פיפל :)))

ואני רוצה להיפגש עם קיריל אבל כמו

שאמרתי... hotyet ne veredno... מרישה בהצלחה מותק!!!!!!!!!!!!

ואני רוצה להיפגש עם קיריל..

אבל כמו שאמרתי.. hotyet ne vredno!! מרישה בהצלחה מחררררררררררר!!

the freaky girl

New member
נצל"ש!!!!! D:

ראיתם את המבצע של סלקום? מבצע "חמישה חברים"? בכל מקרה, הם באו אלינו לביצפר... :] וצילמו אותנו.. :] בכל מקקרה, אני לא מכוונת לפרסם את התמונה שלי ושל אלה (סיבות בריאותיות שלי..
) אבל מה שכן, ידיד שלי נראה ממש מפחיד בתמונה אחת... חחחחחח... תראו את התמונה.. D:

לילה טוב לכולם!!!!!!!!../images/Emo6.gif

חיחי.... אני חולה... :(( ואני הייתי חייבת לבוא לבצפר.... :( כי היה לי היום שיעור פיזיקה... :) וגם.... קיבלתי 99 במבחן בביולוגיה.... =\ ההוא שעשו לנו אותו סטייל בגרות... =\ אבללללללללללללללללללללללללללל..... המורה הנחמדה שלי(לביולוגיה) ממש ממש הרסה לי את היום כשהיא אמרה... שיש לי תציון הכי גבוה בכיתה אבל! שהכתב שלי ניראה נורא... ושהמבחן ניראה כמו "דיר חזירים" ושהיא היתביישה להראות אותו למנהלת מגמה ולמרכזת....
כי הוא ניראה זוועה! אמרתי לה שזה מהלחץ.... אבל לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא היא אמרה שבפעם הבאה היא לא מקבלת מיבחן כזה...
ושביום הורים ביום ראשון היא תגיד הכל לאבא ותראה לו את המבחן...............
אויש הציפורן שלי משקשקת מרוב פחד..... אמאל'ה... ואמא שלי אמרה לי להישארהיום בבית כי אני חולה.... אבל אני לא נישארתי... וגם מחראני לא אשאר כי יש לי מבחן במחשבים... וגם מחרתיים אנילא אשאר כי יש לי שיעור כפול במטמטיקה.... ומחר מחרתיים אני אשאר .. ואתם יודעים למה??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? כי זה יום שבת..... בעע. . מאמא שלי אתמולן עשתה לי קומפרס על האוזן... זה ניראה כמו באבא יאגה.. . בעע.... קיצר.... יום נחמד לכם.. :) כי לילאמצפה אחד כזה...:(

the freaky girl

New member
מה זה?!

בגלל הכתב היא לא תקבל? :/ יש לי ידיד אחד, אופיר, יש לו כתב החרוטמי ביותר שראיתי בחיים שלי!! זה לא אומר שהמורים לא מקבלים!!! לדעתי זה נורא טיפשי ואת צריכה להיפך, להתלונן..

AeroSlash

New member
מסכן אופיר =\

בטח הורידו לו נקודות בבגרות בהיסטורי בגלל הכתב =\

the freaky girl

New member
אבל הוא לא יכול לשנות את הכתב שלו..

זה אצלו כבר כמה שנים טובות מאוד.. אפילו הוא סיפר לי איך היועצת שלהם ניתחה את הכתב שלו.. זה חלק מהאישיות שלו..

Vrock

New member
את חולה...? ):

תישארי בבית...לבוא חולים מקצר את החיים...

Janem

New member
תקשיבו.

מסקנה מעניינת: שרשור בוקר טוב דומה לתפילת שחרית וערבית.

למעלה