ?למה? מותגים - שמותגים, מי שם על זה בכלל
האם אתם לובשים בגדים רק בהתאמות? וכן בטח שבהתאמות! אני לא כמו מסוגלת ללבוש את הבגדים שסבתא שלי קונה בשוק לעצמה כמו רוב הגדול של הבנות בדיתה שלי
מה דעתכם על הוספות ללבוש? כובעים וצעיפים אלו גם בגדים, תכשיטים זה נחמד כל עוד זה לא בגזמה (העיקר שלי יש דיסקית
)
איזה בגד לא תילבשו לעולם? בפעם אחרת
מה דעתכם על אנשים אנשים מלאים שלובשים צמוד?כמו:נשים בהריון,אנשים מממ...לא רזים(=\)וכו'... זה לא יפה, כל אישה שמכבדת את עצמה צריכה לדעת להסתיר את החסרונות שלה, בנות מלאות זה הכי שקסי אבל לא כשהן לבושות במידה 0 וכל השומנים מדלדלים ... אם יש לכם משהו להוסיף...בבקשה!

בנות בכיתה שלך לובשות כאלה בגדים???

כן..את צודקת... לא במידה-0!!! מה דעתך על בנדם שלובש כובע עם מצחייה בחורף...?? והכי חשוב... שכחתי.... מה דעתכם על עולים חדשים או ישנים שלובשים גרביים בסנדלים?

M a r U s k A

New member
פחחח יש לי 30 בנות בכיתה

20 מהן מתלבשות כמו סבתא שלי
גרביים וסנדלים
שבח מופת
ובנדנה + כובע
חברי כנופייה, זה נכנס ל"אופנה" עכשיו בקרב התלמידים המאאאגניבים של שבח - blotnie ruskue =/ סורי יאנקה
אני פשוט לא מעכלת את המקום הזה

DeAth ScrEaM

New member
../images/Emo4.gif

גרביים וסנדלים
הlohi של שבח מופת בנדנה+כובע
נראה נורא נחמד על אנשים מסויימים. מרינה די לרדת על שבח! יום יבוא ותהיה לי התמוטטות עצבים רק בגלל שאת אומרת את כל זה.. אני מזהירה אותך.. העצביםן שלי כבר לא בסדר..... אני על סף בכי כבר! :(

למעלה