פינת השאלה

• פותח הנושא amet
  • פורסם בתאריך

neshamma

New member
לא ידעתי שאתה יודע לשחות ../images/Emo8.gif

שמע חמוד, אתה צריך להכיר בעובדה שלכל אדם יש את זכות הבחירה יש לך את האפשרות להחליט אם להשאר בזוגיות הזאת או לא קמט את כל הדברים שאתה מקבל כנגד כל הדברים שרק רצית ותחליט השאלה היא לא מה תחליט, אם להישאר עם הבן זוג שלך, או לנתק את הקשר הזה אלא השאלה היא אחרת, השאלה היא אם אתה תהיה שלם עם אותה החלטה אם אתה בכנות מאוהב באדם שאוהב אותך חזרה, אני מאמין שהכל אפשרי לגשר, דרך דיבור איתו בגובה העיניים קח לך רגע שקט, תהיה בו לבד, ותיצור את הזמן שבו אתה תקשיב לעצמך ותרגיש מה בדיוק חסר לך יותר מאוחר משתפים את הבן זוג ומדברים מה חסר לכל אחד ואיך כל אחד מעדיף לחיות את הזוגיות הזאת אני מאמין שאחרי תקופה כזאת לא יהיו התלבטויות אחד הדברים שחשוב בזוגיות זה לדעת להתפשר וחשוב עוד יותר זה לדעת על מה להתפשר אין כמוך ''נשמה'' נ.ב. אתה באמת מזיין את השכל תגיד, אצלך יש חור במצח ?

amet

New member
אני שחיין מבטן ולידה

רק שתמיד בסוף נגמר לי הכוח ואז......... נשמה טהורה אני מסכים עם כל מילה שאמרת, מרגישים שאתה מדבר ממקום שמסוגל לראות את האחר ולא רק את עצמו, וזה מבחינתי הא' ב' בזוגיות. אני וקוקי יש לנו תקורת מדהימה ופתוחה וזה אחד הדברים שהחזיק ומחזיק אותנו בזוגיות נפלאה כנה ותומכת במאה אחוזים. כל אחד מאתנו הביא משהו מיוחד ולכן החיבור הוא מאוד גדול, שנייננו ביחד הסכמנו לעשות עבודה לפעמיים לא קלה, אך בזכות הפתיחות והיכולת לדבר ולקבל אחד את השני עם התכנים שלו, אנחנו כאן גאים ומאושרים. כמו שאמרתי אם לא הייתי אוהב סומך ובוטח בבן זוג שלי לא הייתי מעלה על דעתי לשאול אותו שאלה כזאת. במיוחד כשאנחנו בעצם מעלים סיטואציה שאולי תגרום לבן זוג להבין שאולי הוא באמת לא רוצה, אני חושב שצריך הרבה אמון בזוגיות לפני שאתה מעלה בפני בן זוגך סיטואציות שעלולות לעורר לו את הבטחון - תחשוב על זה. אני אוהב לבדוק עם עצמי היכן אני עומד, ובכלל אני אוהב לבדוק "ולחקור" את הרגשות שלי בדיוק כמו עם המטופלים שלי, וגם אני אוהב לחשוב בקול, אז אני משמיע לקוקי את המחשבות והשאלות הוא כבר רגיל שאני מעלה שאלות לא קלות, אבל, זה אני וככה אוהבים אותי. אני חושב שבזוגיות פתוחה לא רק הזמן הוא הקובע אלא גם התהליך ששני בני הזוג עוברים יחד, ואז עם הזמן והתהליך באמת שאין יותר מדיי התלבטויות. לגביי ההתפשרות,זה להוריד מהאגו שלנו, לא קל, לא נעים, אבל שווה כל הורדה
בכל אופן החור במצח הולך וגדל יש לך פתרון לזה???? באהבה

neshamma

New member
../images/Emo140.gif

אני שמח בשבילך amet חמוד אין ספק שהשאלות היפות יותר מגיעות עם הביטחון בקשר הם יותר עמוקות רגע, אז אני לא מבין, אתה בזוגיות פתוחה?

amet

New member
פתוחה?

תלוי מאיזה כיוון אתה מסתכל....... לא, אני לא!

neshamma

New member
אני אחרי ג'חנון חבל על הזמן

אחלה כי רשמת ואני מצתת ''אני חושב שבזוגיות פתוחה לא רק הזמן הוא הקובע אלא גם התהליך ששני בני הזוג עוברים יחד, ואז עם הזמן והתהליך באמת שאין יותר מדיי התלבטויות'' וחשבתי אולי אני לא רואה את כל התמונה אני אישית לא הבנתי את המטרה של זוגיות פתוחה אני לא מעביר ביקורת עליהן, אני רק לא מבין אותם שוב amet יקירי אני שמח בשבילך ומאחל לכם המון טוב

amet

New member
הלו? תביא חתכחה מהג'חנון

כשאני אומר זוגיות פתוחה אני מתכוון לזה שמאפשרים לאחר להיות מה הוא, לדבר על הדברים, על הבלבול שלפעמיים עולה, ונסות להביו ביחד מה קורה, כשאני אומר תהליך - כל אחד (תלוי במודעות של עצמו) עובר שינוי כזה או אחר במחשבה, בהתנהגות, בראייה של הדברים, סובלנות וכו'. ולפעמיים התהליך הזה לא קל - שם זה הזמן להיות ולנסות להיות בשביל האחר, ולא רק בסוגיות אלא בכלל בכל מפגש עם אדם כזה או אחר. תגיד יש עוד ג'חנון
שמיייייייייייייייייייייייייייייייייייי

neshamma

New member
אתה מקסים

אני בטוח שחבר שלך בר מזל אין ג'חנון - ניגמר כל הצלחות כבר שטופות מתיבשות להן על מגבת שעל השיש במטבח אבל אל תדאג אני מבטיח שמתי שהוא אני אכין לכם ג'חנון מכל הלב שבת שלום חמוד

Liroy26

New member
ג'יחנון? ולא קראת לנו??

