פינתי החביבה!!

אני!!!!!!!

איך עבר השבוע? היה אחלה שבוע! מה היה טוב? טיול לירושלים! קניתי את החמישייה של אורות התשובה, אורות הראי"ה... רק 25 ש"ח מה היה רע? בסוף לא הלכנו להפגנה של חקלאי גוש"ק...
בילוי השבוע? בירושלים! אכזבות השבוע? הבגרות במתמטיקה...
התחדשות השבוע? הספר!
, הא, והתחלתי ללמוד נהיגה!!!
צדיק/ת השבוע? חבר שלי שקנה הרבה יותר מספר אחד...
מאכזב/ת השבוע? לא יודע... מה אתם מתכננים לשבוע הבא? יום שלישי - לצום. יום רביעי - עלייה לכיסופים, שדות נגב ושדרות. יום חמישי - עצרת במחנה הפליטים ניצן לזכר שנתיים לגירוש.

אני לא מבין למה ללכת להופעה של זמרים חסידיים

לציון חורבן גוש קטיף מילא זה היה שירי דיכאון ואם זה היה מפגש של סרוג אתה היית הולך בלי לחשוב בכלל. אפקטיבית, המפגש משפיע יותר מאשר העצרת בניצן

זה להעלות את המודעות!

להראות שלא שכחנו!!! נכון שאני במפגש יהיה יותר אפקטיבי מאשר שאני יהיה בניצן, אבל עדיין... נ.ב. גם אם היה מפגש בסרוג לא הייתי יודע מה לעשות...

אתה מספר לי? ../images/Emo46.gif

אני! תמכתי ב'פםפםפם' ואנשים פשוט סתמו לי את הפה!
אז הפסקתי.... נכון סיפור עצוב? אני מזילה פה דמעה
בכלמקרה, אני בטוחה שאתה חושב שהגירוש *קצת* יותר חשוב מאיזה מפגש פורום של בנ"ע... נכון?

אויויו, התקלקלת..

גלעד תמיד היה אומר :"בםבםבם" ואני הייתי אומרת "פםפםפם" [תכף אני אחפש קישור..] נכון שאני היא הצודקת?

ליחנוש 1

New member
../images/Emo163.gifיש מצב שאת צודקת..

הבעיה זה שאני לא יודעת כי לא הייתי פה כשאת היית..:)

קישורים../images/Emo26.gif

הוכחה לכך שאני אמרתי 'פםפםפם'
26.gif>1. 23973&archive=1 target=_blank>פה. [לתוכן אין קשר, רק הכותרת], 2. לטענה שלי, ולטענה שלו
26.gif> 26&archive=1 target=_blank>כאן [תרדי ותראי מה הוא כתב בתגובה] זה מספיק?

וואלה נכון..

אפילו בשירשור שהבאת את ההוכחה ל"פםפםפם" שלך כתבת שהיית בעכו! בושה וכלימה מצדי.

קצת הרבה יותר חשוב

אבל צריך להגביל את כל עניין האבל על הגוש. כמה מתבכיינים כאילו שזה לא ברור מאליו שחוזרים לשם

פםפםפם

איך להגביל? ולמה להגביל? זה קרה לפני שנתיים!! והתפקיד שלנו זה לדאוג לא לשכוח ולהנציח עד שנשוב לשם! ואתה לא יכול להגיד לאדם שנעקר משם, שיגביל את הצער שבו, נכון? אז נחזור לשם בע"ה, אבל עד אז, נדאג שאף אחד לא ישכח את זה, ויזכור מה היה ואיזו טעות נעשתה!! קיצור, תדחו ת'מפגש
סתאם.

היי! גם את! ../images/Emo3.gif

קפצתי לבקר, כפי שאת רואה...
אז מה נשמע נוית? יודעת שהייתי ממש ממש קרובה אלייך השנה..כ-ל השנה?! [עכוווווווווווווווווווו]

למעלה