פיפל :)))

M a r U s k A

New member
כן..

אחת סטייליסטית (בת 21) והשנייה מוזנחת - פריקית כזאת (בת 24) וכולנו באותה מידה... לי אין סגנון לבוש מוגדר אני מתלבשת לפי מצב רוח
ומה שיושב עליי יפה ולא צעקני מדי מבחינת מחשוף או צבע ( כתום לדוגמא) מתאים לי

SpyKid

New member
או קיי... =)

מה אתם חושבים על בגדים?
אממ... אתם מוכנים ללבוש בגדים מיד שניה?
למה לא? האם אתם מכורים למותגים ?למה?
אני לא שמה על דברים כאלה =) האם אתם לובשים בגדים רק בהתאמות? כמו:צבע,אורך,סוג,וכו'...
תלוי... אני לא תמיד מקפידה על התאמה, ולא כזה אכפת לי... אבל אני לא אלבש בכוונה בגדים נורא בולטים... מה דעתכם על הוספות ללבוש?כמו: כובע בקיץ/בחורף,שרשראות עגילים,נעליים,תכשיטים,וכל השאר?
אממ... אני שמה עגילים קטנים ודברים כאלה (ובלי נעליים קצת לא נוח ללכת =)) איזה בגד לא תילבשו לעולם?התיאור המלא בבקשה.. חחח או קיי... אני לא אלבש בגדים נורא חושפניים בציבור, ואני גם לא מתה על המכנסיים האלה שחצי מהבנות בבית ספר שלי לובשות שרואים להן חצי מהתחת =\ מה דעתכם על אנשים אנשים מלאים שלובשים צמוד?כמו:נשים בהריון,אנשים מממ...לא רזים(=\)וכו'...
לדעתי זה לא יפה כשמישהי שמנה לובשת נגיד חולצת בטן או בגדים חושפניים (כמו הבנות בכיתה שלי =\) אבל אני לא חושבת שמישהי מלאה צריכה להתבייש בגוף שלה וללבוש רק בגדים שממש מסתירים... הכוונה - כדאי להתלבש באופן נורמלי - לא יותר מדי להראות ולא יותר מדי להסתיר =)

../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

בקשר לנעליים... התכוונתי למגפיים משונים שחצי מהבנות בבצפר שלי לובשות.. או כל מיני כאלה... ובקשר למכנסיים שרואים חצי מהתחת...אצלך זה חצי מהבנות... אצלי זה 5\6 חחח... =\ בעע... ואממ... אצלנו גם נהוג להודיע... "מממ.. נופר? כל התחת שלך בחוץ..." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

SpyKid

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גם אצלנו
ושנה שעברה כשהיינו בטיול שנתי אז התיישבנו איפשהו על האדמה וילדה אחת לבשה כאלה מכנסיים שרואים חצי מהתחת וילד אחד התחיל לקלוע לא אבנים קטנות את יודעת לאן

SpyKid

New member
בקשר לנעליים - גם אצלנו יש את

המגפיים האלה... אני בעיקרון לא בקטע של אופנה =)

L i Z k A

New member
שלומות:)

יפה מאוד על הממוצע
מה אתם חושבים על בגדים? בגדים עושים את הבנאדם, לפחות בעיניים של מישהו שלא מכיר אותך אבל בגדול הם סתם פיסת בד שמכסה את האזורים המוצנעים (החוק הזה לא תקף על פרחות)
אתם מוכנים ללבוש בגדים מיד שניה? ברור!
האם אתם מכורים למותגים?למה? לא מכורה למותגים
... אבל אני קונה מדיי פעם
(כשאני כבר עושה קניות) בחנות-מותג מטעמי נוחות (לא מוצאת אורך מכנסיים מתאים לרגליים שלי
) הגעתי למסקנה שב"זארה" יש מכנסיים באורך שלי
- הייתי מוותרת בכיף (כי זה יקר
) אבל לא מוצאת שום תחליף
...
האם אתם לובשים בגדים רק בהתאמות? כמו:צבע,אורך,סוג,וכו'... לא יודעת, אני מתאימה בגדים
(אם זאת הייתה השאלה בכלל...)
מה דעתכם על הוספות ללבוש? כמו: כובע בקיץ/בחורף,שרשראות עגילים,נעליים,תכשיטים,וכל השאר? אני מתה על אקססוריז!
וכמו שנטאשה אמרה... באמת קצת קשה ללכת בלי נעליים
איזה בגד לא תילבשו לעולם?התיאור המלא בבקשה.. חולצת רשת ורודה שנצמדת לגוף ויוצרת איקס בגב, והדבר היחיד שהיא מסתירה זה את הפטמות...
מה דעתכם על אנשים אנשים מלאים שלובשים צמוד? כמו:נשים בהריון,אנשים מממ...לא רזים(=\)וכו'... נשים בהריון בצמוד זה יפהפה (טוב נו... הריון זה דבר יפה
), אבל שמנדוזות ששכחו שהמספר על החולצה זה המידה... זה קצת פחות- זה מגעיל ודוחה, ואני לא מבינה איך הן חושבות שבחורים אי פעם יסתכלו לכיוון שלהן (בחורים נורמליים)

