תודה לכולם וולנטיין- למה דז´ה וו??
T TARAFREAK New member 13/1/03 #47 we love you zoe..... ודרך אגב , אני פשוט מתה על השם זואי.....זה אחד השמות הלועזיים האהובים עליי בכל הזמנים !!! תהני בפורום
we love you zoe..... ודרך אגב , אני פשוט מתה על השם זואי.....זה אחד השמות הלועזיים האהובים עליי בכל הזמנים !!! תהני בפורום
S sour spirit New member 13/1/03 #56 ../images/Emo163.gif תכנסי ותראי כמה אנחנו אוהבים טותך!!!!!!!! WE LOVE YA ZOE!!!!!!!!!!!!!!!!!! אה, וברוכה הבאה לפורום של באפי השולתת!!!!!!
../images/Emo163.gif תכנסי ותראי כמה אנחנו אוהבים טותך!!!!!!!! WE LOVE YA ZOE!!!!!!!!!!!!!!!!!! אה, וברוכה הבאה לפורום של באפי השולתת!!!!!!
ל לiלה New member 14/1/03 #62 ברוכה הבאה! אוף למה אין אייקון של סלסלת פירות? ממש רציתי לתת לה סלסלת פירות אבל באיקון ואין כזה!
P prophecy girl New member 12/1/03 #24 ברוכה הבאה!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif../images/Emo140.gif מקווה שתיהני פה, טוב נו בטוחה שתיהני פה!!!
ברוכה הבאה!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif../images/Emo140.gif מקווה שתיהני פה, טוב נו בטוחה שתיהני פה!!!
ו .ולנטיין. New member 12/1/03 #25 putting the ../images/Emo6.gif again.. ברוכה הבאה אז ANGEL N יכול לחסוך לעצמו את הקלדת ה´הזהירי מספויילרים´, Yey! ואל.
putting the ../images/Emo6.gif again.. ברוכה הבאה אז ANGEL N יכול לחסוך לעצמו את הקלדת ה´הזהירי מספויילרים´, Yey! ואל.
L Lady of Buffdom New member 12/1/03 #29 ../images/Emo6.gif ואם כן, אז חסכת לו הרבה עבודה ברוכה הבאה!
ד ד י י ז י New member 12/1/03 #28 Welcooooome! ../images/Emo65.gif אני בטוחה שתשתלבי פה, את רק צריכה להיות מכורה ואובססיבית לסדרה. שמתם לב שהרבה מצטרפים אלינו לאחרונה?
Welcooooome! ../images/Emo65.gif אני בטוחה שתשתלבי פה, את רק צריכה להיות מכורה ואובססיבית לסדרה. שמתם לב שהרבה מצטרפים אלינו לאחרונה?
S sour spirit New member 12/1/03 #31 ברוכה הבאה!!!../images/Emo77.gif../images/Emo42.gif מקווה שתהני בפורום!!!! כי מה לעשות שבאפי פשוט שולתת!!?
ברוכה הבאה!!!../images/Emo77.gif../images/Emo42.gif מקווה שתהני בפורום!!!! כי מה לעשות שבאפי פשוט שולתת!!?