פידבק מבאר שבע

מצב
הנושא נעול.

fireman

New member
בועז ידידי היקר....

סחתיין על עבודת קל"ב ה...
נינוחה מהמרפסת. ככה זה היום : קשישי הפורום רצים על הג'בלאות והצעירים שבהם מצלמים מהמרפסת...
בועז ידידי היקר....
אתה צריך לרוץ על עוד הרבה ג'בלאות בשביל לסגור את הפערים של מה שצילמתי במשך שנה וחצי באתרי בניה בבאר שבע....
היום אני יושב על הכסא ומקליק מהמרפסת.....זה הכי IN

בועז ל

New member
ערן מחמלי , המרפסת שלי ארוכה כאורך

בועז ידידי היקר....
אתה צריך לרוץ על עוד הרבה ג'בלאות בשביל לסגור את הפערים של מה שצילמתי במשך שנה וחצי באתרי בניה בבאר שבע....
היום אני יושב על הכסא ומקליק מהמרפסת.....זה הכי IN
הגלות. ממרפסת זו אני יכול לצלם שרשור שלם מבלי שתרגיש בכלל שמדובר במרפסת אחת. צפה לפעולת תגמול כואבת בקרוב...

davidfainshtein

Member
מנהל
ראית את הקל"בניק???

הגלות. ממרפסת זו אני יכול לצלם שרשור שלם מבלי שתרגיש בכלל שמדובר במרפסת אחת. צפה לפעולת תגמול כואבת בקרוב...
ראית את הקל"בניק???
אפילו לא קל"בניק! בה"בניק!!! ככה גם אני יכול! חכם בלילה! הנה - קבלו:

בועז ל

New member
ראיתי גם ראיתי ! דוד , שים לב איך

ראית את הקל"בניק???
אפילו לא קל"בניק! בה"בניק!!! ככה גם אני יכול! חכם בלילה! הנה - קבלו:
שרשור אומלל עם 7 תמונות בסה"כ מתנפח כאן אט אט למשהו מפלצתי. טוב ככה זה עם הטיפוסים המאפיונרים האלה מבאר שבע...
הגיע הזמן להנחית כאן פלוגה מנח"ל מוצנח מוסררה...

davidfainshtein

Member
מנהל
ממש! הנה עוד אחת:

שרשור אומלל עם 7 תמונות בסה"כ מתנפח כאן אט אט למשהו מפלצתי. טוב ככה זה עם הטיפוסים המאפיונרים האלה מבאר שבע...
הגיע הזמן להנחית כאן פלוגה מנח"ל מוצנח מוסררה...
ממש! הנה עוד אחת:
הבתים למטה - בית חנינה האנטנות - מטה פיקוד מרכז. ההרים ברקע - תאמינו או לא - הרי מואב מעבר לגבול הירדני (נדיר מאוד שיש ראות כל-כך טובה. בד"כ רואים רק את ההתעבות מעל ים המלח.

בועז ל

New member
בואנ'ה , זה מה שאתה רואה מהמרפסת?

ממש! הנה עוד אחת:
הבתים למטה - בית חנינה האנטנות - מטה פיקוד מרכז. ההרים ברקע - תאמינו או לא - הרי מואב מעבר לגבול הירדני (נדיר מאוד שיש ראות כל-כך טובה. בד"כ רואים רק את ההתעבות מעל ים המלח.
אם כך , כנראה שטיפסת על "סולם יעקב"...

davidfainshtein

Member
מנהל
זה מה אני רואה מהמרפסת...

אם כך , כנראה שטיפסת על "סולם יעקב"...
והנה זריחה. התמונה נדירה ביותר מכיוון שאני וזריחות זה לא הולך ביחד... את זאת צילמתי במקרה כי קמתי מוקדם לשיעור טייס בהרצליה...

