Thanks...
M M a r U s k A New member 3/12/04 #133 אנוטה../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif מזל טוף מותק תיזהרי בכבישים ותשמרי על עצמך
T the freaky girl New member 5/12/04 #324 אנוט../images/Emo70.gif מזל טוב חמודה, תמיד ידעתי שתצליחי, ואם לא בשלישי אז בחמישי... לוב יו ורי מאץ' אני מאד גאה בך... )))
אנוט../images/Emo70.gif מזל טוב חמודה, תמיד ידעתי שתצליחי, ואם לא בשלישי אז בחמישי... לוב יו ורי מאץ' אני מאד גאה בך... )))
M M a r U s k A New member 3/12/04 #129 ../images/Emo13.gif סוף סוף סופשבוע אני כבר נשברתי מהשבוע הזה ושבוע הבא לא יהיה יותר קל, למזלי יתחיל חופש חנוכה שבוע הבא והמפגש ומחר לקום בשעה 7 .. בגלל עומר אבל לפחות אני אפגוש אותו סוף סוף
../images/Emo13.gif סוף סוף סופשבוע אני כבר נשברתי מהשבוע הזה ושבוע הבא לא יהיה יותר קל, למזלי יתחיל חופש חנוכה שבוע הבא והמפגש ומחר לקום בשעה 7 .. בגלל עומר אבל לפחות אני אפגוש אותו סוף סוף
L L i Z k A New member 4/12/04 #164 ../images/Emo1.gifעייפה ../images/Emo122.gifכאובה ../images/Emo10.gifועצובה אבל חוץ מזה הכל דבש מה איתך?
../images/Emo1.gifעייפה ../images/Emo122.gifכאובה ../images/Emo10.gifועצובה אבל חוץ מזה הכל דבש מה איתך?
M M a r U s k A New member 4/12/04 #168 פחחח משהו דבש =/ תרגישי טוב ותישני הרבה בשבת ואוי ואוי לך אם את לא מגיעה למפגש אני מכינה לכולם הפתעה אפילו קיריל לא יודע מה זה
פחחח משהו דבש =/ תרגישי טוב ותישני הרבה בשבת ואוי ואוי לך אם את לא מגיעה למפגש אני מכינה לכולם הפתעה אפילו קיריל לא יודע מה זה