היי! יש לי הודעה... תכנסו.
טוב מי שלא תהיי ברוכה הבאה לפורום.. מצטערת לדכא אותך אבל יש לי משהו חשוב להגיד ולא רציתי לפתוח הודעה חדשה כי שונאים שאני עושה את זה ולכאן הכי התקשר לי אז... מצטערת... טוב, באותו יום שהיה את הדיון שלי עם מנהלות הפורום כתבתי הודעה אבל הייתה לי הפסקת חשמל ולא הספקתי לשלוח אותה אבל נורא נורא חשוב לי שכולכם תקראו אותה ולא היה נראה לי שמישהו ישים לב אליה אם אני אשרשר אותה לדיון שהוא כבר כמה דפים אחורה אז הנה- דבר ראשון אני שמחה שהעלתי את זה כי נראה לי שזה הבהיר כמה דברים להרבה אנשים. דבר שני, כל אחד ודעותיו ואני לא הולכת לחזור על עצמי עוד פעם, קלטתם את הנקודה שלי. עכשיו, אני רוצה להגיד לכם שלי ממש ממש לא נוח לכתוב פה מהסיבות שציינתי למעלה וזה לא שאני אומרת לכם אתם חרא מנהלות וחרא של חברי פורום כי אני מרוצה מכולם (אפילו אם זה לא נשמע כך). תגידו מה שבא לכם אבל לי ממש לא נראה שאני הולכת להמשיך לכתוב פה כי לא כיף פה ולא נעים פה וממש ממש מלחיץ פה וזה לא בשבילי אז אני אמצא לי פורום באפי אחר נראה לי כי התלהבתי מהרעיון אבל באמת שהאוירה פה לא בשבילי ואולי היא גם לא בשביל אחרים שפשוט לא אמרו את זה והחליטו לא להיכנס. אני יודעת שאני המלצתי לחברה שלי על הפורום הזה והיא נכנסה וקראה את ההודעות ואמרה לי שזה לא בשבילה כי היא מפחדת לכתוב משהו ולא תהיו מרוצים ממנו. אז תעשו מה שבא לכם ומצטערת אם דפקתי לכם פרקים עם ההודעות שלי (ואל נראה לי.. מצטערת.). ביי