פינת ה"לא קשור"

suki da yo

New member
המורה שלנו לכימיה היתה זונה

שמנה ומפגרת. היא היתה דופקת מבחנים מהתחת, והלבורנתית שלנו, שהיא ממש נחמדה, היתה מנסה לעזור, אבל היא לא ידעה את התשובות הנכנות, מה שאומר שנכשלנו בכל מקרה. בדיעבד מסתבר שמה שהיא לימדה לא נכון, כי על ז ירדו לי נקודות בבגרת, אבל סיימתי בבגרות עם 91, אז לא נורא. העיקר סיימתי...

L e s t a t

New member
לא ראית מה הולך אצלנו

מב"ר של י"א זו כיתה על הפנים.. אצלנו, בי"ב, המצב שלהם יותר טוב אבל יש להם בד"כ ציונים נמוכים.

simba00

New member
אצלנו מב"ר י"א

זאת אחת הכיתות היותר טפשות שאני מכיר... יש לי משם חברים כן אבל הם פשוט מפגרים!! כאילו אין שכל!!!!! נאדה!!!! זיפ!!! אבל אחלה חברה... אההה כן החלטנו שהם בשנה הסינית "האריה המחונן" מב"ר י"א בכלל לא לומדים הם באים פעמיים בשבוע בערך לביצפר וזהו...

a naughty angel

New member
רוצים לשמוע משהו מבדר?

כמעט כל מב"ר י"א זכאים לבגרות! לאן העולם הזה מתדרדר

L e s t a t

New member
אצלנו כולם עושים בגרויות

רק מעטים, בתור פרטים ולא בתור כיתות או עיונית, בוחרים לעשות עבודת גמר במקום.

the count

New member
כאחד שלומד במב"ר....

אני חייב לומר לכם שהמב"ר אצלנו היא הכיתה העיונית הכי חכמה מבחינת ממוצע כיתתי! כן כן, אני לומד במב"ר כבר שנתיים(אני ב-יא´)ותאמין לי שאצלנו כולם עם שכל...הבצפר שלנו קיבל ברציפות פרסים מהממשלה על היותנו המב"ר הכי טובים בארץ!!!! ד"א הממוצע שלי השנה הוא 92.6 כששנה שעברה הוא היה 98.8!!!

a naughty angel

New member
אין הרבה כאלה.

בשכבה שלי מב"ר וגמר זה ערסים מטומטמים ופרחות שמנות וטיפשות. ממוצע-נכשל. תלמידים שעברו את הנכשל-מבר 3(מתוך 37) והכוון 2 (מתוך 27). הסטטיסטיקה לקוחה ממשרדו של סגן המנהל(איפה שאני עושה אחת מתוך 3 המחויבויות האישיות שלי..)

the count

New member
37?

אצלנו במב"ר יש 24 תלמידים וכולם עברו את הבגרויות של כיתה י´(הסטוריה,מתמטיקה,לשון ואמנות)בהצלחה. אנחנו גם עושים צחוקים ומשגעים את המורים אבל זה לא אומר שאנחנו סתומים...

a naughty angel

New member
זה חולון. קרוב לבאת-ים.

ערסים. כולם. ועזוב ערסים, איתם אני מסתדרת מצויין, ערסים מטומטמים. ופרחות. שלא יודעות כפל. לא לקויי למידה או משהו, סתם אידיוטים. גם אצלנו(מחוננים אעלק) משגעים את המורה(וגם צחוק כיסינו).. אני עצמי בצוות השיגוע, בעיקר המחנכת הצונזר בת צונזר שצונזר אמן שלי. כל הכיתה שונאת את הצונזר הזו.

the count

New member
גם אני גר בחולון

וגם אני משגע את המורים(עם האדישות שלי)....... אם היית יודעת מה עושים אצלנו למורה לאומנות(שזה המקצוע המוגבר)היית משתגעת......

a naughty angel

New member
אתה גר בחולון?!

באיזה תיכון אתה? אני באיילון.. אומנות מוגבר? מה זה, הרצוג או ק"ש?

the count

New member
ק"ש לצערי הרב...

אני לומד כחמש יחידות תולדות האומנות שזה בעצם שחוקרים את כל האומנות של העולם מימי יוון העתיקה ועד להיום....זה כולל פסלים, ארכיטקטורה, ציורים וצילומים. בנוסף כחלק מהאמנות אנחנו גם עושים כמה יחידות במולטימדיה או צילום(נתון לבחירתנו). איילון זה תיכון טוב...אין משמעת קשה כמו אצלנו עם כץ הפשיסט.

a naughty angel

New member
או...מצטערת בשבילך..

סופר לי על המנהל שלכם.. המנהלת שלנו היא דווקא אדם נורא נחמד, אבל היא שונאת את הכיתה שלנו, כי אנחנו הכיתה הכי מופרעת בכל הבי"ס, ואנחנו גם לא "שואפים למצויינות" כמו שמחוננים אמורים לעשות.. אז אנחנו לא שומרים על הממוצע הגבוה בבחינות הבגרות..

jbu

New member
עכשיו גרמתי לכבל של הסדין חימום

עכשיו גרמתי לכבל של הסדין חימום לזוז (הוא התפתל הסתובב... רק הוא לא הסכים לצאת מהשקע) הצלחתי גם להזיז את החוט של הטלפון..... אני מת מפחד, ראיתם פעם כבל של סדין חימום רוקד? זה מפחד לאלה, מה אם זה לא אני? אני לא מצליח להזיז סקית או טישו למה אני לא הצלחתי אתם ? איזה פחד. נ.ב את האמת אני די עדיש אבל יחסית בשבילי אני מת מפחד

jbu

New member
אני רק מצליח עם חוטים חשמלים מישהו

אני רק מצליח עם חוטים חשמלים מישהו יודע למה? מוזר...

jbu

New member
כלבים

בם כול הזמן בוהים בי !!! הם ומסתכלים בי ישר בעיינים פעם את איבדתי את הדרך ונכנסתי למין סימטה ללא מוצא זה מין זקע של 1.90 מטר (בגובה שלי) אז פיתאום אני מסתובב ואני רואה פרצוף שחור מסתכל אליי צעקתי ,זה היה פיט בול (נראה לי) ואחרי כמה דקות מוזרות הוא התחיל לנבוח והבעליים יצא קפצתי מעל הגדר ויצאתי מהסימטה. הכלב של השכנה שלי כול הזמן נובח וכשאני יוצא הוא בוהה בי ישר לעיינים ומתכופף את הראש שלו כאילו הוא אומר כן, רוב הכלבים מפחדים ממני וחלק בוהים בי ואז נובחים. יש למישהוא מוסג מזה אומר?

the count

New member
אצלי זה ככה עם חתולים

כלבים מסתדרים איתי מצוין, יש לי כלבה, אבל חתולים תמי דמתאספים סביבי ומביטים בי במבט מוזר כזה.....

למעלה