פינת שלישישישי

פינת שלישישישי

שם / כינוי: שבט: הנהגה: תפקיד: שכבה גילאית: שם השכבה: שעת הגעה לשבט: שעת חזרה מהשבט: כמה חניכים הגיעו? איך היה? ומה היה? מה לבשת מתחת לחאקי? ומעל? איך זה לחזור לבית ספר אחריי חודשיים שביתה???? מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: וסתם משהו מעניין שקרה: האיש שעשה לך את היום: למה? מסר לאיש שמעלך: אייקון שמתאר את היום: ואייקון שמתאר את הפעולה: ציטוט יומי: מסקנה יומית:

Cheetah Girl

New member
ראשונה:]

שם / כינוי: מאי:] שבט: דן
הנהגה: חוף
תפקיד: מדריכת ה' שכבה גילאית: שישיות- או לא להיות...:) שם השכבה: אופק
שעת הגעה לשבט: 14:30 שעת חזרה מהשבט: 18:30 כמה חניכים הגיעו? 6 איך היה? ממ.. בסדר כזה ומה היה? פעולת כפיתות מה לבשת מתחת לחאקי? חולצת בצפרD: ומעל? קפוצ'ון שחור איך זה לחזור לבית ספר אחריי חודשיים שביתה???? חחחח נדיר:] מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: סתם... חברה ש... "בגדה" בי אפשר להגיד. וסתם משהו מעניין שקרה: כלום.. האיש שעשה לך את היום: ידיד... למה? ככה:] מסר לאיש שמעלך: עוז?! אההההא:] אייקון שמתאר את היום: S: ואייקון שמתאר את הפעולה: |: ציטוט יומי: "שבט דן, שמאחבלבבבב, שבט דן אותך אני אוהב!"D: מסקנה יומית: גם החברים הכי טובים שלכם יכולים לאכזב אתכם בטירוף.

the fishman

New member
שנייה

שם / כינוי: נועה שבט: רשפים הנהגה: שרון דרום תפקיד: קורסניקית שכבה גילאית: ט' שם השכבה: ברק שעת הגעה לשבט: 16:00 שעת חזרה מהשבט: לא זוכרת כמה חניכים הגיעו? הרבה איך היה?סבבה ומה היה?פעולה על התפקידים בשבט וקבלת שבת מה לבשת מתחת לחאקי? חולצת ביתספר ומעל?סווצ'רט איך זה לחזור לבית ספר אחריי חודשיים שביתה? קקי מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: רבתי עם חברה וסתם משהו מעניין שקרה: הייתי ממש בעיניינים והייתי הכי מתמצאת ובקיאה בתנועה בישראל האיש שעשה לך את היום: חברה שלי למה? סתם הצחיקה אותי מסר לאיש שמעלך: תמחזרו, אף אחד לא ימחזר בשבילכם.. אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: אין מסקנה יומית: אנשים שדופקים אותך זה באסה

talbebchuk

New member
שבט דן ראשונים! =]

שם / כינוי: טל, בבצ'וק, איך שבא לכם. שבט: דן בת-יםםם (ה-אימפריה!) הנהגה: חוף תפקיד: מדריכת ד' בנות =] שכבה גילאית: שישיות שם השכבה: אופק (כי אף אחד לא יכול עלינו! ) שעת הגעה לשבט: 14:35 - אחרי הבצפר!!! אעאעאעע באסה לסיים בשישי ב14:30 :Q שעת חזרה מהשבט: 19:30 נראה לי כמה חניכים הגיעו? לא יותר מדי. :Q איך היה? מוזר. ומה היה? לימדתי אותן כפיתה מרובעת, והבנתי שזה קשה ללמד בנות בד' לכפות, אבל בסוף מסתדרים.. ולא הגיעו יותר מדי חניכות בפעולה כזו חשובה - וזה עיצבן אותי וביאס.. מאוד.. מה לבשת מתחת לחאקי? חולצת בצפר, ועליה סווצ'ר בצפר :// ומעל? כלוםםםם - חאקי לובשים מעל! הכל מתחת לחאקי! איך זה לחזור לבית ספר אחריי חודשיים שביתה???? האמת שמצחיק.. באמת שמצחיק בבצפר.. אבל מפוצצים אותנו בחומר :/ בעע.. זה הולך להיות קשה! מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: שלכת (בוגר שבט) עזר לי ללמד את החניכות שלי לכפות, וזה היה מצחיק ביותר. וסתם משהו מעניין שקרה: אמממ יום שישי ראשון בבצפר.. באמצע דצמבר (!) וגם הצוות שלי איכזב אותי. מאוד. האיש שעשה לך את היום: המורה למחשבים למה? חחח כי הבנתי את החומר אז הרגשתי חכמה =]]].. זה לא קורה יותר מדי בכיתה מדעית שהממוצע ציונים של הרוב בה זה בין 99.99999 ל100.. :/ מסר לאיש שמעלך: שמנההה אני אוהבת אותך כ"כ! ומי בגדה בך?! אע?! אני אזמבר לה את הצורה
אייקון שמתאר את היום: :Q ואייקון שמתאר את הפעולה: ציטוט יומי: לגמרי "שבט דן, שמאחדבלב! שבט דן - אותך אני אוהב!" מסקנה יומית: וואי יש המון.. די מצחיק לחזור לבצפר, ללמד כפיתות זה קשה, וערב בנות אופק יהיה מויייי כיףףףףף!