שלי:)

מה אתם חושבים על בגדים?ממ מה יש לחשוב על בגדים??בגדים זה בגדים :) אתם מוכנים ללבוש בגדים מיד שניה?אם זה יפה וניראה טוב למה לא?:) האם אתם מכורים למותגים ?למה?אני חולה על הבגדים שיש בקסטרו (וברנואר אפשר להגיד)ומצידי אם היה לי כסף הייתי קונה את כל הבגדים שם כמעט אבל אני לא מכורה לזה....הרוב אני קונה לא מותגים...מותגים זה מותגים..יש גם בגדים שהם לא מותגים ויותר יפים ממתוגים... האם אתם לובשים בגדים רק בהתאמות? כמו:צבע,אורך,סוג,וכו'... אני מנסה מאוד להתאים...כי זה לא בקטע שלי להיות נראת כמו ליצנית... מה דעתכם על הוספות ללבוש?כמו: כובע בקיץ/בחורף,שרשראות עגילים,נעליים,תכשיטים,וכל השאר?זה מדליק ומגניב עד גבול מסוים כמובן איזה בגד לא תילבשו לעולם?התיאור המלא בבקשה..בגדים שסבתא שלי לובשת חחח מה דעתכם על אנשים אנשים מלאים שלובשים צמוד?כמו:נשים בהריון,אנשים מממ...לא רזים(=\)וכו'...מממ תראו אני מלאה אבל אני לא סובלת לילבוש למשל חולצות רחבות ..אני לא לובשת יותר מידי צמוד אבל גם לא רחבבבבבב אבל מצד זה ניראה מוזר....יש נשים שנורא שמנות והן לובשות צמוד וזה מגעיל יש לכל דבר גבול.. ממ בקשר הריון לא חייב רחב אבל גם לא יותר מידי צמוד.... הריון זה דבר יפה לא כמו שומן... אם יש לכם משהו להוסיף...בבקשה!

AeroSlash

New member
הנה שלי :]

מה אתם חושבים על בגדים? משהו לכסות בו את עצמך. יש לי גישה מאוד עלובה לבגדים, אני ממש לא בקטע של לרוץ בקניונים כדי לקנות את הדבר האחרון שיצא כרגע לאופנה, אמא בדר"כ צריכה לשכנע אותי לקנות בגדים. (והיא עוד מתלוננת על זה
)
אתם מוכנים ללבוש בגדים מיד שניה? בודאי, אני כל הזמן לוקחת בגדים מהשכנה שלי :]. חוץ מזה הבגדים של אחותי עוברים אלי ופעם גם הבגדים של החברות הגדולות שלי היו עוברים אלי, עכשיו אין לי חברות שגדולות ממני בכל כך הרבה אבל אני עדיין משאילה. ככה גם כשאני מנסה לרוקן טיפה את הארון אני שולחת חצי ממנו לאחיינים שלי :)))
האם אתם מכורים למותגים? ממש אבל ממש לא!! כי מותגים מייצרים (לרוב) את כל מה שבאופנה וסליחה שהאופנה של היום נראת לי קצת יותר גרועה ממזוויעה
.
האם אתם לובשים בגדים רק בהתאמות? את האמת, אני לובשת כל דבר שבא ליד
. ממש לא אכפת שאיזה עובר אורח ברחוב יחשוב שהחולצה שלי לא מתאימה למכנס. בגדים זה שולי בשבילי.
מה דעתכם על הוספות ללבוש? כמו: כובע בקיץ/בחורף,שרשראות עגילים,נעליים,תכשיטים,וכל השאר? זה נחמד כל עוד זה בגבול הטעם הטוב. כשהייתי קטע של להיות שונה מכל העולם ואחותו בשנה שעברה כל הזמן הלכתי עם תוספות כאלה ואחרות. כל מיני רשתות שקשרתי על היד, ניטים, דברים קרועים כאלה ואחרים שקשרתי לצאוור וכן הלאה וכן הלאה.
איזה בגד לא תילבשו לעולם? התיאור המלא בבקשה. בבקשה: נעלי פקאצות עם כל צבעי הקשת עליהן, חסרות העקב האלה, חולצה ורודה בוהקת, מכנס שהגזרה שלו מתחילה בברכיים (לא משנה באיזה צבע הוא).
מה דעתכם על אנשים מלאים שלובשים צמוד? אני חושבת שזה די דוחה האמת. ואני לא מתכוונת עכשיו לנשים בהריון. אני יותר מתכוונת לבנות שהן מלאות והן הולכות עם מכנס פי כמה מידות יותר קטן מהן וחולצה צמודה למדי מה שמבליט כל מה שבחורה מכובדת עם עודף משקל כזה או אחר צריכה לנסות להסוות. אין לי כל כך מה להוסיף, רק לומר שבגדים זה באמת דבר מטומטם ושולי ולדעתי היום מייחסים יותר מדי חשיבות להופעה החיצונית של בן אדם
.

