פינת תלונות!!!!!!!!!!!!!

an none

New member
../images/Emo7.gif

סאסוקה קון שלי!!!!! נ.ב. נראה לי שיהיה ממש קשה למצוא תמונה צ'יבית שלו אלא אם כן דיץ' תעשה לו !!!!

sasuke girl

New member
אממ לא. הוא שלי..אל תבלבלי

בין שתינו. ויש ביליונים על ביליונים של תמונות שלו כצ'יבי כמובן אם אתה יודע להשתמש במקורות שונים חוץ מ...גוגל.

an none

New member
היי לא להעליב...

אני מספיק עצובה מזה שההורים שלי לא מסכימים לי לבוא למפגש....
והנה תמונה צ'יבית שלו ויש לי עוד מלאאאא ...

sasuke girl

New member
תסלחי לי בזמן שאני בוכה לכרית?

אני עצובה מזה שאמא שלי לא מרשה לי יגואר עד שיהיה לי רשיון עכשיו זה באמת כואב -_-

sakura haruno

New member
XDDD ..אבל שלי יותר גרוע

אמא שלי לא מרשה שיהיה לי חבר עד שאני אגיע לגיל 17 (זה באמת כואב T__T) ....*וואהההבוכהוואאהה*... אבל אני רוצה סאסקה משלי עכשיו....*וואההבוכהוואההה*

dndboy

New member
../images/Emo103.gifעזבו את כל זה.. ההורים לא

מרשים לי אלכהול/נהיגה/חברה/לחזור מאוחר עד גיל 15
זה הכי כואב *פורץ בבכי*

sakura haruno

New member
XDD

תכנית אני מבי ה את האלכוהול אבל נהיגה XDDDDDDDDDDD אם אני לא טועה אפשר רק מגיל 16 או17

ARA SAMA

New member
אז ככה!!!!!!!

ביום ראשון יש לי צו ראשון!!! ו... אני לא אוהב את הרעיון (בלשון המעטה) החופש הגדול נגמר עוד מעט!!!!!! לא רוצה T_T והיו כל כך הרבה שרציתי להספיק ו... ו... אם יעלה עוד משהו אני אכתוב P:

A K I R A

New member
תלונות מהטירונות =__+

אני כל כך זקוקה לפינה הזאת עכשיו. אז ככה, הנעלים שם הדבר הכי לא נול שקייםץ הן אפילו לא נלעי סיפורט! הן עשויות רק מעור בלי שום טיפת ריפוד ועם 6 לולאות לשרוכים. הן רחבות עלי מותת והן חותכות לי את הרגל ובא לי לזרוק אותן דרך החלון. המדי א' האלה הם הדבר הכי חנוק שיש! כל היום אנחנו עומדים בשמש ובמשך שעה נראה לי שאני מוציאה ליטר נוזלים מהגוף =___+ זה פשוט לא אנושי! רק במזל אני יעבור את ה3 שבועות האלה בלי לחטוף מכות שמש... היד... הו.. היד!!! היא כל כך כואבת לי מהחיסון ה****** הזה שבא לי למות וגם הגב כואב לי מהתיק. אין לי מושג איך אני הולכת לסחוב אותו ביום ראשון... וביום הראשון השעת ט"ש שלנו היתה בין 1-2 בלילה. פשוט לא ידעתי לי להתקשר קודם... =_+ אנחנו ישנים באוהלים שזה ניסבל, הבנות בסדר-חברותיות והאוכל.. שיהיה אוכלים מה שיש. וזהו... נקווה שה3 שבועות האלה יעברו בשלום. ואגב, אני שמצאת בבסיס בין אשדוד לאשקלון :D בניצנים D: בואו לבקר:p ץ=. (<~ זה לא פרצוף)

shadow XD

New member
*מלטפת את הראש של שירן*

אל תדאגי! זה יעבור מהר ^^ אל תכנעי.. תחשבי על הכל בתור חוויה ^^ איפה עוד תוכלי לעמוד בשמש שעות עם מדים ולהתאדות לך?? ולאכול אוכל שאין לך מושג מה הדבר הזה?? XD ותחשבי על זה שכאשר את תשבי במשרד במזגן עוד חצי שנה אני אסבול את מה שאת סובלת עכשיו ^^ ולגבי המחשב שלך... קחו את המסכן לתיקון... או שפשוט תקנו חדש.. נראה לי יחסוך לכם הרבה כסף XD טוב.. אני מתה מעייפות.. עניים נעצמות... לילה טוב ^^

A K I R A

New member
:p צודקת בעוד חצי שנה אני אצחק עליך

חעח!! ;; ועכשיו ההורים שלי חסרי מחשב בגלל שהוא נהרס. אז אני חושבת שיש להם טיפת אינטרס לתקן אותו ^^

לוניד

New member
*מזדהה* ;___;

טירונות זה כל כך איכס >_< וכל יום נראה כמו נצח.... >_<

EreWind

New member
שירנייייי ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

אל תיכנעי!! יישר כוח!!

למעלה