פיז"ה זה איכס,

TEENAGER1

New member
פיז"ה זה איכס, ../images/Emo32.gif

וכה מתסכל
הוו האייקונים האלה משעשעים נורא D:
!!1111
. חע.

yaeloolik

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo189.gif אני מופרעת בנפשי...

מחקתי ביממה האחרונה מעל 150 אתרים ששמורים לי במועדפים. 1. נשארו לי עדיין לפחות 150 (שימושיים
) 2. יותר מ-50% היו אתרי דוליז. והם היו מאיזה 1924 ><. רציני! אתרים שסגורים כבר שנים והתעצלתי למחוק 3. אין לי חיים

Shusho

New member
נכון זה כיף להכנס לנוסטלגיית דוליז?

לזרעים של מסטיק שנסגר, לג'וזי, אנג'י צ'אן, AV squad וכל מיני שנסגרו מזמן?

PinK inK

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo174.gifזרעים של מסטיקקקק

יואוווווווו אני זוכרת כמה התלהבתי מהאתר הזה, זה היה עוד לפני שהכרתי את הפורום אוווווווווווווו
O_O

yaeloolik

New member
באמשלי ../images/Emo25.gif../images/Emo189.gif

יש לי את ג'וזי במועדפים
אוי זרעים של מסטיקXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ScOrPiO gIrL1

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo72.gif אין לי מה לכתוב!!!../images/Emo7.gif

אוקיי אני מפגרת....... למה העוף ריק? כי אני סתומה! אוקיי משעמם לי אוקיי זזתי לעשות דולי על התיאור הסגיד שנתנו לי מחר יש לי טיול מטעם ביצפר למוזיאון הרצליה..... למזלי ניסע עם הכיתה של החברים הכי טובים שלי..... יהיה אונס.............
אוקיי דיברתי מספיק עכשיו דולי עם רמשטיין!!!!

behind the masc

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo214.gifיאי קניתי 2 דיסקיםD:::

אוונסנס
גרין דיי
*מאושרת* וסיימתי כל העבודות...ואין לי מבחנים עד לשבוע הקרוב
אני מרגישה כאילו אני חיה
העהעאעאה הצילנו אותי אני מאושרת זה חצי שנה!!!1 יאיאיאיאיא ^6 6^^, [ ו76לן9יטו8רף
><

broken winges

New member
*מתה*

אוף. נכנסתי להתקלח וחשבתי שאני ארגיש יותר טוב. במקום זה נתקפתי בהתקף עיוותים ורעידות בכל הגוף. וסתום לי האף וכללל האזור של האף עצמו-נחיירים ומסביב ממש אדום ושורף מרוב שקינחתי את האף. אסור לי לצאת מהחדר. אני לא יודעת מה לאכול. כל מה שאני אוכלת משום מה עושה לי בחילה. טוסט,פסטה,בלינצ'ס,פירה,פטל(!) ומסתבר שאפילו במבה :[[ ואני רוצה ללכת לחוג מחר. והשיעולים שלי הורגים אותי. אני באמת נחנקת מהם. וסחרחורות. למה זה מגיע לי?.. אלוהים תגאל אותי מייסורי.

../images/Emo24.gif

לא אוהבת את
(| נחמה |) הוא כזה עצוב. בכל אופן - גם אני חולה. P: וזה די מעניין שיש לי תסמיני שפעת כשחוסנתי נגד ><. נסי לאכול אורז, הוא אמור לעזור בדברים האלה, ואם אני לא טועה אז יש גם כדורים או משהו נגד בחילה. והשיעולים גם יעברו, וגם להם יש כדורים. ותנסי גם טישו עם אלוורה, הוא ממש נעים ולא עושה גירוי. יהיה בסדר בסוף
.

broken winges

New member
תודה ../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

אני צריכה לדבר שוב עם אמא שלי אבל הבעיה היא שהיא לא בבית כרגע וגם שהיא מעדיפה להתרחק ממני כדי לא להדבק ולהדבק את בן הזוג שלה כי הוא זקוק להשתלת לב וכל מחלה קטנה יכולה לגמור אותו (חס וחלילה טפו טפו טפו). איך זה שהחיסון לא עצר את השפעת? *0* זה למה אני לא עושה חיסונים. זה רק יצר סדאסטי של אנשים אין במזרק באמת חומר רפואי!

P:

אני לא יודעת ממש מה זה. יכול להיות שזו דלקת גרון, כי יש לי מלא דלקות גרון ><. הלכתי בשנה שעברה לרופא והוא אמר שאין לי סטרפטוקוקוס (החיידק המדבק), אבל שיש לי משטח גרון שנוטה לדלקות. הוא אמר שאפשר או לגרגר חודש מי מלח (כן, בטח >.>) או להצטייד בהרבה קלגרון ולחכות שזה יעבור מעצמו. הקטע הוא שאף פעם לא היה לי חום עם זה >.> חום יש לי רק בשפעת, אבל האף שלי לא סתום, אז זה סימן מעודד. בכל אופן, מחר אני אדע. אמא טוענת שזו דלקת גרון, ובתור אחות קצת קשה להתנגד לתיאוריה שלה ("אבל אמא, אין לי חום בדלקות גרון!" - "מאיפה את יודעת? הדלקת יוצרת משהו דמוי חום בגוף." - "אבל יש לי חום!" - "נו? את רואה?"). ואני מאמינה בחיסונים וברפואה קונבנציונלית ככה זה כשיש לך אמא שלא. P:

behind the masc

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

יפה שלי, תרגישי טוב
כבר אמרתי לך אתמול באיסי, זה יעבור בסוף. אני ממש מצתערת בשבילך, והמלצה שלי יש כאלו טיפות לאף כדי לך לקחת מהן>< בכל זאת, אני אוהבת אותך תרגישי טוב^^

BiDriL

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo201.gif

נסי למרוח סביב האף וזלין. ותאכלי חביתה עם גזר
[אובססיה שלי נו
] תרגישי טוב

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo209.gif../images/Emo201.gif

אני כולכך רוצה שתרגישי טוב אוף אני גם חולה ישמ לי כאבי בטן תשתי תרוות וזה זה עוזר

Stinki Winki

New member
../images/Emo201.gif (כי החיבוק נהיה הומו כזה>>)

תרגישי טוב
תאכלי טוסטים- במילא אין להם הרבה טעם, והם משביעים. (טוסטים כלומר צנימים, לא עם גבינה וזה:S)

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo209.gifבנים הם פתטים../images/Emo6.gif

ועוד בנים בכיתה ט' אין גבול לטיפשות

Shusho

New member
נכון, אבל לפחות הם מדברים איתך:|

עד שנעניתי לחיזוריו (בחיי! איזה ארבע פעמים התחמקתי כי פחדתי שהוא גדול עלי אבל זובי, הוא חמוד.) הוא לא מתקשר לפמרות שהבאתי את המספר לפני יומיים

למעלה