פין, פות, פיפי

אני מניחה שאני לא מחדשת ../images/Emo6.gif

את הפיפי אנחנו לא עושות מהוגינה שלנו. האחרון יוצא מצינורית שתן שממוקמת מעט מעל. הואגינה משמשת אותנו היטב כמה וכמה שנים מאוחר יותר (מי יותר מי פחות).

אבא גאה

New member
יש דברים שהילד צריך ללמוד לבד

שלא יצפה מההורים ההומואים שלו שיסבירו לו על ווגינות............ יש גבול

בקשר לזה... (אותי זה הצחיק ../images/Emo13.gif )

מכיר את Stephen Fry ? (טוב, לא אישית, אבל בטח שמעת עליו) הנה ציטוט שלו:
On being gay: "My first words, as I was being born... I looked up at my mother and said, 'that's the last time I'm going up one of those.'"​

הפיפי אינו יוצא מהנרתיק

אבל יוצא מאיזור הפות. פיפי הוא נוזל צהוב שמכיל רעלים שהגוף מנקז מתוכו החוצה....לא קונספט אטרקטיבי לאחד האיברים היותר משמעותיים לזהות שלנו ושל בנותינו.

עמית@

New member
הפות הוא כל הקומפלקס.

הנרתיק הוא נרתיק, השפתיים החיצוניות והפנימיות הן השפתיים וכו' כל העסק נקרא "פות"

כשכתבת כל העסק נפל לי האסימון

שאנחנו לא רוצות להיכנס לפרטים ומכלילות את כל "העסק".

כרמית מ.

New member
אצלנו זה דווקא הגיע מהגן

אני גדלתי עם "פיפי" וכך התכוונתי גם להנחיל, אבל הילדים הגיעו מהפעוטון עם פין ופות, ונראה לי נכון להמשיך - והתרגלתי לכך. כשגדלו, נתקלו גם בבולבול, אבל אני משתדלת להמשיך עם השמות הרשמיים. לא ראיתי סימנים של קנאה או דאגה מצד אחד המינים. אין לי בעיה עם שמות נרדפים - גם לטבור יש הקוראים פופיק, ולירח - סהר או לבנה. מבחינתי, זה אותו דבר. אני מנחשת שאם מילים בהקשר יותר גס, יהיה לי יותר קשה, אבל גם לזה אצטרך להתרגל, בבוא הזמן (כי לא נראה לי לצנזר מילים). כשהלכתי עם תינוקי עירום (בקיץ...) לבקר בשני גנים, היו ילדים שהעירו שרואים לו את הבולבול. הסכמתי איתם, אבל ציינתי שרואים גם את היד, הבטן ואיברים נוספים. (אם כי אני מוכרחה להודות, שבדרך כלל פוגשים תינוקות לפחות עם חיתול, כך שאכן היותו חשוף היתה יחודית. מעניין לציין, שמבוגרים התייחסו יותר לטוסיק חשוף, והילדים לפין חשוף.) אני מנסה להתייחס לאיברי המין כאל כל איבר אחר, ללא יחס מיוחד. אני מרגישה שהיחס הזה עובר לילדים. הם לא "מתלהבים" יותר מהרגיל כשמדברים עליהם (על ההפרשות - כן. אני מנחשת שזה יעבור להם בקרוב).

She Dolphin

New member
אנחנו בגישה שאומרת שלא משנה איך

קוראים לדבר, אלא איך מתייחסים אליו. אני ובן זוגי גדלנו בבתים שבהם קראו לאיברי המין "פיפי". לא ברור איך זה קרה, אבל למרבה הפלא וההפתעה גדלנו להיות ילדים ואחר כך מבוגרים שיודעים מצויין מה ההבדל בין האיבר ובין הנוזלים השונים היוצאים ממנו, או מאיברים אחרים מסביבתו. כמו כן מעולם לא חשבנו (וכך עד היום) שהאיברים או התפקיד שלהם קשור למשהו בזוי, מלוכלך וכו'. ולמרות שזה אינטרנט ואף אחד לא מכיר אותנו באופן אישי, אבל אני מקווה שתאמינו לי כשאגיד לכם שמעולם לא סבלנו מתפיסה מעוותת של מין כתוצאה מכך
. השימוש במונח "פיפי" מרגיש לנו טבעי ולכן אנחנו משתמשים בו וכך גם תומר. מאידך, אנחנו אנשים גמישים ואם תומר יבוא מהגן עם המילים "פין" ו"פות" יש סיכוי שנאמץ אותן, לפחות בכל מה שקשור אליו. נראה לי שכמו שאומרים שרצוי שהורה ידבר עם הילד בשפת האם שלו, שאיתה הוא מרגיש הכי נוח, כך גם במקרה הזה. מוזר ככל שזה יראה לרובכם - בשבילי השימוש במונח "פיפי" מרגיש הכי נכון ואני בטוחה שכמו אצלי - אני אוכל להעביר בפשטות לבן שלי את ההבדלים בין ה"פיפים" השונים
בלי בעיה. אני גם לא אומרת לו: שתן, צואה, ישבן, שד. ואני גם לא אומרת "סיימתי" אלא "גמרתי"
שהיא בעיני מילה מאוד יפה שנושלה מהשפה העברית מאז שכולם נהיו אָלֶק מתקדמים ופתוחים בענייני מין ו"גילו" את המשמעות המינית שלה. יאללה, תירגמו אותי. (אבל רק וירטואלית, בבקשה
)

תמר,

New member
../images/Emo45.gif

הנה תשובה אחת שיכולתי להזדהות איתה... אצלנו בבית קראו לזה בולבול ופיפי, וככה הילדים שלי קוראים לזה (אצל בעלי קראו לזה כנראה בצרפתית, כך שהוא לא הביא שומדבר מהבית). בכל זאת, אני חושבת שאלמד את הילדים שלי גם את השמות ה"רשמיים" (פין ופות) כדי שידעו, אבל זה נראה לי מלאכותי להשתמש בזה בבית. ולכל מי שאמר שאצלו בולבול זה ציפור, אז אצלנו זה גם ציפור וגם פין. ובעניין "גמרתי" - כאשר תשתרש המילה "סיימתי" - גם היא תהיה מוקצה מחמת קונטקסט מיני. כך גם בעניין כל מילה שתומצא לפיפי/קקי - גם אם ימציאו מילה כאילו-נקיה, הכוונה היא לאותו דבר, ולא המילה עושה את זה, אלא המשמעות שלה.

יסמין@

New member
למה לרגום אותך? מותר כאן שיהיו

דעות שונות לא? וגם אני לא משתמשת בדרך כלל ב: שתן, צואה, ישבן, שד "פיפי" כציון איבר מין לא נראה לי, בשל הערבוב בין הנוזל לבין האיבר. "פין" ו"פות" נראים לי מאולצים. סטריליים. של "בית מרקחת".

למעלה