Atticus Finch
New member
פיזיקה. ../images/Emo178.gif
בשיעורי פיזיקה אני יושב לבד, בסוף הכיתה, מאחורי שלוש בנות שאנחנו דיי מיודדים אחד עם השנייה עם השלישית והרביעית. ואז התחלנו לדבר עליי (יותר מדי אנשים מפיצים עליי שאני "כזה", אז רוב השכבה כבר יודעת), אז אמרתי לידידה שלי שהיא חמודה ואני אוהב אותה, אז ידידה אחרת אמרה לי, "איכס מה אתה הומו?" וכולנו צחקנו. ואז הגיע עוד חבר מהכיתה, אחד שהייתי דלוק עליו שנה שעברה ועכשיו אני גם קצת מפנטז עליו (
), נקרא לו עידו (שם בדוי, מן הסתם. אני פרנואיד ומפחד שמישהו מהביתספר ייכנס ויקרא את זה). אז אחת מהידידות שואלת אותי, "גיל, היית עושה את עידו?", ואני לא בדיוק בן אדם שחושב על מה שהוא אומר לפני שהוא אומר, אז אמרתי, "כן, בכיף" והוא התחיל להלחץ ולהסמיק. ואז גם אני הסמקתי כמו לא יודע מה. ואז עוד אחת שאלה, "גיל, היית עושה לעידו ילד?", אז אמרתי "אפילו שניים. אני רוצה ממנו ילדים." ושלושתנו (אני, "עידו" והידידה ששאלה הסמקנו בטירוף). ונראה לי שאני נדלק עליו שוב וזה מאוד מביך אותי, כי הוא סטרייט. :\ מה לעשות? אארג.
בשיעורי פיזיקה אני יושב לבד, בסוף הכיתה, מאחורי שלוש בנות שאנחנו דיי מיודדים אחד עם השנייה עם השלישית והרביעית. ואז התחלנו לדבר עליי (יותר מדי אנשים מפיצים עליי שאני "כזה", אז רוב השכבה כבר יודעת), אז אמרתי לידידה שלי שהיא חמודה ואני אוהב אותה, אז ידידה אחרת אמרה לי, "איכס מה אתה הומו?" וכולנו צחקנו. ואז הגיע עוד חבר מהכיתה, אחד שהייתי דלוק עליו שנה שעברה ועכשיו אני גם קצת מפנטז עליו (