m a n k o

New member
בוקר טוב! ../images/Emo186.gif

מה אתם חושבים על בגדים? האדם עושה את הבגד ולא ההפך... אתם מוכנים ללבוש בגדים מיד שניה? למה לא.. יש דברים ממש מגניבים לפעמים בחנויות יד שניה רק חבל שלרב הזמן הם עולים כל כך יקר
האם אתם מכורים למותגים ?למה? ממש לא.. אני לא קןנה בגד לפי אם הוא מותג או לא האם אתם לובשים בגדים רק בהתאמות? כמו:צבע,אורך,סוג,וכו'... סתומרת להתאים בגדים? אז כן.. מה דעתכם על הוספות ללבוש?כמו: כובע בקיץ/בחורף,שרשראות עגילים,נעליים,תכשיטים,וכל השאר? אני נורא אוהבת אקססוריז.. בחורף הכי צעיפים
איזה בגד לא תילבשו לעולם?התיאור המלא בבקשה.. וואי לא חסר.. למשל המון דברים שיש במאמז.. פשוט דברים מזעזעים כאלה. או חולצה ורודה זוהרת כזו.. או את הכפכפים הערביות האלה שכל הפאקצות חושבות שזה יםה
מה דעתכם על אנשים אנשים מלאים שלובשים צמוד?כמו:נשים בהריון,אנשים מממ...לא רזים(=\)וכו'... נשים בהריון אני דווקא חושבת שזה נחמד אם לובשים חולצה צמודה כזו.. בטן הריונית זה יפה. אבל שומנים וזה.. אני חושבת שכל אדם צריך לדעת מה להבליט אצלו ומה לא.. אם יש לכם משהו להוסיף...בבקשה! כואב לי הגרון

Dynamo1929

New member
../images/Emo47.gif

מה נשמע? ברוך השם, מה איתך? מה קורה? השבח לאל. הממוצע שלי93 :)
אני לא חושבת. יש לי נושא לדיון... בגדים. מה אתם חושבים על בגדים?
בגדים זה דבר יפייפה! הם מוסיפים יופי לבן-אדם! במובן מסוים הם גם עושים את הבן-אדם. האם אתם מוכנים ללבוש בגדים מיד שניה? למה לא. האם אתם מכורים למותגים ?למה? לא, לא מכור.. כי קודם כל, הם יקרים חבל"ז ושנית, אני לא מבין בכלל איך אפשר לבחור בגד רק לפי באיזו חברה הוא מיוצר, זה ממש מוזר לפי דעתי.. האם אתם לובשים בגדים רק בהתאמות? כמו:צבע,אורך,סוג,וכו'... אממממ.. לא ממש, כאילו, משתדל שלא יראה מוזר מדי, אבל לא יותר מזה.. מה דעתכם על הוספות ללבוש?כמו: כובע בקיץ/בחורף,שרשראות עגילים,נעליים,תכשיטים,וכל השאר? מאד בעד! ולגבי נעליים.. אמממ... זאת תוספת חיונית הייתי אומר.. איזה בגד לא תילבשו לעולם?התיאור המלא בבקשה.. אמממ אין משהו מוגדר.. מה דעתכם על אנשים אנשים מלאים שלובשים צמוד?כמו:נשים בהריון,אנשים מממ...לא רזים(=\)וכו'... מגעיל! כל אחת צריכה לדעת מה המידה שלה. אני לא אומר שאם מישהי קצת מלאה אז היא צריכה ללבוש בגדים רחבים כדי להסתיר את זה-ממש לא, אבל גם לא ללבוש בגדים מ"שילב" שנראה כאילו מכיתה א' היא לא חידשה את המלתחה.. אם יש לכם משהו להוסיף...בבקשה!
בהצלחה לכם... תודה רבה!

arkasha

New member
סוף שבוע טוב

ומהנה לכולם . גם אני משתעמם בבית החברה כולם בצבא :(

eMiFrEaK

New member
ניצלוש קטנטן...

מהיום.... יש נהגת חדשה בכבישים...
סתם רציתי לשתףף..

arkasha

New member
מזל"ט זאת אומרת צריך לחסום את

הכבישים,סתם
מזל טוב ותחשבי תמיד צעד קדימה בנהיגה .

eMiFrEaK

New member
../images/Emo12.gif

רק לידע כללי.... אני נהגת מעולה! חחח מבטיחה לחשוב אפילו 2 צעדים קדימה..

למעלה