פינת משחק Rpg - הקפצה

../images/Emo15.gif ממשיכה^^

"אמ... אני חושבת שזו תזוזה של גוף ביחס לגוף אחר... בזמן מסויים...?" *חושבת* 'בבקשה... שזה יהיה נכון... למדתי את זה לפני חמישים שנה! מי זוכר דברים כאלו בכלל?' (ד"א- קיל ואני על אותו מחשב אחרי בוחן "פתע" קטן) קיל: "את רשאית לצאת". ניצנע: *יוצאת מהכיתה ומחפשת את רוקיה* קיל: "נחזור להגדרות. מי יכול להגדיר מסה?" (ניצנע מצחקקת כי היא יודעת משהו שאתם לא, או לפחות רובכם) ניצנע: "קוצ'יקי סאן!" *רצה לכיוונה של רוקיה* "מה הבעייה ומה קורה פה?"

Neon taichou

New member
ממשיכה

"אין לי מו--" רוקיה השתתקה לפתע כשבזווית עיניה קלטה הבזק של כתום. "איצ'יגו!" מלמלה ורצה לעברו, עדיין מקפידה לשמור מרחק סביר ממנו. ואז איצ'יגו... קפץ מהחלון. מהיכרותה הקצרה עם הנער אדום השיער, היא ידעה: איצ'יגו הוא לא טיפוס שקופץ מחלונות. מי כן? "קון! זה קון!" קראה ותפסה את זרועה של הינאמורי, גוררת אותה אחריה בשעה שקפצה מהחלון אחרי איצ'יגו. או קון. או מי שזה לא יהיה.

../images/Emo15.gifממשיכה

*נגררת בידי רוקיה* "קון?" רוקיה: המודו סול של איצ'יגו הינאמורי: אהה! *מאיצה*

../images/Emo105.gif

השרשור הזה עודו צעיר ומבטיח מכדי לצנוח כך למטה >:

KiaritChan

New member
נמשיך מכאן X: הולואיצ'ישוב! D:

"זקן טיפש. אני חוזר בי מלבקש ממנו ילד.." רטן איצ'יגו,שיפשף מעט את ישבנו וצעד באיטיות לאורך המסדרון,"שירותים כן בטח.." הוא עצר לפתע,פתח את החלון,בדק שאין איש סביבו וקפץ החוצה,"זה הזמן לעשות קצת כיף!"

Violettecat

New member
אישידה ממשיך

"אתה הולך לאנשהו, קורוסאקי?" שאל אישידה שחיכה מתחת לחלון של חדר השירותים, מביט בחברו לכיתה בתוכחה. "ידעתי שתנסה לברוח מכאן." הוא אמר בטון ידעני ויישר את משקפיו על אפו.

KiaritChan

New member
נמ :X

איצ'יגו נעמד במקום,ותחב את ידיו לכיסי מכנסיו.."זה לא עניינך.תסלח לי,ישלי עניינים חשובים יותר כרגע" הוא תירץ במהירות. מזווית עינייו יכול היה לראות 2 נערות די מוכרות שרצו לכיוונם בהיסטריה. "צריך לזוז. יומטוב לך..יצור מוזר" הוא פלט,ופתח בריצה לעבר הגדר שמקיפה את ביה"ס.

Violettecat

New member
אישידה שוב ממשיך

'אני חייב לספר לקוצ'יקי סאן ואינואה סאן על זה' חשב אישידה ומיהר לחפש את שתי הבנות.

Neon taichou

New member
רוקיה ממשיכה

"איצ'יגו! איצ'יגו, חכה!" קראה אחריו, לא בטוחה מה עוד היא יכולה לעשות. אם היא הייתה עוצרת לחשוב לשנייה, היא הייתה מבינה שאם זה באמת קון בגוף של איצ'יגו, אז במקום לרדוף אחריו היא אמורה לחפש אחר שיניגמי כתום שיער שתקוע מחוץ לגוף שלו, אבל היא לא עצרה לחשוב על זה והמשיכה לרוץ אחרי איצ'יגו.

KiaritChan

New member
hmm,,

איצ'יגו התעלם לחלוטין מקריאותיה של רוקיה הנוהרת אחריו. הוא החליט שנמאס לו לברוח,אבל גם אין לו ממש רצון וכוח להתעמת עם 2 בנות 'קטנות ומעצבנות'. הוא כבר יצא מזמן משטח בית הספר וכבר הגיע למרכז העיר,"אני חייב להתחמק מהן." הוא אמר לעצמו,ובמהירות פנה לתוך סימטה קטנה.......

../images/Emo15.gif ממשיכה

הינאמורי עמדה בקצה הסמטה, ונעצה בו מבט חמור שיכול היה לגרום כיוית חמורות לאנשים מסויימים. "מי אתה ולמה יש ממך אנרגיות מוזרות שכאלו?"

KiaritChan

New member
00

איצ'יגו הביט בנערה שניצבה מולו,חיוך קטן התפשט על פניו והוא השמיע צחוק קל..קצר..מרושע.."Nobody..ואת מפריעה לי בדרך. זוזי"

../images/Emo15.gif ממשיכה

הינאמורי שלפה את הזאנפקטו שלה והעבירה אותה למצב שיקאי "תגיד לי מי אתה, ולמה יש לך אנרגית הולו!"

dark max

New member
אבל היא לא יכולה ../images/Emo11.gif

היא בגיגאי [?] אז היא לא יכולה להשתמש בכוחות שיניגמי, לא?

היא כבר יצאה ממנו, המודו סול../images/Emo15.gif

שלה בשיעור, לומדת פיזיקה מביאקויה/ מנסה להבין למה היא נשארת שמה כשהאקשן בחוץ.

למעלה