פינת שלישישישי

היום יום שישי היום יום שישי מחר שבת שבת מנוחה

שם / כינוי:עוז/עוזה שבט:דן הנהגה:חופ תפקיד:ראשג"ד שכבה גילאית:י"א שם השכבה:אור שעת הגעה לשבט:12:30 שעת חזרה מהשבט:19:00 כמה חניכים הגיעו?לגדוד שלי 17 איך היה?בסדר ומה היה?פעולת כפיתות מה לבשת מתחת לחאקי?חולצת בית ספר ומעל?ז'קט איך זה לחזור לבית ספר אחריי חודשיים שביתה????חביב ביותר מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה:אממממ לא היה משהו מעניין בפעולה הזאת וסתם משהו מעניין שקרה:למדתי שעת אפסססססס אהההההה זה היה 3 ג"ג האיש שעשה לך את היום:עמית למה?כי אמא שלה הביאה הרבה אוכל והיה טעים מסר לאיש שמעלך:שבת שלום[= אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי:"יאללה כנסו לפעולה" מסקנה יומית:לא כיף ללמוד שעת אפס

הדריק1

New member
אני אני אני (היו שיחות אישיות:) )

שם / כינוי: הדר/הדר-דסית-אני גבוהה לא נמוכה:)
שבט: לפיד -שולט וזה בולט כמו הציצי של נינט!
הנהגה: איילון
תפקיד: מדריכת ה'
שכבה גילאית: שישיות או לא להיות!(שנה שנייה של הדרכה!)
שם השכבה: סהר
שעת הגעה לשבט:
15:29
שעת חזרה מהשבט: 18:00
כמה חניכים הגיעו? אהיו שיחות אישיות לחנכיים..
איך היה? ונחמד+
מה היה? שיחות אישיות-מעבר בין מערך למערך אזני ניצלנו את הרגע...
מה לבשת מתחת לחאקי? וחולצה של בלובירד ארוכה
מעל?סווצ'רט של חנוכה דרום החום והיפה !
איך זה לחזור לבית ספר אחריי חודשיים שביתה????מוזר...אבל בכל זאת סופסוף יש מסגרת שיותר נוח איתה...חוצמיזה עכשיו יהיה טיפה קשה כי הולכים להעמיס עלינו מלאאאא!
מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: ניצןן המרל"צניק בא אלינו ולקח את מובידיק!
וסתם משהו מעניין שקרה: מממ...שיחות אישיות
האיש שעשה לך את היום: מתנוני
למה? סתם כי בא לי
מסר לאיש שמעלך:איך היה בחנוכה דרום?!
אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
-צוות ליצןןןןןן:)
ציטוט יומי:"יון תומרקין הכוסון"
מסקנה יומית:שכב"ג הוא שמןהם לקחו את הפתיברים!!

Lior co

New member
הפפ..

שם / כינוי: ליאור שבט: עוגןן הנהגה: דן רמת גן :) תפקיד: מדריכת ו'- גדוד אופקק שכבה גילאית: י'- שישיות שם השכבה: להב! שעת הגעה לשבט: 1 וחצי שעת חזרה מהשבט: רבע ל7.. אבל רוב הזמן בכלל לא הייתי בשבט כי הייתה פעולת בית, באת רק לעשות עזרים... כמה חניכים הגיעו? 14! הרכב מלא של ימי שישי! איך היה? אממ אני מניחה שבסדר גמור, אפילו אולי יותר מבסדר גמור :) ומה היה? החניכות נזכרו שבשבת האחרונה הייתה לי יומולדת ושהן שכחו ממנה כליל, אז הן לכאורה הפתיעו אותי במתנות וברכות ועוגה ודברים... היה נחמד:) והיו כמה ברכות מרגשות... מה לבשת מתחת לחאקי? חולצת בצפר
ומעל? סווצ'ר בצפר
איך זה לחזור לבית ספר אחריי חודשיים שביתה???? חרא!! אוף אני מרגישה כל כך טיפשה.. מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: ברחה לי חניכה בפעולת בית- איך לעזאזל אפשר לברוח מפעולת בית?! וסתם משהו מעניין שקרה: לראשונה זה הרבה מאוד זמן- ממש הצלחתי להעביר את הפעולה! והיה טוב.. האיש שעשה לך את היום: למה? מסר לאיש שמעלך: בגרויות אפשר להשלים- צופים לא! אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
- פעולת ציונות! ציטוט יומי: מה את מבינה במגניבות?!
מסקנה יומית:

למעלה