פינת משחק Rpg - הקפצה

Goggle Girl

New member
פינת הארפיג'י - שרשור משחק!!!

(כי דרשו. עכשיו אני מחר ורוב מחרתיים לא אהיה פה אז תגרמו לי להיות גאה ותעשו משחק כמו שצריך, נה? :} תנו לי לקרוא משהו מחר בחמש וחצי בבוקר לפני שאצא לדרכי XD) השמש הפציעה מעל קאראקורה-טאון. אי שם במרחק עוד נשמעו הדי ה"בוהאהאהא" הנודעים לשמצה ומספר חתלתולים ברחו על נפשם. עוד יום חדש הפציע, עוד יום ללכת לבית הספר ולהעביר אותו תלויים בין שיעמום למוות. בסיטואציה זו אנו מצטרפים אל גיבורינו לעוד יום שגרתי... OR IS IT?!?!?! *ברק*

KiaritChan

New member
אמאמ..אני אנסה להמשיך ^^;

דונט קיל בי פליז. אמרתי לכם שאני טובה יותר בתור קהל.

KiaritChan

New member
טוב..הנה זה. *מוכנה נפשית למותי*

'אני_רוצה_מיטה' חשב לעצמו הנער הג'ינג'י שהתהלך במסטוליות מוחלטת בפארק קאראקורה-טאון – קיצור דרך לבית הספר. 'הייתי צריך להישאר בבית עם זאנגי.' הוא נאנח קלות ועצר לפתע,סורק את סביבתו בעייניו כשחיוך קטן וזדוני מרוח על פניו,'זה הולך להיות טוב' הוא חשב לעצמו. עייניו נחתו על זוג אוהבים [כןכן.] שישבו להם זה בזרועות זה על הספסל מולו,'איך הם מסוגלים..ועוד על הבוקר? יצורים מוזרים. צריך לחנך אותם'. החיוך הזדוני התרחב מעט,ולאחר מכן מצא עצמו הנער כמה מטרים מאחורי הספסל,הוא התרומם מעט כדי לראות טוב יותר עם מי יש לו עסק; הנער היה בעל פנים רציניות וממושקף. הנערה שלצידו הייתה ג'ינג'ית וחייכנית,אך זה לא עניין אותו..מבטו התמקד בעיקר בחזה השופע שלה. 'הם מוכרים לי מאיפשהו. נו טוב..למי אכפת?! הוגהבוגה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" הוא צווח,ופתח את ידיו כאילו בחיבוק מעל זוג האוהבים,שנתקף מייד הלם...................... ~~~~~ המ.כן.תסלחו לי >: *נסקלת* מעו.

KiaritChan

New member
לאלא זה הוגהבוגה ;[

הולואיצ'י שובר ת'שגרה ^_^; הוא דון קאנונג'י הבא! [חסוחלילה] ותודה ^^

../images/Emo15.gif הינאמורי מתערבת^^

הו!^^' חשבה לעצמה הנערה השחורת השיער שהלכה לה בפארק בדרך ליומה הראשון בכיתה רגילה. 'עברו בערך חמישים שנה מאז שהייתי בבית ספר פעם אחרונה... אבל אני בטוחה שקוצ'יקי סאן-' אך חוט מחשבותיה נקרע כשהביטה בזוג צעירים היושבים על ספסל ונוגעים אחד בשני בפיותיהם בדרך מוזרה, שגרמה לה להסמיק, מאחורהים הזדקף נער ג'ינג'י והזוג המסכן נראה מבועת והיא הרגישה משהו. לא ממש אנרגיות הולו אבל היה בהן משהו מוזר, והיא רצה לכיוון השלישיה.

Violettecat

New member
אישידה ממשיך

"קורוסאקי סאן ,מה אתה עושה?!" שאל נער שחור שיער וממושקף בהפתעה מעורבבת בכעס ויישר את משקפיו על אפו באמצעות אחת מאצבעותיו. הוא עמד לתת לג'ינג'י לדעת מה הוא באמת חושב על ההתפרצות חסרת הנימוס הזו , כשהוא הבחין בנערה מתקרבת אליהם ושם לב שהסרט הנשמתי שלה הוא אדום.

Hinamori

New member
טאטסקי להצלה !!11111

לפתע קפצה טאטסקי מהשיח הקרוב, דחפה הצידה את הינאמורי והולוואיצ'י, תפסה בידה של אוריהימה ורצה משם, משאירה את כולם המומים. [חנ הורסת את הרולפליי ^O^ איזה כיף XD]

KiaritChan

New member
הולואיצ'י ממשיך עכשיו 0.0;

"WTF?!היי!את! תחזרי לפה! היא שלי!!!!!!!!!! או לפחות החזה שלה.." צווח 'איצ'יגו' וניפנף באגרופו בזעם,"הורסת שמחות שכמותה." הוא מלמל,ואחר דחף ממנו את הינאמורי,"כמה את שוקלת,ילדה?"

למעלה