פינתי החביבה!!

עוד יותר טוב!../images/Emo205.gif

סמיילי8

New member
הוא יצא!! הארי יצאאאאאאאאא

איך עבר השבוע? לא זוכרת, אני נהיית סנילית מיום ליום :] מה היה טוב? נרשמתי למחנהה!! מה היה רע? כלום, ב"ה.. בילוי השבוע? ---------- אכזבות השבוע?-------אין------- התחדשות השבוע? -------- צדיק/ת השבוע?------------------ מאכזב/ת השבוע?-------------------- מה אתם מתכננים לשבוע הבא? לקרוא כל היום את הספר ה7 של ה"פ... ולצום כמובן. קיץ או חורף??? חורף. שולט

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gif

איך עבר השבוע? די טוב :) מה היה טוב? משהו שהתפהך לי לטובה תוך שניות, שיחות עם כמה אנשים מדהימים, והשבת מה היה רע? היה רע, והוא הפך לטוב. אה, ויש לי 2 חתכים מטורפים ברגליים. בילוי השבוע? השבת המדהימה. אכזבות השבוע? השבט שלי. מתחשק לי להכניס אותם למכונת כביסה ולצפות מהחלון העגול הזה מה קורה בפנים. התחדשות השבוע? אני לא מחדשת ב-9 הימים. צדיק/ת השבוע? יהודה. ללא ספק. אחד המדהימים. מאכזב/ת השבוע? השבט שלי, וגם ההורים שלי קצת... מה אתם מתכננים לשבוע הבא? שבת בטבעון
, אולי ניסע לשדרות ב9 באב, הארי פוטר 5 עם חברות שלי :), ועוד הפתעה... קיץ או חורף??? חורף. לגמרי. החום הזה מעיק עליי והצבע השחור שלי מתחיל להציק.

../images/Emo57.gif../images/Emo12.gif כולל אותי?

אני לא בטוח אם הקטע של המכונת-כביסה מלהיב אותי. את מפחידה.

isilme

New member

כולל אותך כולל את כולם אני משאירה רק את כפיר מחוץ לעסק. [כי הוא צדיק, והוא הקפיץ אותי באוטו]

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gifמוזס פיס...:)

הסברתי לך את זה בקצרה אתמול בערב. אנחנו עוד נדבר על זה. (האמת שאתה היית הבעיה השולית, היו בעיות קשות יותר ממך)

../images/Emo57.gifרוני?!

מה עושה לך שמח, מה?! הבחורה מאיימת לרצוח אותי! חשבתי שיש בינינו איזושהי אחווה...

הו אתה כזה לא-יוצלח!

המטרה היתה לרכך את האויב [ע"ע הדר] ואז אחרי שאני כביכול עם האויב להציל אותך! אבל עכשיו כבר מאוחר מדי. לא נורא, אני אהיה איתך מחוץ למכונת הכביסה..

isilme

New member

ואת עשית לי שמח במוצ"ש. (כי רק אז ראיתי את ההודעה ששלחת לי...)

למעלה