על ערך "רעות" לא שמעת בצבא???? אאאמממטטט!!! תביא את השוט!!! ובפינת "העיברית התקינה" יש לומר "ג'יחנון" לא ג'חנון. חכה חכה!

neshamma

New member
../images/Emo12.gif

לירוי, תשמע.... יש לי וידוי קטן בשבילך אני הייתי ילד רע אני כבר מתאר לעצמי.... מחכה לי עונש זה יהיה כואב ?

Liroy26

New member
היית ילד רע נשמה?

אל תדאג, אבא לירוי כבר יחנך אותך כמו שצריך! בלי שוט וקשירות למינהן (סתם מסבך את העסק) אבל אני כבר אדאג לכך שהתחת שלך יקבל את המגיע לו!

amet

New member
לירוי מותק רק אתמול אנאבל

אמרה שהיא הייתה ממש בהיסטריה כשהוצאתי את השו בפעם האחרונה שמעתי רק הנהן בראשו, וקוקי נקרע מצחוק. אז אולי בפעם אחרת מותק, ניתן להם להירגע. אבל אםא תה רוצה אני יכול לחמם לך את נשמה, כמו שרק אני יודע אתה יודע כמה הצלפות, לחבר אליו מאתיים סיכות ולהושיב אותו על איזה "זרנוק" נפתח לו תתחת..... ואתה תכניס את מה שצריך |יאמי יאמי| מה אתה אומר??? |ישששששששששששששש אמט חוזר לימי השוט והחרב|

neshamma

New member
חבל על הזמן ../images/Emo8.gif

שלום זאת הודעה ממערכת תפוז ההודעה הזאת הכילה חומר ארוטי קשה נאלצנו לצנזר אותה עימכם הסליחה
עוד לא נולד הגבר שירגיע אותי

amet

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifקרוע

מותק תירגע ואל תנסה לחמם פה את הגברברים המחוספסים במשפטים כמו "עוד לא נולד הגבר שירגיע אותי". אנחנו ננסה לא להתפתות, אבל תעשה יותר מדיי רעש כמו בהודעה למעלה, אני אדאג לשלוח אליך שליח של תפוז שיתפז אותך אז..... ואם כבר מדברים על תיפוזים-אנאלים-אוראליים, מה אתה מעדיף? אוהב? רוצה?? אתה יודע אם כבז אז עד הסוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף |סוף שבוע אורטי?
|

neshamma

New member
עד הסוף המתוק

ואני יכול לאמר שלא כל מה שחזק יותר הוא בהכרח כואב יותר
אבל את הד(ז)יונים האלו נשאיר לפעם אחרת מישהו מחפש חבר ???

amet

New member
חזק יותר, עבה יותר, עמוק יותר

ואני לא דיברתי על חזק, יכול להיות גם עדיין שירגיע אותך המממ....... אם מישהו מחפש חבר???? כאילווווווווווווווווווווווווווו הלו!!! לא קראת על המגפה החדשה שפוקדת את חברי הפורום יש לך כרגע ים של רווקים נהדרים. רגע אני אקרא להם
ח'ברררררררררררררררררררה
יש פה נשמהההה מחפש אהבה
חכה קצת הם יבואו.......
אמט הולך לחפש בגדים לחתונה
|ידעתי שזה הולך להיות סוף שבוע ארוטי|

Liroy26

New member
סופ"ש של כאב ביצים אתה מתכוון

עלם החמודות שלי הגיע מקודם לבקר אותי, לצערי זה היה קצרצר שכן יש לו מבחן הסטרי באלגו (או משהו כזה עם מספרים וגרפים) והוא חורש. מה אגיד לכם? לא נולדה המקלחת הקרה שתוכל להרגיע את ההורמונים שלי!!

neshamma

New member
אחחחח ההורמונים

אין שום סיבה שלא יצאו בשפריץ אחד גדול, ארוך ומספק בנתיים זה יוצא שכל אחד שומר את הזרעונים שלו לעצמו חמוד, תימסור לו בהצלחה תיתן לו ללמוד בנתיים תעזור לו, תחדד לו את העיפרון תקנה לו סרגל רק שיצליח חוץ מיזה אני בטוח שאם תחפש באינטרנט, תמצא מחקר אחד או שניים שאומרים שסקס פרוע משחרר מתחים וגורם להצלחה בלימודים
תארגנו לכם הפסקות ביחד, ואולי מי יודע אולי יהיה שימוש אחר לסרגל שלאאק שלאאק

למעלה