פינת "אני חדש/ה!"

אין לי הרבה מה לומר- תהני בחיים../images/Emo9.gif

אין לי הרבה לומר לך לא מתאים תעזבי.. חבל אין פה אווירה נוקשה זה פשוט שאנחנו שומרים על החוקים.. *אוץ´* ואת לא צריכה לחשוש לכתוב פשוט שימי לב לשפה ולסימונים וזהו... אין לי יותר מה לומר תהני בחייך וחבל:) לי דווקא הפורום הזה מאוד מתאים- ואל והייזל יש ר כוחכן. חברי פורם אתם אדירים! LOVE YA ALL

pink evil cat

New member
רק רציתי להוסיף משהו...

רציתי להוסיף שלמי שבא יכול ומוזמן לדבר איתי באיי סי קיו. המספר שלי הוא 131363548. רק תכתבו שאתם מהפורום כדי שאני לא אחשוב שאתם סתם איזה קרציות...

הממ... ביי.

מה לעשות, מצטערת שאת מרגישה דיקטטורה כזאת, אבל זה אחד הפורומים הישראלים של באפי הכי שמורים מספויילרים, וברגע שאתה משתלב, its really not an issue. אבל לא מתאים, לא מתאים. ואל.

תהני בחייך../images/Emo13.gif

אין לי הרבה לומר לך לא מתאים תעזבי.. חבל אין פה אווירה נוקשה זה פשוט שאנחנו שומרים על החוקים.. *אוץ´* ואת לא צריכה לחשוש לכתוב פשוט שימי לב לשפה ולסימונים וזהו... אין לי יותר מה לומר תהני בחייך וחבל:) לי דווקא הפורום הזה מאוד מתאים- ואל והייזל יש ר כוחכן. חברי פורם אתם אדירים! LOVE YA ALL

הייזל

New member
בהצלחה בהמשך דרכך

יש לי הרגשה שתסתדרי מצויין בפורום הזה. שם לאף אחד לא אכפת מספויילרים וכולם הרבה פחות "נוקשים". תהני.

Wicked Wicca

New member
ביי...

חבל שאת עוזבת בגלל החוקים אבל אין מה לעשות, בלי חוקים יהיה פה באלגן. אז כדי לשמור על הסדר צריך את החוקים. זה פורום שאני אוהבת לכתוב בו דווקא בגלל החוקים ובגלל שאני יודעת שהסיכוי שיספיילרו לי פה את העונות שלא ראיתי קטן. את צריכה להתחשב גם באחרים ואם זה קשה לך אז אולי באמת עדיף שתעזבי...

ANGEL N

New member
הייזל- ממש לא נכון

בפורום שנתת אליו קישור אין ספויילרים. אני כידוע כסובל מחרדת ספוילרים עמוקה (פחחחחחח) יכול להגיד שלא נתקלתי שם אפילו לא בספויילר אחד שלא הוזהר. אני יודע שפעם משהוא נכנס וכתב שם ספויילר לעונה השביעית (כמו שקרה פה) אבל הספויילר נמחק בדיוק כמו שנעשה פה. חוקי הספויילרים שם נוגעים רק לעונה השישית של באפי והשלישית של אנג´ל, ושומרים עליהם בצורה יפה מאוד. נא לא להכפיש פורומים ללא סיבה!

הייזל

New member
זה לא רק עניין הספויילרים

האווירה שם תתאים לה הרבה יותר. ולא הכפשתי אף אחד.

prophecy girl

New member
אין כל כך הרבה מה לומר

טוב בעצם יש... את לא צריכה לעזוב את הפורום רק בגלל שאת פוחדת שאנשים ישפטו אותך או משו. את צריכה להבין שהסידרה "באפי קוטלת הערפדים" היא סידרה שאסור בתכלית האיסור לקרוא ספויילרים אליה. לג´וס יש ראש מופרע (וגם גאוני!) והוא יכול לקחת את הסידרה למקומות שאפילו לא חשבת עליהם. לפורום הזה הרבה נכנסים בגלל שאסור לכתוב ספויילרים ללא אזהרה וכך הסיכוי של ספויילרים הוא קטן. אבל אם את "מפחדת" ש"יתנפלו" עליך אז היה נחמד להכיר אותך!

הייזל

New member
פינת "אני חדש/ה!"

דבר ראשון: ברוכים הבאים, תמיד נחמד כשמגיע דם חדש לפורום.
דבר שני: אני מבקשת מכל החדשים והחדשות לקרוא את תקנון הפורום. דבר שלישי: אל תשכחו להכניס ללוח האירועים את יום ההולדת שלכם/ן.

למעלה