פינת "אני חדש/ה!"

Wicked Wicca

New member
אנשים! שולטת!!!!

אני מצטערת זה ממש הפריע לי... ב
רוכה הבאה!!!

sour spirit

New member
לא!!!

ממתי אומרית (כותבים) שולטת ? כאילו, יואו (פרחי, כזה.....^________^), למה? "שולת" זה הכי שולת!! קבלו תמשחק מילים!!!

prophecy girl

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif

מקווה שתיהני פה

ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

תהני. ותשמרי על חוקי הפורום בעיקר על ספויילרים מסומננים:)

ANGEL N

New member
ברוכה הבאה (תקראי זה חשוב)

אז קודם כל ברוכה הבאה לפורום שלנו, יש רק כמה כללים שחשוב לשמור: כל מה ששודר מעבר לעונה החמישית של באפי והשניה של אנג´ל נחשב כספויילר כלומר עונות 6 ו 7 של "באפי" ועונות 3-4 של "אנג´ל" חובה להזהיר ע"י הסימן
ולא לכתוב דברים שקרו בעונות מתקדמות בכותרת ההודעה. וכל הפרקים שעדיין לא שודו בערוץ ביפ (עונה חמישית של באפי וכל העונות של "אנג´ל") יחשבו כספויילר לייט ויסומנו כ-
. בבקשה להקפיד על הכללים הפשוטים האלה, תודה

ANGEL N

New member
יש לי חרדת ספויילרים עמוקה!!!

אני חושב שאני צריך טיפול נגד זה

B a n j o

New member
../images/Emo151.gif ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

תמיד התעניינתי... אם תולעת אפגנית חולה בשפעת, כמב זמן עובר עד שהיא מתה? ורק תזכרי... לשמור על חוקי הספויילרים! ובקשה קטנה, אנא קראי את חוקי הפורום בהזדמנות !

Lady of Buffdom

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo98.gif

ברור שנרצה לדבר על באפי, בשביל זה התכנסנו כאן היום

Wicked Wicca

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo140.gif

דיבורים על באפי תמיד מתקבלים בברכה (בעיקר פה)... מקווה שתהני... ולא לשכוח לשמור על חוקי הפורום

android

New member
ברוכה הבאה!! ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif

pink evil cat

New member
היי! יש לי הודעה... תכנסו.

טוב מי שלא תהיי ברוכה הבאה לפורום.. מצטערת לדכא אותך אבל יש לי משהו חשוב להגיד ולא רציתי לפתוח הודעה חדשה כי שונאים שאני עושה את זה ולכאן הכי התקשר לי אז... מצטערת... טוב, באותו יום שהיה את הדיון שלי עם מנהלות הפורום כתבתי הודעה אבל הייתה לי הפסקת חשמל ולא הספקתי לשלוח אותה אבל נורא נורא חשוב לי שכולכם תקראו אותה ולא היה נראה לי שמישהו ישים לב אליה אם אני אשרשר אותה לדיון שהוא כבר כמה דפים אחורה אז הנה- דבר ראשון אני שמחה שהעלתי את זה כי נראה לי שזה הבהיר כמה דברים להרבה אנשים. דבר שני, כל אחד ודעותיו ואני לא הולכת לחזור על עצמי עוד פעם, קלטתם את הנקודה שלי. עכשיו, אני רוצה להגיד לכם שלי ממש ממש לא נוח לכתוב פה מהסיבות שציינתי למעלה וזה לא שאני אומרת לכם אתם חרא מנהלות וחרא של חברי פורום כי אני מרוצה מכולם (אפילו אם זה לא נשמע כך). תגידו מה שבא לכם אבל לי ממש לא נראה שאני הולכת להמשיך לכתוב פה כי לא כיף פה ולא נעים פה וממש ממש מלחיץ פה וזה לא בשבילי אז אני אמצא לי פורום באפי אחר נראה לי כי התלהבתי מהרעיון אבל באמת שהאוירה פה לא בשבילי ואולי היא גם לא בשביל אחרים שפשוט לא אמרו את זה והחליטו לא להיכנס. אני יודעת שאני המלצתי לחברה שלי על הפורום הזה והיא נכנסה וקראה את ההודעות ואמרה לי שזה לא בשבילה כי היא מפחדת לכתוב משהו ולא תהיו מרוצים ממנו. אז תעשו מה שבא לכם ומצטערת אם דפקתי לכם פרקים עם ההודעות שלי (ואל נראה לי.. מצטערת.). ביי

למעלה