פינת הווידוי ההזוי

Thumpers

New member
אני לא מסכימה עם זה.

כשאת המתחילה, את אמנם יודעת מה *את* רוצה, אבל את עדיין לא יודעת מה זה שעומד מולך רוצה. ואם הוא רוצה בכלל.

Legato

New member
איזה עוד אופציות יש לנו?

להתחיל עם בחור בפאב כי הוא חתיך? מה, זה פחות רדוד? כן, קיימת האפשרות של לחכות עד שתפגשי באקראי "חנון חתיך, מקסים, חמוד וחכם"... הסבירות לא מאוד גבוהה, בייחוד לא כשמדובר בחנונים (וראי את שרשור הבילויים - הרבה מאיתנו מעדיפים לבלות בבית עם חברים). אז ראית בתכנית מישהו שנראה לך נפלא. לא תלכי על זה רק כי הוא היה בטלוויזיה? חבל. ומה אם הוא מחכה למישהי כמוך ברגעים אלה ממש? את יכולה אפילו לשאול את האנשים בפורום שמכירים אותו.

צלהגשם

New member
את יודעת מה, הכנסת לי מוטיבציה

אולי פעם אחת בחיי אני אפסיק להיות פוסטמה ביישנית ואעשה משהו סוף סוף.

Thumpers

New member
לא יודעת, בחיי.

אבל עובדה. תראי - אני יכולה להגיד לך שאם הייתי רואה את שגיא/אלון/עידו רוזנבלום המעלף במסדרונות האוניברסיטה, סביר להניח שהייתי עוצרת אותם ומתחילה לדבר איתם. הם מושכים, ובסופו של דבר - משיכה זה הדבר הראשוני שגורם לך לרצות מישהו. אבל עקב העובדה שהם "מפורסמים", אני לא יכולה לראות את עצמי עושה משהו. אוקיי, אז הוא מושך, סבבה. Move on.

Thumpers

New member
תראי לילד בגן

תמונה של נלה ואור, ותמונה של גולדה - את יודעת בדיוק את מי הם יזהו. (עשו פעם ניסוי כזה בארה"ב, עם הליצן של מקדונלד'ס וישו. את יודעת את מי הם זיהו :) )

צלהגשם

New member
ברור שאת ישו

תראי, אני תומכת לחלוטין בכל מה שאת אומרת - גם אותי זה מאד מרתיע ואני מאד מתפדחת, אבל בסופו של דבר מתישהו חייבים להעיז, לא? (אני מנסה לשכנע גם את עצמי, כן?
).

Thumpers

New member
אני מסתדרת טוב גם בלי להתחיל עם גברים :p

אני לא יודעת אם אני מסוגלת, פיזית, לפלרטט. נבדוק את זה פעם - כשיהיה לי בן זוג.

צלהגשם

New member
בת כמה את?

אם את באמת בת 20 כמו שהכרטיס שלך אומר, אז זה הגיוני שתחשבי ככה, אבל יום אחד תתעוררי כמוני - בגיל 26, ותרגישי המון פספוס.

Thumpers

New member
אני בת 20

ואני באמת מאמינה שגיל זה רק מספר. את יודעת שאם היו 600 ימים בשנה, היית בערך בת 15?? זה לא רלוונטי, בגילאים האלו אין הרבה הבדל.

Thumpers

New member
פחח. אני בכלל זקנה בת 70.

יושבת וסורגת להנאתי, יש לי משקפי קריאה - אני די בטוחה שאני בת 70 עמוק בפנים :( (וכן, מוזיקת ארץ-ישראל-היפה לא מטרידה אותי בכלל.)

גם אני6

New member
אבל- שגיא..

אתה יכול לומר לי שמה שמושך אותך(בהיותך ילד מלא תשוקה והתלהבות) אלו לא חזה גדול, רגליים ארוכות, ריסים ורגליים ארוכות? דווקא ילדים נוטים להתלהב מצעצועים נוצצים..

HouseAtreides

New member
פספוס? המציאות לא דומה לפנטזיות שלא מומשו

גם אני הרגשתי פעם פספוס אדיר כי בתקופת התיכון לא זו בלבד שלא היתה לי חברה - אפילו ידידות בנות לא היו לי. פחדתי פחד מוות מכל שהייה אקראית, אפילו לכמה רגעים, בחדר עם בן-אדם עם חזיה ופיגורה של בחורה. כל מצב כזה עורר אצלי ציפיות כאילו אני "אמור לעשות עם זה משהו" ונכשל. מקור המידע העיקרי שלי אז היו מיטב סיפורי פנטזיות האהבה והרומנטיקה שהתפרסמו ב"מעריב לנוער". "יעל ואני" ושות'. לאור סיפורי הפנטזיות הנ"ל הייתי כבר בטוח שצברתי כאלה פערים בהשוואה לבן גילי ה"ממוצע", שאין לי סיכוי להדביק אותם לעולם. הכוונה לא רק לפערים בקטע הפיסי אלא קודם כל בקטע של אינטליגנציה רגשית - כולם מפתחים שיחה עם בנות כעניין שבשגרה, רוקדים איתן, מלהטים במשחקי חיזור באותה קלות שהם מזפזפים בערוצי טלויזיה ורק אני (ויתר הדפוקים והמוגבלים בעולמנו) מאבד לחלוטין את כל היכולת הורבאלית ברגע שמישהי נכנסת לי לפריים... מזל שכשהייתי בן 19 בערך קיבלתי גישה לאינטרנט, שהיה אז בחיתוליו (ישראל התחברה אולי שנתיים קודם, לא יותר). אין לי מושג מה היה קורה בלי זה. בהתחלה פחדתי אפילו לפתוח בצ'אט עם, למשל, בחורה שהניק שלה רמז על היותה בת 17 ומעלה. היה "ברור" לי שמישהי כזו לבטח כבר התנסתה בעולם ומלואו, כל שני וחמישי מסיבה לוהטת עם איזה קלארק גייבל, סצינת הסיום של American Pie לפחות פעם או פעמיים, ועוד כהנה וכהנה שטויות כיד הדמיון הטובה. אז פשוט התחלתי מההתחלה: צ'וטטתי עם בנות צעירות מאד, בנות 14-15, שמנטאלית נמצאו בדיוק במצבי - תוהות וחסרות כל נסיון עם המין השני. ואז, כשאפילו הן החלו בהדרגה לצבור נסיון - למשל נשיקה ראשונה וכו' - קיננה בי תחושת פספוס שאי אפשר לתאר אותה. מין קטע של "חווית תיכון ממוצעת=נשיקה ראשונה, חוויות ראשונות בקטע המיני" אבל לי זה כבר לא יקרה, לעזאזל. נו, אז זה קרה בגיל 20, ביג דיל. היום רחוק בערך כמו התיכון. מה שבטוח, במבט לאחור לא היה מקום לחשש התהומי שהיה לי, כאילו אני עומד להישאר רווק זקן.

למעלה