פינתי החביבה!!

../images/Emo12.gif

נכון! יואו, למה לא נזכרת להכנס לעיתים יותר קרובות כדי שאני אוכל גם לבקר אותך?! שלומי מצויין, ב"ה.
מה קורה איתך? מה את עושה בשנה הבאה?

על מה ולמה השוק? ../images/Emo3.gif

למה? דווקא נכנסתי פה ושם לבקר.. רק שלא תמיד מצאתי לנכון לכתוב.. :| מה קורה איתי? ב"ה.. בסדר.. שנה הבאה- בע"ה מדרשה בי-ם.. זה עוד בשלבים

פםפםפם [נוית ../images/Emo8.gif]

בע"ה מחר בודקת את- 1. יעוד 2. מכון אורה ומתכננת גם את 'מעמקים'- רק שאותם עוד לא תפסתי.. אז אצטרך לדבר איתם מחר ולשאול אם אפשר לבוא.. זה כרגע התכנון, דיי סיננתי מדרשות אחרות. מה איתך? מה התכנון?

אמממממ

בודקת? מה את בודקת? לא לומדים כבר... אני הלכתי ל'נשמת' והתאהבתי, אבל זה סגנון ממש שונה ממה שאת מחפשת כנראה. בכולופן, שנה הבאה אני ב'אורות עציון'...

פםפםפם

~כעבור יום~ ואני התאהבתי ב'מעמקים'
נראה לי אחלה מדרשה..
וכן, אנחנו כנראה סגנונות שונים

shronet

New member
../images/Emo168.gifתשובות...

איך עבר השבוע? ב"ה טוב... מה היה טוב? השבת בחצור מה היה רע? שנגמרה הקייטנה
בילוי השבוע? לא היה אכזבות השבוע? חלק מהבנות בשבט שלי התחדשות השבוע? אין, תשעת הימים צדיק/ת השבוע? מדריכה שלי מאכזב/ת השבוע? אין... מה אתם מתכננים לשבוע הבא? לקנות הארי פוטר (הוא מוכן לי בחנות, אני רק צריכה לקחת אותו! אבל תשעת הימים, אני אקח אותו רק יום רביעי...) קיץ או חורף??? ברור שחורף!!

cסופסופ

New member
החלטתי לחרוג מהרגלי..

וגם לענות אז ככה איך עבר השבוע? ב"ה בכללי מעולה מה היה טוב?הרבה כ"כ, חברה שלי שעדין מחפשת שרות כנראה סוגרת, ועוד המון שלא תבינו כ"כ, וגם החזרה עכשיו משבת עם ההורים, היה בהחלט מצחיק מה היה רע?אח שלי- לא מספיק שהלכנו להבי אותו, הוא עדין מדבר רק על הטכניון, די!!! שיעזוב אותי לנפשי!!! בילוי השבוע? שבת אצל בן דוד שלי וביום ראשון נסיעה לירושלים עם חברה שלי (ד"א ש קניון חדש בירושלים בחניון ממילא- ממש מגניב) אכזבות השבוע?הישוב של בן דוד שלי, והעיקר שהם קוראים לאחרים לא דוסים התחדשות השבוע?המשקפים שלי (מותר, תאמינו לי אני ממש לא נהנהת איתם) צדיק/ת השבוע? ט"ש (חברה שלי) מאכזב/ת השבוע? חברה אחרת שלי שמטעלמת ממני מאז שהיא טסה מה אתם מתכננים לשבוע הבא?המון... הכי חשוב בעז"ה בתשעה באב מפגש בבית המקדש! (הלוואי ונזכה!!!) שבוע מעולה, ואם מישהו צריך מקום להניח בו את הראש בדרך לחומש אתם מוזמנים והוספה לרוני- יאוווווו (מתלהבת מעצמי), פלור מזה מתוקה! (היא הייתה איתי בסיירת של הש"ל) קיץ או חורף??? קיץ- אבל רק בבית, בשאר הארץ אי אפשר לנשום!

סופיי ../images/Emo24.gif (אבל רק חיבוק שומר נגיעה../images/Emo70.gif)

מה קורה מה נשמע ממצב מה עניינים איך הולך ואיך החיים
מקווה שטוב וטוב לראות אותך בדיוק נזכרתי בך כי אני אורז את כל הדברים שלי בחדר בארגזים כי אני עובר דירה ואז ראיתי את הקלסר שלך שאני צריך להחזיר לך אז בהזדמנות... וואלה אז שבוע טוב שיהיה לך!

יותר מדי מידע בבת אחת P: חכי רגע!

איפה את גרה?! כי אני באמת צריכה מקום להניח בו את הראש בדרך לחומש! וזה יהיה מעולה. אם את גרה בשבי שומרון ולא אמרת לי, התכונני למכות. חחח והממ סניף טבעון כבוד [צריך להמציא גם ל|כבוד|..לא?]. אין אחד שלא "מזה מתוק"

cסופסופ

New member
לא, לא בשבי שומרון

אני גרה בגב ההר... אבל אם את רוצה אני יכולה גם לארגן לך מקום אצל חברות שלי בשבי, בתקווה שנשאר להם עד מקום

שבוע טוב.

איך עבר השבוע
וואלה נחמד...
מה היה טוב
שיחקתי עם חניכים בורג והיה ממש כיף, מלא זמן אל עשיתי פעולה
מה היה רע
שבא לי לפעולה אחרת רק חניך אחד
בילוי השבוע
לשמוע מוזיקה שניה לפני כניסת 9 הימים
אכזבות השבוע
לא היו
התחדשות השבוע
מצלמת אינטרנט, אבל היא לא שלי במילא
צדיק/ת השבוע
תהל, על הפינה הקבועה שלה
מאכזב/ת השבוע
הארי פוטר
מה אתם מתכננים לשבוע הבא
לקנות את הארי פוטר באנגלית, לנסוע לי-ם בט' באב, לעלות בעלייה שלמאחז ליד אפרת ברביעי
ולהגיע למפגש ההמוני שיהיה ביום חמישי י"א אב 26/06 בשעה 15:00 בגן המשולש ת"א
קיץ או חורף???
חורף

ליחנוש 1

New member
../images/Emo163.gifבוקר טוב..

איך עבר השבוע?ממש טוב..:) מה היה טוב?היום התנדבות בעכו. מה היה רע?כלום בילוי השבוע?יום התנדבות,צביעת הקירות בסניף,הסרט של אתמול,ועוד משו..
אכזבות השבוע?אין התחדשות השבוע?לא מחדשת צדיק/ת השבוע?ניר!!וגם איתמר..(אתה לא תבין..
) מאכזב/ת השבוע?איתמר,שרשם "שבוע מעולה" ללא תוכן..
מה אתם מתכננים לשבוע הבא?תאמת יש כול כך הרבה דברים שאני לא יודעת מה לעשות. קיץ או חורף???קיץ

haimwe

New member
אני...

איך עבר השבוע? לא משהו, אני הולך להתחרפן בלי מוזיקה, ובלי שירים... מה היה טוב? חופש! מה היה רע? שאי אפשר לאכול בשר... בילוי השבוע? אתמול יומולדת לגיל? אכזבות השבוע? לא התחלתי ללמוד נהיגה... התחדשות השבוע? יתחיל השבוע הזה! צדיק/ת השבוע? אממ... מאכזב/ת השבוע? נהיגה... מה אתם מתכננים לשבוע הבא? להתחיל נהיגה בעז"ה! קיץ או חורף??? בהחלט חורף...

למעלה