פין, פות, פיפי

יסמין@

New member
גם אני התלבטתי

לאחר שהפכתי לאם לבת איך לכנות את איבר המין הנשי. עם איבר המין הזכרי אין לי בעיה "בולבול" וזהו. ככה כולם בסביבתי קוראים לזה ואף אחד לא מובך ולא יובך כשהבת שלי אומרת את המילה. לגבי איבר המין הנקבי, לא אוהבת "פות" ו"פיפי" לא בא בחשבון. חשבתי חשבתי והגעתי למונח שנראה לי חמוד ונעים. אם גם את לא רוצה להשתמש במילה "פות" - מציעה לך לקרוא את הרשימה בלינק שנתתי ולחפש מילה שתיראה לך נעימה ומובנת לאחרים.

גלי29

New member
אתן צוחקות???

דווקא שלנו ?? האיבר מין החמוד שלנו איתו אתן מתקשות??? ובתור אחת שבאה ממשפחה שכולן בנות ממש לא מצאתי בעיה באיך לקרוא לזה... אצלנו זה נקרא פשפושי (כנראה בא מפפושי) בהטיות ושיבושים בהתאם פשפושון פישפוש וכיוב

יסמין@

New member
איזה יופי ../images/Emo13.gif

ואצלנו מאוד דומה: פושפוש

ב ה י ר

New member
אצלנו בבית

לא ממש קראו לזה בשם זה היה יותר תיאור של המקום "שם למטה..." שהתבגרתי הייתי מכנה את זה " תותה " כך חברה שלי היתה קוראת לפות וזה מצא חן בעניי. אבל כיום אני משתמשת רק בפות זה נישמע לי שם שם אבר בגוף בדיוק כמו רגל או יד לכן זה ניראה לי הכי הגיוני. זה מזכיר לי בדיחה : איך בערבית אומרים אורגזמה? ? ? ? "תותה מבסוטה"

כרמית מ.

New member
ושוב, עניין אישי

כמו שאני לא אוהבת ציצי, אני גם לא אוהבת בולבול. עם פיפי הייתי מסתדרת אבל הילדים חינכו אותי לפין ופות. פופיק לא מפריע לי באותה מידה, אבל עדיין אני מעדיפה טבור. מצד שני, טוסיק הוא בן בית אצלנו (למרות שצריך לכתוב תוסיק, אני לא מסוגלת), ואין לו תחליף, השתן הוא פיפי והצואה קקי (למרות שבילדותי זה דווקא היה בבה).

yondy

New member
לדברי בת 11, פות הוא בעצם...

הרביעית מבובות הטלטאביז... טינקי-ווינקי, לה-לה, דיפסי, פפפותתת!!!!!

גם אצלנו זה פות ובולבול...

במקרה יצא, כי לא תכננתי להכנס לעניין שמות החיבה לאברי המין... זה היה אמור להיות פין ופות. רק שיום אחד יובל שאלה את אבא "מה זה?" והוא ענה שזה הבולבול שלו... ומאז זה נשאר. לאיבר המין שלה ושלי קוראים פות. האמת היא, שאם היה כינוי כל כך נחמד לאיבר הנשי (כמו בולבול של הבנים) מן הסתם הייתי קוראת לו כך. פיפי כמו שאמרה קרן, זה לא לעניין. אז נותרנו עם הפות... לאחרונה, לא יודעת מאיפה זה בא לה בכלל, יובל שנה דברים בין רגליה (מקל של מטאטא או סוס, ואפילו שמיכה שהקצה שלה מבצבץ בין הרגליים) ומכריזה "יש לי בולבול!!!" היא כל כך נהנית מזה שאי אפשר שלא לשתף פעולה...

maya100

New member
אצלינו פין ופות

למרות שבאמת, זה היה קצת מאולץ עבורי בהתחלה. רק בשבוע שעבר בילינו איזה חצי שעה במיפוי העולם ל"למי יש פין ולמי פות..." (יוזמה שלה כמובן...) אולי דיברו על הנושא בגן באותו יום. לפעמים גם קוראים פישפיש כחיבה, כמו שקוראים בחיבה לאיברים אחרים בזמן משחק או דגדוגים. אגב, לגבי שיחות עם מבוגרים...בינינו (בנזוגי ואנוכי) יש שמות "פרטיים" ומשתמשים רק בהם ועם אחרים...לא ממש יוצא לי...

למעלה