פיזיקה.

Atticus Finch

New member
פיזיקה. ../images/Emo178.gif

בשיעורי פיזיקה אני יושב לבד, בסוף הכיתה, מאחורי שלוש בנות שאנחנו דיי מיודדים אחד עם השנייה עם השלישית והרביעית. ואז התחלנו לדבר עליי (יותר מדי אנשים מפיצים עליי שאני "כזה", אז רוב השכבה כבר יודעת), אז אמרתי לידידה שלי שהיא חמודה ואני אוהב אותה, אז ידידה אחרת אמרה לי, "איכס מה אתה הומו?" וכולנו צחקנו. ואז הגיע עוד חבר מהכיתה, אחד שהייתי דלוק עליו שנה שעברה ועכשיו אני גם קצת מפנטז עליו (
), נקרא לו עידו (שם בדוי, מן הסתם. אני פרנואיד ומפחד שמישהו מהביתספר ייכנס ויקרא את זה). אז אחת מהידידות שואלת אותי, "גיל, היית עושה את עידו?", ואני לא בדיוק בן אדם שחושב על מה שהוא אומר לפני שהוא אומר, אז אמרתי, "כן, בכיף" והוא התחיל להלחץ ולהסמיק. ואז גם אני הסמקתי כמו לא יודע מה. ואז עוד אחת שאלה, "גיל, היית עושה לעידו ילד?", אז אמרתי "אפילו שניים. אני רוצה ממנו ילדים." ושלושתנו (אני, "עידו" והידידה ששאלה הסמקנו בטירוף). ונראה לי שאני נדלק עליו שוב וזה מאוד מביך אותי, כי הוא סטרייט. :\ מה לעשות? אארג.

mercedesClsamg

New member
חחחח המורה העיפה אותי מהפיזיקה

הבת זונה זרקה אותי בא לי להרוג אותה שונאת אותי עד שנאת המוות כי אני נוצרי !! אופתלה !! אז הלכתי לביולגיה וגם לקחתי מחשבים (A) גם טוב לדעת איך הגוף של הבן אדם ואיך הוא פועל איכסלה פשוט מאוד מגעיל אתמול בא לי להקיא חחחח ...

drnaji

New member
פיסקה ../images/Emo99.gif

זה המקצוע הכי מתאים לעצלן כמוני
בכל אופן,אם כולם יודעים עליך אז תלך על זה אולי הוא גם גיי או בי,אין לך מה להפסיד! מקסמיום תשמיע לו את איסלנד 06-ואם הוא יואהב את זה אז הוא בטח גיי

Atticus Finch

New member
נאג'י יא שכל, הוא סטרייט.

הוא מהקבוצה של הילדים בכיתה שלומדים גיטרה ואף פעם לא מראים את הכישרון שלהם. פרסי שלייייייייייייייי. אארג.

drnaji

New member
אם זה כ"כ קשה בשבילך ואתה ממש מאוהב

אז לך על זה למרות שהוא סטרייט
אם זה סתם קראש אז עזוב את זה..

מה לעשות? חחחחח

כלום!! אם הוא סטרייט leav it אין מוצא.. אלא אם כן אתה דוגמן או משהו ואז הוא אולי ירצה "להתנסות"
אבך בעיקרון לדעתי זרום ואל תסמיק... תן לו להסמיק ממך זה יותר כיף
חחח

Atticus Finch

New member
אוף, אבל זה קשה. ):

הוא לא הכי יפה בעולם. בשבילי הוא חתיך, ויש לו שרירים כאלה יאמיים.
וכן, יש בזה משהו, שגורמים למישהו שאוהבים להסמיק. חח. אבל אם הוא ירצה להתנסות, אז בטוח שלא איתי.

למעלה