שטויות. גם לי זה קורה.
A a naughty angel New member 28/1/03 #41 חחח בדיוק ההפך. חתולים וכלבים אוהבים אותי. זה קורה לי בעיקר עם חתולים שחורים עם כתמים(ג´ינג´יים או לבנים), שלגביהם יש לי תיאוריה קטנה. אישית, אני לא מאמינה שאלה חתולים.
חחח בדיוק ההפך. חתולים וכלבים אוהבים אותי. זה קורה לי בעיקר עם חתולים שחורים עם כתמים(ג´ינג´יים או לבנים), שלגביהם יש לי תיאוריה קטנה. אישית, אני לא מאמינה שאלה חתולים.
S simba00 New member 28/1/03 #42 לא לא לא... זה הלבנים עם המון המון כתמים חומים כתומים ושחורים שהם מאוד שמנים הם הרעים וצריך שהשם שלהם יהיה גם דמקה... ואז הם הופכים להיות: "חתולהו"
לא לא לא... זה הלבנים עם המון המון כתמים חומים כתומים ושחורים שהם מאוד שמנים הם הרעים וצריך שהשם שלהם יהיה גם דמקה... ואז הם הופכים להיות: "חתולהו"
A a naughty angel New member 28/1/03 #47 אה-הא. אני לא הולכת להמשיך את זה מכאן. זה יגרר לריב, ועל זה אני אוותר.
A a naughty angel New member 28/1/03 #49 לא,זה לא ריב..אם הייתי אומרת לך את מה שאני חושבת(כמו שאני עושה בד"כ), זה כבר היה ריב. על זה אני אוותר.
לא,זה לא ריב..אם הייתי אומרת לך את מה שאני חושבת(כמו שאני עושה בד"כ), זה כבר היה ריב. על זה אני אוותר.
J jbu New member 29/1/03 #52 חתולים רק בוהים בי ואז הם הופכים חתולים רק בוהים בי ואז הם הופכים אדישים, גם תינוקות אוהבים לבהות בי.
חתולים רק בוהים בי ואז הם הופכים חתולים רק בוהים בי ואז הם הופכים אדישים, גם תינוקות אוהבים לבהות בי.
S simba00 New member 29/1/03 #54 תשמע.... תראה.... תבין.... אתה.... ממממממממממממממממממממממממטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטווווווווווווווורררררררררררררףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!
תשמע.... תראה.... תבין.... אתה.... ממממממממממממממממממממממממטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטווווווווווווווורררררררררררררףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!