פינת משחק Rpg - הקפצה

coral chan

New member
אוריהימה ממשיכה..

או מנסה. טוף,נו,אי אפשר לגרוע יותר ממה שחנ עשתה D: ממ..כן..להמשיך. 'טאסקי צ'אן,מה את עושה?!' לרגע עלתה הברקה מדהימה בראשה החלול של אוריהימה,שיכול להיות שמשו השתלט על טאסקי,כמו על איצ'יגו. אוריהימה החליטה שהיא חייבת לעשות משו,הכל בשביל להציל את טאסקי אהובתה (נו,את איצ'יגו היא כבר 'הצילה' פעם אחת..) היא התחילה לזמן את טסובאקי,אך אבוי!

Hinamori

New member
טאטסקי נתנה לה כאפה.

"מה זאת אומרת מה אני עושה ?! מצילה אותך ! אתלא רואה שאיצ'יגו מסומם !!!!!"

coral chan

New member
די,את הורסת לנו ;;

*סוקלת* עדי אמרה שזה צריך להיות רציני 3: עדי,היכן את? ;;

Violettecat

New member
בואו נמשיך.

אינואה סאן נעלמה במפתיע , אתה לא חושב קורוסאקי? שאל הנער הממושקף ולפתע הבחין כי גם הנערה החדשה , גם קורוסאקי איצ'יגו שהתנהג בצורה מחשידה ובעצם כל מי שהיה מקודם ברחוב נעלם, ואז זה היכה באישידה כמו שנעל מכה מקק, אין אף אחד ברחוב, כי השיעור מתחיל עוד חמש דקות! אישידה יישר את משקפיו פעם אחרונה על אפו ורץ בכל המהירות לעבר בית הספר.

../images/Emo15.gif הינאמורי מומו ממשיכה^^

נראה לי שהכול עובר מהר מדי. שניה איזה בחור גינג'י מוזר קופץ מתוך שיח, מהצד השני באה בחורה אגרסיבית, ואז היא נזכרה: השיעור עוד מעט מתחיל, והיא חייבת להיראות רגיל. היא מצאה את קוצ'יקי סאן והלכה אחריה למקום שבו אמורה להיות הכיתה.

Violettecat

New member
ושוב אני ממשיכה

"המורה הגיעה?" שאל אישידה שהציץ בבהלה דרך הדלת לכיתה המלאה בתלמידים בעודו מנסה לתפוס את נשימותיו .

dark max

New member
ממשיכה D: ../images/Emo11.gif

"כן", אמר המורה בקול שקט. "אל לך לאחר להבא. עכשיו שב במקומך. כפי שאמרתי", פנה לכל הכיתה, "שמי קוצ'יקי ביאקויה, ואני אהיה המורה המחליף שלכם בזמן הקרוב", כתב את שמו על הלוח. "לפני שנתחיל בשיעור, אני רוצה להציג בפניכם תלמידה חדשה מחילופי תלמידים. הינאמורי מומו?"

KiaritChan

New member
הולואיצ'י חוזר XD

לא הייתי בבית יומיים.גומנע XD אז.. "הא..השמנה מהפארק" חשב לעצמו איצ'יגו והביט בשיעמום בנערה,והסיט אתמבטו לכיוון המורה המחליף.."והמורה הזה...אם הוא היה נקבה הייתי מבקש ממנו לעשות לי ילד. אבל בנתיים..משעמם פה לגמרי." הוא מלמל וקם ממקומו,מתחיל ללכת באיטיות לכיוון היציאה מהכיתה.. "אני צריך לשירותים" הוא פלט בעודו עובר מול ביאקויה.

dark max

New member
ממשיכה ../images/Emo11.gif

"לא, אתה לא", חסם את דרכו. "חזור למקומך", התריע בו במבט מאיים.

../images/Emo15.gif מומו צ'אן ממשיכה!

אני מביטה במורה במבט של "משהו חשוד עם היצור הגינג'י" ומקשקשת לי משהו במחברת כשעל השלוחן שלי נוחת פתק קטן מקופל. אני פותחת את הפתק ורואה עליו ציור מוכר, ושורה בכתב ידה של רוקיה. "משהו לא בסדר עם איצ'יגו, הוא מתנהג מוזר" אני משגרת את הפתק חזרה. כתבתי בו "איצ'יגו זה היצור הגינג'י שעשה בוגה בוגה בפארק?"

KiaritChan

New member
הולואיצ'י כאן! @@;

"אני צריך לשירותים" הוא חזר שוב,הפעם בטון שונה,כבד יותר."תן לי לעבור." הוא אמר,דוחף מעט את ביאקויה הצידה,ולחש לעצמו "אידיוט..."

dark max

New member

ניצנע - צרי קשר דחוף! "לא אתה לא!" אמר ודחף אותו חזרה לכיסא ריק. "כפי שאמרתי, שיעורי הפיזיקה הקרובים שלכם חשובים מאוד לעתידכם. קוצ'יקי רוקיה! את יכולה להגדיר תנועה במקום להחליף פתקים עם גברת חילוף-תלמידים?"

Neon taichou

New member
רוקיה נזכרה להופיע XD

עינייה של רוקיה התרחבו והפתק שעמדה לזרוק לעבר הינאמורי נפל לרצפה. "ניי-סא---" היא התחילה לומר, אבל אז חשבה שמוטב שלא תקרא לו כך בציבור, ומבטה נפל לרצפה. אחיה תמיד היה קצת קר אלייה, אבל לצפות ממנה להגדיר _תנועה_? זו פשוט התאכזרות! למה הוא אימץ אותה בכלל? בשביל להתעלל בה? "תנועה... תנועה היא... משהו ש..." לאחר מעט מחשבה, היא גיבשה את תשובתה ואמרה בהחלטיות, אם לא מעט גאווה בעצמה: "משהו שזז ממקום למקום."

KiaritChan

New member
שובאני X:

איצ'יגו איבד את שיווי משקלו ונפל על הרצפה בחבטה יחד עם הכיסא,מה שגרר התפרצות צחוק. עכשיו זה כבר באמת התחיל לעצבן,"למה שפשוט לא תבקש ממני לעלות על השולחן ולעשות את זה שם?! אוי נו. תן לי לעבור..אני כבר חוזר!"

dark max

New member

"אל תטרח", בעט בישנו של הלה וסגר אחריו את הדלת." בנוגע אליך, קוצ'יקי רוקיה, נסיון נחמד. רוצה לעזור לה, חילוף-תלמידים?"

Neon taichou

New member
רוקיה ממשיכה שוב, יאי

"אמ! קוצ'יקי-סנסיי! אני גם צריכה לשירותים!" אמרה רוקיה, נותנת להינאמורי מבט שהיא קיוותה שתפרש כ'בואי איתי ונעקוב אחרי איצ'יגו' ובלי לחכות לתגובתו של אחיה קמה ויצאה מהכיתה בריצה.

../images/Emo15.gif ממשיכה

אמממ.. קוןצ'...טאיצ'...אמממ המורה? אפשר לצאת רגע בבקשה? *נועצת מבט של "אני בשליחות מסול סוסאיטי וכרגע נעצו בי מבט של משהו מסריח פה"*

למעלה