פינת ה"לא קשור"

פינת ה"לא קשור"

אוקי, הפינה הזו היא ניסוי. פעם בשבוע, ביום שני, אני או טל נפתח שרשור של "לא קשור", שבו תוכלו לכתוב (אבל רק חברים בפורום, לא מישהו שסתם נכנס) מה שבא לכם (בהתחשב בכללים של הפורום, כמובן) - סיפורים קצרים, שירים וכדומה. אחד בכל שרשור שכזה (כדי שזה לא יעיף דיונים לעמוד השני) - כולל תגובות למי שרוצה להגיב... אם זה לא ילך, אז נבטל את זה.

simba00

New member
תודה כוכב השח לי יש אחד ממש לא קשור

וגם מטופש אבל כמוני כמו הקטע (לא זה לא סיפור אמיתי... ואוליי כן): "מה המצב?" שואל מנחם "תשמע אחי הכל טוב פצצות" אני עונה לו בחיוך חמים "אז מה חדש??" שואל מנחם כבר בתהייה גלויה למה קראתי לו בדחיפות הנה "שום כלום" אני עונה בטון הכי סתמי ויומיומי שאני יכול להוציא "אז למה לעזאזל קראת לי הנה בכזאת דחיפות???" מנחם כבר לא עוצר את עצמו ומניח לכל לראות שהוא לא מבין מה פשר העניין ואין זה עוזר למצב רוחו "אהה זה..." אני עונה בפסטורליות "כן זה נו תגיד כבר אתה משגע אותי!!" מנחם אומר בעצבנות גלויה "החלטתי שאני צריך להפסיק לדבר אתך מנחם" אני אומר בטון משמעותי "מה??" מנחם בהפתעה גמורה "כן" אני שוב בפסטורליות "למה?????" מנחם עדיין בשוק "תשמע מנחם זה אתה... אתה לא כתמול שלשום אתה עצבני אנחנו בקושי מדברים לעניין רק עושים דברים מפעם לפעם וזהו" אני מבהיר למנחם "לא נכון!!" מנחם בהכחשה "כן נכון, ואני לא אתווכח אתך על זה פה זה נגמר מנחם תשלים" אני מבהיר סופית "אהה..." מנחם מנסה לדבר "שתוק!!" אני צועק לעברו "אהה הה זה משחרר סוף סוף עשיתי את זה!!" אני אומר לעצמי בעודי עוזב את הזין שלי מיישר מבטי לרחוב וממשיך ללכת...

Pagra Baleben

New member
או שפשוט נקרא לזה אוף טופיק../images/Emo185.gif

אני מקווה שזה בסדר שאני אפרסם את מה שאני עומדת לפרסם, ואם זה לא אז מנהלים-מיחקו את ההודעה הזו מיד ואני מאוד מאוד מצטערת
בפורום פאוור פאף (459) מתחיל טקס אנשי השנה-אתם מוזמנים להצביע ולהשפיע

a naughty angel

New member
אילן,קוראים לזה אוף טופיק,או../images/Emo32.gif

ורק משהו קטן, עברתי מבחן זוועתי היום במתמטיקה
אבל קיבלתי...(אחרי 33) 90! כן כן, 90!
דנה

simba00

New member
אני אגרום לכל הפורום להרגיש טוב

בכמה יחידות את בטמטומתיקה??

simba00

New member
אני אגרום לכל הפורום להרגיש טוב

בכמה יחידות את בטמטומתיקה??

a naughty angel

New member
נכון אתה מצפה שאני אגיד 3?

נכון, כדי שתוכל לקטול אותי ולומר "אני בחמש ואני גאון"? אז הנה לך. אני בחמש יחידות מתמטיקה. אבל אל רק בחמש יחידות, אלא בחמש יחידות מוגבר. אני עושה השנה(כיתה י´) 3 יח"ל מתוך 5, ושנה הבאה משלימה עוד 2. הדרך היחידה שלך לקטול אותי עכשיו זה אם תגיד שהציונים שלך גבוהיים יותר ושגם אתה מחונן, או לחילופין "אני תלמיד בהאצה למתמטיקה של אוניברסיטאת בר אילן". בהצלחה.. דנה

simba00

New member
אמרתי שאני אגרום לכולם להרגיש טוב

לא??? את בחמש... ועל המספר יחידות שלי בטימטומתיקה לא מדברים...)):

simba00

New member
זה כבר נושא יותר טוב...

כימיה ותקשורת...(:) הגאווה המשפחתית... (הילד הראשון שיש לו מגמה לא אומנותית...) ועכשיו תגידי: "אההה אני רק כימיה פיזיקה וביולוגיה" "וכל מני אחרות מורחבות" אני שונוא גאונים אני אקים עם דרבקין את האגודה נגדכם!!

a naughty angel

New member
אני לא הגאווה המשפחתית, בדיוק ההפך.

הכבשה השחורה. ממוצע 78. מגמת מחוננים. מוגברים: ביולוגיה, כימיה, מתמטיקה, סוציולוגיה ואנגלית. אולי גם מחשבים ורוסית, אם יאשרו. ציון בכל אחד מהמקצועות הנ"ל:92, 67, לא לומדים עדיין, 85, 70 ו100. גאון אעלק, למב"רניק יש ציונים יותר גבוהים.

simba00

New member
מממממממממממממממהההההההההההה????????

למב"רניק אצלנו יש מגמה אחת בקושי... אני חושבת שמה שאת עוש נקרא דייג... שנגיד לך שאת גאון וכאלה כי אחרת את פשוט "סתובה"!! איך קיבת בכימיה 67??? כימיה זה המקצוע הכי קל שיש... (עוזר שיש מורה טובה שמחליטה באמצע המבחן שכדי להפוך את המבחן לבמחן כיתה כלומר היא עוזרת לכולם כולם מעתיקים והיא מתקנת [כמובן לא לשכוח לבורנטית שמגלה לתלמידים גם במבחנים אמיתיים את התשובות כי מטורפת לגמרי])...

a naughty angel

New member
השמטתי את הציון בביולוגיה.. אופס..

שוב.. ביולוגיה 65 כימיה 92(למרות שמגיע לי 100, קיבלתי ציון מסריח בבוחן פתע) מתמטיקה 67 מדעי החברה לא לומדים עדיין אנגלית 85 מחשבים 70 רוסית 100 דייג? מה? אני לא מהאלה שמחפשות צומי.. בדיוק ההפך.

L e s t a t

New member
איזה חוכמה.. את לומדת רוסית..

זה כמו לתת לאריסטו ללמוד רטוריקה...

a naughty angel

New member
אני גרועה ברוסית.

רק כי אני מדברת שוטף, וכותבת עם מעט מאוד שגיאות כתיב(בואו לא נדבר על קריאה שוטפת, זה כמו לקרא יפנית-בלתי אפשרי) נתנו לי 100. וכי הציון היה מבוסס על עבודת הגשה אחת, כי הצטרפתי לא מזמן

למעלה