talbebchuk

New member
המסר לאיש היה למאיצ'ו

אז הנה לנועה: מסר לאיש שמעליך: שיהיה לך יום טוב! (שכבר נגמר - אז שבת שלום!) אל תריבי עם חברים - לא שווה את זה. משלימים קצת אחרי, וסתם נדפקים בהתחלה.. :// זהו בעיקרון.. יום טוב!

פעולת בית- משוטטים בישראל.

שם / כינוי: יובל שבט: עוגן אימפריה. הנהגה: דר"ג תפקיד: מדריכת ה' שכבה גילאית: שישיסטית שם השכבה: להב שעת הגעה לשבט: לבית של החניכה* וזה היה ב15:25 שעת חזרה מהשבט: 19:15 ככה כמה חניכים הגיעו? 12 מתוך 15 איך היה? חרא ומה היה? פעולת "משוטטים בישראל", הרבה בלאגן, הורים מציצנים, אוכל, חניכות קרציות, עצבים. מה לבשת מתחת לחאקי? סריג לבן ארוך, מעל חולצת בצפר תכלת קצרה.. ואז את החאקי. ומעל? כלום. הבאתי סתם סוואצ'רט שלא השתמשתי בו. איך זה לחזור לבית ספר אחריי חודשיים שביתה???? זין בעין קקי ב...מקי. מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: יש לי חניכה שמנה וכשהיא דורכת למישהי על הפרצוף זה כואב. וסתם משהו מעניין שקרה: היה טעים לפחות. האיש שעשה לך את היום: קופליק למה? כי היא קופליק מסר לאיש שמעלך: מה קורה? אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: חניך של חברת צוות: "אח שלי עושה סמים!" (נו זה לא מהיום אבל עדיין.) מסקנה יומית: חרא להדריך כשאתה חולה. אני חולה! אאעאעאע@#$%@3 שבת שלום.

NoA211

New member
פתיחת מערך......./images/Emo3.gif

שם / כינוי:נועה שבט:שורק הנהגה:חוף תפקיד:חניכה שכבה גילאית:ח' שם השכבה:גולן
שעת הגעה לשבט:4 שעת חזרה מהשבט:6 ועשרה כמה חניכים הגיעו?המ... איך היה?כיףכיףכיף ומה היה?פעולת פתיחת מערך....שלא בדיוק הבנתי איך קוראים לנו ויסבירו לנו את זה רק בסוף..... מה לבשת מתחת לחאקי?חולצה שחורה ומעל?סווצ'ר לבן וסווצ'ר שחור[= איך זה לחזור לבית ספר אחריי חודשיים שביתה????מעייף..... מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה:התחלקנו לקבוצות והייתה תחרות בין כל הקבוצות מי עושה את כל ההפעלות בהכי פחות זמן וכל הזמן רימינו
וסתם משהו מעניין שקרה:עדן נתנה לי את הצעיף שלה!!! האיש שעשה לך את היום:פז למה?כי היא מסטולה חח מסר לאיש שמעלך:היי[= אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי:"עדן תשתוק!"......"אוקי".............."אז מורל תגידי....." חחחח מסקנה יומית:חול לא תולש דפים

hilla56

New member
:)

