פינת תלונות!!!!!!!!!!!!!

EreWind

New member
פינת תלונות!!!!!!!!!!!!!

שוב >_> סתם בכיף^_^ לי אין ממש על מה להתלונן אז שפכו את ליבכם כמו שאתם יודעים לעשות P= כי להתלונן זה כיףףףףףףף ! ! ! ^O^

hyabusa

New member
ועוד אחת...

חברה שלי זרקה אותי כמו קונאי שעשו לו טג'ו קגה בוןשין נו ג'וטסו:(

hyabusa

New member
והכי גרוע!!!!!!!

הפילרים לא נגמרים אהההההההה!!!!!!!!!!!!!! זהו אני קופץ!!!!!!! אוהב מיליון hyabusa

ליסאן

New member
יש בעמוד הזה שירשור תלונות ../images/Emo41.gif

לא היית צריך לפתוח חדש בטח שלא רק לשימושך. יש חוקים בפורום תקרא ותפנים

hyabusa

New member
אמרתי כבר שאני בגה

מוטו מוטו גומנאסאי ווטא שי ווא בגה דס (סליחה מעומק ליבי אני בגה בכל מה שקשור לפורומים וגם לא שמתי לב סורי)

Adi Chan

New member
יש לי עבודה במתמטקיה ועוד לא התחלתי

T_T השיער שלי נראה שוועה כבר כמה ימים
אני עייפה כי נאלצתי ללכת ממש הרבה עכשיו מפאת חוסר אוטובוסים>__< פצעתי את עצמי ברגל:(...גירדתי יותר מדי0_ם הדינזאור היפה שבניתי ביחד עם חברים מהתנועה בחוף אתמול לא זכה מקום ראשון. אלבל מי כן זכו? הצופיפניקים>_> הגב כואבב לליייי וכל הגוף מגרד כי שכבתי על דשא>_> יש לי עוד 95340985390390 צ'יבים לצייר>_> ועוד 34905849056850 ציורים שהבטחתי לאנשים..
בא לי לראות הוסט 19 אבל אין לי כוח לחפש ביוטיוב>_> השיער שלי ממש נראה זוועה>______________________________> זהו. עד שבוע הבא>_>

EreWind

New member
אה כן הזכרת לי >_>

העבודה במתמט'.. אני דיי באמצע אפשר לומר אבל אין לי יותר כוח להמשיך T^T כואב לי כללללללל הגוף אפילו הישבן 0___ם אמממ..אמממ... זהו נראה לי אם אני אזכר אני אודיע לכם XD

¥otamsh

New member
מה יו טיוב!!

את צריכה להוריד....סליחה...אהמ...לרכוש את זה, ולצרוב לי...!

¥otamsh

New member
ברור שכן! =)

חשבתי שאת יודעת! לא דיברנו על זה כבר? סתם, רק בזכותך אני רואה את הסדרה הזאת, את חייבת לשמור עלי מעודכן! יש בידייך אחריות גדולה

benedek22

New member
אני היחיד שאין לו תלונות?

מה רע לכם העולם יפה הציפורים עפות הפרפרים מזדיינים ואנחנו מעשנים סמים מה עוד צריך לבקש?

למעלה