פינת הווידוי ההזוי

Thumpers

New member
אין לי אקדח, אבל יש לי לא מעט בננות!

ואני חושבת שהגענו לנקודה בה אף אחת לא תנוע מדעתה ולו ס"מ אחד, אז ניפרד כידידים? (ידידות אפילו?)

צלהגשם

New member
הדיון הזה מתדרדר מרגע לרגע

עוד כמה הודעות ואנחנו עומדים בפני טבח הבננות הגדול של 2011 - תרסנו את עצמכם...

Thumpers

New member
או להכיר את שניהם?

בכל זאת, בגיל הזה הם כבר חוגגים את הכריסמס, אז שלפחות ידעו למה.

StriX Starlight

New member
הטלוויזיה היא רק האמצעי.

להתוודע לקיומו. במקרה של רובם, היית יכולה גם לפגוש אותם בכנס או במוסד הסגור. הטלווזיה פשוט חסכה את ההכרות הראשונית של "שם/גיל/מאיפה?". יש לך יתרון נהדר שאת כבר יכולה לזהות אותו לגשת אליו בשיא הנונשלנטיות ולהגיד: "היי שגיא, מה קורה?" ואם אין לך את האומץ הזה, את יכולה תמיד לשבת שעה וחצי על ניסוח הודעה, ולשלוח.

צלהגשם

New member
כן אה? נפלאות האינטרנט

המקלדת היא היחידה שיכולה לראות אותך מסמיק.

Thumpers

New member
אני תמיד מסובבת את הלפטופ...

כשאני מורידה חזיה. רק למקרה שאווווולי השארתי את המצלמה פועלת. מלחיץ.

זה לא עניין של "היה בטלוויזיה"

בגלל שהוא היה בטלויזיה למשך אי אלו פרקים, למדת להכיר אותו קצת יותר לעומק ממה שהיית מכירה לו הוא היה סתם עובר מולך ברחוב, או אפילו מבלה איתך חצי שעה עם חברים משותפים. הרי את לא סתם חושבת שהוא נראה טוב, את יודעת מי הוא קצת יותר לעומק. וזה כן בזכות הטלוויזיה. וגם בזכות מי שהוא. לא סותר.

גם אני6

New member
מפני שככה את מקבלת חשיפה לקהל גדול יותר של

אנשים. תחשבי- אם הוא לא היה מופיע בטלוויזיה- היית יודעת שקיים אדם ששמו שגיא, שנראה X, גר ב- Y, ומתנהג בצורה Z והדברים הללו שראית בתכנית מוצאים חן בעינייך? לא- ככה בבת אחת הוא מקבל חשיפה מול הרבה אנשים שלפני כן פשוט לא הכירו אותו וגם אם היו רואים אותו ברחוב- לא היה להם טריגר או אולי "הזמנה" (סיבה/תירוץ/רשות) לגשת אליו.

Thumpers

New member
אבל העריכה הנוראית...

לא מאפשרת לך להכיר את האדם מאחורי הפעולות X,Y ו-Z. היא מאפשרת לך להכיר את האדם שהם רוצים שתכירי, שכמו שכבר ראינו - הוא די שונה מהמציאות.

למעלה