שם / כינוי: הילה/לולו שבט: יעד..P: הנהגה: הנהגת החופפ משפחה..D: תפקיד: חניכת ח'.. שכבה גילאית: ח' 3> שם השכבה: ארבל 333> שעת הגעה לשבט: ממ..16:05, מה ששלחתי לראש"גד שלי אהמ..אהממ..[עמית סהל..] שאני מאחרת..אבל החוצפן, החליט שאני אשב בצד עם המאחרים!! ממש חוצפה חיחי..DD: שעת חזרה מהשבט: 18:48 כמה חניכים הגיעו? ממ..לא ספרתי אממ..נראלי כולם..בין 38-33 איך היה? היה ממש כייפ..:) פעולה מטורפפתת.. ומה היה? היה קר בעיקר..;) חח..סתם שיחקנוו, דיברנוו..היה כייפ פשוט אני עייפה מכדי לפרט..
מה לבשת מתחת לחאקי? ממ..גוםייה ירוקה..משוו סוופ..;) ומעל? פוטר של מועצת שבט..:) איך זה לחזור לבית ספר אחריי חודשיים שביתה???? באסה, והנה חוזרים למערכת של 7 שעות שבועיות..): מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: ממ..הייתי בשנקין עם חברות ביום רביעי..ממ..וראינו את זאתי מ"כל שבת שניה" הילדה הגדולה שירה..חח..עכשיו היה לי איזה חבר מקועקע משוו מצחיק, חברה שלי בטעות התנגשה בה, והיא אמרה לה אופססס..סליחה, עכשיו פתאום חברה שלי נוי קולטת שזו זאתי מ"כל שבת שניה" והיא מתחילה לצעוק ברחוב..זו השחקנית מכל שבת שניה, עכשיו כל הרחוב מסתכל עליה, היה מצחיק, מה שגם זה שהצטלמנו איתה בסופ..חח וסתם משהו מעניין שקרה: ממ..הכרתי מלאמלא אנשים חדשים..:) האיש שעשה לך את היום: ממ..דנה בובלין P: אוי היא כזו חמוודהה.. למה? כי היא פשוט מתוקה..3> מסר לאיש שמעלך: שלום..:) אני הילה מיעד..שרוצה להכיר אותך..P: אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: "ערכו של אדם הוא כערך הדברים אליהם הוא שואף.." היה כייפ דווקא..3> מסקנה יומית:

giraffeeeee

New member
ברר קפוא.

שם / כינוי: איילת עיניי תכלת שבט: אלומות שבט של נקבות הנהגה: שרצום צפון - הנהגה של חננות תפקיד:ראשג"דית ד' קשוחה/ נציגת השכבה במועצת הנהגה שכבה גילאית: שביעיות או לא להיות שם השכבה: מצדה
שעת הגעה לשבט:13.39 שעת חזרה מהשבט:18.05 כמה חניכים הגיעו?17 איך היה? קפוא
ומה היה?יומולדת למדריך בצוות, ישיבת שכב"ג, פעולה מה לבשת מתחת לחאקי? גופיית סבא ורודה וגופייה שחורה וג'ינס ומעל? סווצ'רט סגול של "נטפים" איך זה לחזור לבית ספר אחריי חודשיים שביתה???? חרא. דבר מיותר בהחלט. מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: חניכה שלי מכירה שירים של שייגעצ בעל פה. וסתם משהו מעניין שקרה: ידיד שלי חוגג 18 היום ואני לא שם..
האיש שעשה לך את היום: זיוון למה? כי כייף להתחבק איתה כשקר והיא רותחת מחום. מסר לאיש שמעלך: סופ"ש מענג. אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: "ביום חורפי ללא גבולות ניצחנו את.." מסקנה יומית: אפשר לשחות במרפסת.

