פינת תלונות!!!!!!!!!!!!!

Shishi san

New member
O:

מבחן במתמטיקה + מבחן בלשון + מבחן בספרות(על התפסן המטומטם שלא התחלתי לקרוא >_> ). ולא התחלתי ללמוד. *סניף*

tom58

New member
יוו איזה מפונקים...

נישבן כואב... החופש הגדול יותר מדי הזה נגמר יש צבא... בנעלים יש קרע קטן... עשו לי חיסון קטן ולא מזיק... וכמובן הגב כואב כי יש לי תיק וכו...:O רקbenedek22 לא מפונק חחח...

:{

יש לי עבודה במתמטיקה שציכ לגמור ואינ לי כח U.U אני ציכ לחכות עוד מלא זמן עד שיהיו לי עוד מנגות
יש לי מלא מלא מלא תוכניות ויכול להיות שכולם לא יהיו D:

lgmtk

New member
im tired :(

but i dont need to complain about a job anymore XD i got one XD and college...limudim shuv :( prolly psihoimetri soon though...eww.

A K I R A

New member
תשמע אם אתה לא רוצה ללמוד...

אתה יכול להצטרף אלי לצבא!! D: נו נו מה אתה אומר???:}}}}}}}}}}}}}}} (לפחות אני לא אסבול לבד)

remundo

New member
אה, גם לי יש..

... אז גם קצת.. אפשר לומר שחזרתי לבצפר. אחרי שכבר גמרתי איתו. חזרתי. זה בכלל לא כיף, אפילו המתמטיקה שלהם לא כיפית! צריך לפתור הכל מהר ואין זמן להנות מהתרגילים! >< (ולי אין עבודה אבל זה בסדר, ממילא אסור לי לעבוד בשנה הקרובה)

remundo

New member
זה אפשרי, כה ^^

^ (היא גם ציפצפה קאוואי כשהיא קיבלה את הטופס של הבגרות במתמטיקה. OO.)

שמעו את תפילותי D:

אז. אבא שלי הקליט לי משהו חשוב D: ואת הוא הקליט על זה. -_- ניקולודיון! לעזעזל! וזה אומר שלא ראיתי את הפרק הראשון בעונה החדשה של אוורוד! האחים הקטנים שלי צורחים כמו ערבים תומכי חיזבאללה. הכלבה שלי קופצת עלי ומלקקת לי את האמא של הפרצוץ. אתמול הלכתי לים ועדיין ישלי חול בשיער. אמא שלי קנתה לי בורקס והוא התקרר. ומחר אני צריכה לקום מוקדם.

Ihavenonick

New member
לאחר מבחן מ ע צ ב ן ביום חמישי

ב-"שדות אלקטרומגנטיים" ביום שלישי יש לי מבחן מעצבן גם כן במעבדה לפיזיקה 2- פיזיקה קוונטית ואופטיקה. יש קונים? רוצים להחליף אותי אולי?

dndboy

New member
../images/Emo103.gifהחיים יפים.

תפסיקו להתלונן על כל דבר.. במיוחד על בורקס קר P=

לוניד

New member
טירונות.

כל המחלקה שלי פוסטמות. 3\4 מהמחלקה שלי פוסטמות רוסיות. וחם בצורה מזוויעה. ;_;

A K I R A

New member
../images/Emo24.gif ;O; למה את לא נמצאת באותו

בסיס איתי!!??!?!?! ;;;;;;

לוניד

New member
באמת ;__;

אני בכלל בבה"ד 7 (ונהנים? >_>)... והיה יכול להיות דווקא בסדר אם לא היה כל כך חם ומלא פוסטמות ;_;

ashkeloni

New member
דווקא אצלי בטירונות אחלה../images/Emo3.gif

מפקד קרוע, מחלקה אחלה, הכיתה שלי פצצה וזה
2 שבועות עברו. 14 to go

benedek22

New member
../images/Emo207.gifמי בא לגבעתיים ביום שני?

תבואו יש ביום שני את הדוכן של גאי בגבעתיים!!!!! בעיר מגורין המעפנה שלי חחח תבואו ואני יראה לכן למה אני במצב הקשה שאני בו...

אוקיי ../images/Emo41.gif

בתור אחת פוסטמה באנגלית, ששמעה שהעלו אותה הקבצה צהלתי ושמחתי כל החופש עד שמישהיא נזכרה לומר לי שצריך לעבור מבחן כדי לעלות הקבצה! אף אחד לא דאג לומר לי T_____________T

an none

New member
הלימודים מתחילים עוד כמה ימים ו...

*יש לי עבודה ענקית בהסטוריה שבקושי התחלתי... *הלימודים הולכים להתחיל שזה בכלל מבאס.... *חברה טובה שאני מכירה מכיתה א' נהייתה סנובית.. *הגעתי לפרק של garra נגד sasuke ואלה פרקים מעצבנים כי garra השתגע *עוד 4 ימים המפגש ואני אפילו לא בטוחה שאני אבוא כי אני תלוייה ב-sakura haruno או WhatEver *ההורים מתחילים לתסכל ו/או להוציא אותי מדעתי.... *יש לי כאב גרון רציני ואמא שלי מנג'סת לי ללכת לרופא... *אני לא ליטפתי את הכלבים שלי יותר משבועיים... *אנשים חושבים שפתח-תקוה היא עיר של ערסים (((-ולא היא לא-----טוב לפחות בחלקה-----לא בחלק שלי!!!))) *אני ירדתי הקבצה באנגלית בכוונה רק כדי להפטר מהמורה ולא מזמן נודע לי שבשנה הזאת היא הולכת ללמד ת'הקבצה הנמוכה יותר *השיעול הזה באמת מתחיל לעצבן ואני נחושה בדעתי שלא ללכת לרופא..... והאמת שאני יכולה להמשיך להתלונן אבל אין לי כח מקווה לראות את כולכם במפגש- בתנאי שתבואו...

hyabusa

New member
מי בגה צ'אן?

אני!!!!! לא ראיתי את השרשור בנוסף לכל התלונות שהיו לי וזה הכי מבאס!!!! וגם קיבלתי על הראש:(

למעלה