carmit91

New member
הגעתי למסקנה

שזה ממש כיף לענות על זה[= שם / כינוי: כרמיתה. שבט: עוז. הנהגה: דר"ג תפקיד: ראשג"דית ה'! שכבה גילאית: י"א שם השכבה: צבר שעת הגעה לשבט: 12:30 שעת חזרה מהשבט: 18:30 כמה חניכים הגיעו? 16 בכל הגדוד.. איך היה? אמ נחמד פלוס פלוס! ומה היה? פעולה ראשונה במערך! פעולת צופיות. החניכים ממש התלהבו מזה. מה לבשת מתחת לחאקי? חולצת טריקו חומה. ומעל? סווצ'ר לא של צופים. איך זה לחזור לבית ספר אחריי חודשיים שביתה???? אעאעאה עמוס \= המורה למתמטיקה החליטה שהיא מגישה אותנו לבגרות בחורף למרות שלא למדנו כלום, והתחילה לרוץ איתנו בחומר, ובנוסף נוספו לנו בסביבות ה-6 שעות שבועיות להשלמת החומר במתמטיקה, ועכשיו זה יוצא שגם בשלישי וגם ברביעי אני לומדת עד 17:00! מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: קיצר אז התחלתי קודם, המדריכים לימדו את החניכים לכפות, ואז הם התחילו לכפות במרץ ורק התלהבו מזה. הבנות כפתו לוח איקס עיגול, והבנים כפתו שערים למשחק כדורגל. ואז לקראת סוף הפעולה המדריך של הבנים אמר להם שהם לא יספיקו לסיים את השערים ולשחק כדורגל, אז הם קבעו להיפגש היום (שבת) בבוקר למשחק כדורגל קבוצתי[= וסתם משהו מעניין שקרה: היה מפקד שבטי ובכוונה נכנסנו כל הגדוד באיחור למפקד. ואז החניכים צעקו: "עוד לאאאאא עוד לאאאא" ואז כשהם הגיעו למפקד התחילו לעשות מוראלים בטירוף וכל הגדודים היו בשוק! אין, החניכים האלה כל כך אוהבים מוראלים! האיש שעשה לך את היום: הצוות שלי! למה? כי הם כל כך טובים! הם הלהיבו את החניכים כל כך, והצליחו לגרום להם לא להשתעמם בלימוד כפיתות ולאהוב את זה, וסתם כי הם היו ממש אחלה היום[= מסר לאיש שמעלך: היי שיהיה בהצלחה בלימודים. נראה לי שכולנו נזדקק לבהצלחה כזאת עכשיו.. אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: "תגידי למורה שהיא שכחה לכוב לך ציון בתוך העיגול! תגובה שקיבתי מחברה שהראיתי לה את ה-0 בהכתבה באנגלית.
מסקנה יומית: הולך להיות שבוע עמוס!! אבל בסופשבוע הבא סמינר ראשג"דים הנהגתי!!!!!

steila

New member
מאוחר..אבל עונה :)

שם / כינוי: סתיו שבט: רמת חן הנהגה: דן רמת גן תפקיד: מדריכת ה' שכבה גילאית: חמשושית שם השכבה: עופר
שעת הגעה לשבט: 13:00 שעת חזרה מהשבט: 17:40 כמה חניכים הגיעו? 6 איך היה? חרא ומה היה?חצי פעולה רבו וחצי פעולה שיחקו מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה לבנה ארוכה ומעל?סווצרט איך זה לחזור לבית ספר אחריי חודשיים שביתה???? כיף ולא כיף ..היה כיף לראות את כולם! מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: חניכה שלי עלתה על גדר כזאת עגולה ופופ נפלה על מקום רגיש,היא חשבה שהיא תיהיה עקרה וסתם משהו מעניין שקרה: הייתי בארוחת שישי בראש העין האיש שעשה לך את היום: נועה למה? כי היא ממש נחמדה והייתי איתה הרבה אתמול מסר לאיש שמעלך: הנהגת דר"ג אימפריה ! אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה: :| ציטוט יומי: "אני אהיה עקרה ! " מסקנה יומית: חניכות יכולות להיות קצת "חכמות "

steila

New member
הזמינו אותנו לארוחה..

אנשים מבוגרים.. אבל היו שם שני ילדים שהם מפתח תקוה..מהשבט גם

מה השם משפחה?

ובאיזה איזור הם גרים? נווה אפק, מצפה אפק, וותיקה, גבעת טל, גבעת הסלעים...?

Big Joni1

New member
ראשון שלי ../images/Emo3.gif

שם / כינוי: ג'וני שבט: רמת חן (מדריחוץ בעלית) הנהגה: דר"ג תפקיד: מדריך ח' שכבה גילאית: שישיסטים שם השכבה: בצר"ח עודד, בעלית עוד אין.. עובדים על זה. שעת הגעה לשבט: 13:15 שעת חזרה מהשבט: 18:00 כמה חניכים הגיעו? בקבוצה שלי? 10. איך היה? נחמד.. ומה היה? פעולת זיקה לשבט, היה מצחיק.. החניכים למדו מורלים וכאלה... מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה צהובה של המחנה האחרון של צר"ח.. ומעל? כלום איך זה לחזור לבית ספר אחריי חודשיים שביתה? מבאס תחת. מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: אחרי הפעולה שיחקנו פוטבול עם שק שינה
וסתם משהו מעניין שקרה: Q: האיש שעשה לך את היום: לא יודע למה? - מסר לאיש שמעלך: אין. אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה: לא יודע
ציטוט יומי: "חיו את הרגע" מסקנה יומית: שוקולד לא משמין, אבל מי שאוכל אותו...

למעלה