בועז ל

New member
יפה מאוד ! דווקא נראה לי שאתה

והנה זריחה. התמונה נדירה ביותר מכיוון שאני וזריחות זה לא הולך ביחד... את זאת צילמתי במקרה כי קמתי מוקדם לשיעור טייס בהרצליה...
וזריחות זה שילוב מושלם. בפעם הבאה אני גורר אותך איתי לצילום הזריחה המופלאה הזו מהגג בפקמ"ז...

davidfainshtein

Member
מנהל
הפקמ"ז רק נראה קרוב

וזריחות זה שילוב מושלם. בפעם הבאה אני גורר אותך איתי לצילום הזריחה המופלאה הזו מהגג בפקמ"ז...
הפקמ"ז רק נראה קרוב
עם זום עצבני... אבל האמת אני כן רואה הרבה זריחות אבל מהצד השני שלהן... כלומר - לפני שאני הולך לישון.

fireman

New member
בועז, אתם עוד תתגעגעו לתמונות

מהמרפסת.....ערן עוד מעט נוטש את המרפסת הזאת

בועז ל

New member
כה חבל ! מהמרפסת שלך בב"ש יכולת

מהמרפסת.....ערן עוד מעט נוטש את המרפסת הזאת
להיות אחד הכתבים המשובחים לענייני פלילים ....
ההפסד כולו שלנו...

levikon

New member
../images/Emo6.gif

להיות אחד הכתבים המשובחים לענייני פלילים ....
ההפסד כולו שלנו...

אמנם אין לי מרפסת, אבל אני מבטיח למלא את מקומו בתור כתב פלילים. ערן עובר לאליטות...

aviy99

New member
אחלה תמונות ערן!../images/Emo45.gif

פידבק מבאר שבע

בינינו.....כמה זמן שלא ראיתם "קובץ מצורף JPG" ליד השם שלי? אם אתם לא יודעים, אני אגלה לכם....3 חודשים. אז אחרי תרדמת עמוקה, החלטתי לחזור לויזואליות, לא משהו מפתיע במיוחד, רק כמה צילומי מרפסת של מטרודנים בטעם בוץ כיאה לשבוע חורפי טיפוסי. תהנו! (נ.ב סורי על השמש החזקה בתמונה הראשונה, הפתיעה אותי)
אחלה תמונות ערן!

fireman

New member
חוויות מסיור הצילומים במרפסת

פידבק מבאר שבע

בינינו.....כמה זמן שלא ראיתם "קובץ מצורף JPG" ליד השם שלי? אם אתם לא יודעים, אני אגלה לכם....3 חודשים. אז אחרי תרדמת עמוקה, החלטתי לחזור לויזואליות, לא משהו מפתיע במיוחד, רק כמה צילומי מרפסת של מטרודנים בטעם בוץ כיאה לשבוע חורפי טיפוסי. תהנו! (נ.ב סורי על השמש החזקה בתמונה הראשונה, הפתיעה אותי)
בעודי מצלם, ניגש אליי מאבטח של התחבורה הציבורית וביקש ממני להזדהות, וכן דרש ממני למסור את המצלמה ולמחוק את התמונות שצילמתי או שיקרא למשטרה. ניסיתי להתקשר למטרודן אבל הם אמרו שזה לא קשור אליהם ושאני צריך לשלוח מכתב למשרד התחבורה, המאבטח עיכב אותי עד להגעת השוטרים, אחרי שהם הגיעו השוטר החרים לי את המצלמה ולקח אותי לתחנה לחקירה ותישאול שבמהלכה חוברתי למכונת אמת ונשאלתי אם אני משתף פעולה עם האיראנים ועם ארגון אל קאעידה.... כל זה כמובן לא קרה, כי אמא מרשה לי לצלם מהמרפסת

תמונות יפות../images/Emo140.gif

בעודי מצלם, ניגש אליי מאבטח של התחבורה הציבורית וביקש ממני להזדהות, וכן דרש ממני למסור את המצלמה ולמחוק את התמונות שצילמתי או שיקרא למשטרה. ניסיתי להתקשר למטרודן אבל הם אמרו שזה לא קשור אליהם ושאני צריך לשלוח מכתב למשרד התחבורה, המאבטח עיכב אותי עד להגעת השוטרים, אחרי שהם הגיעו השוטר החרים לי את המצלמה ולקח אותי לתחנה לחקירה ותישאול שבמהלכה חוברתי למכונת אמת ונשאלתי אם אני משתף פעולה עם האיראנים ועם ארגון אל קאעידה.... כל זה כמובן לא קרה, כי אמא מרשה לי לצלם מהמרפסת
תמונות יפות

aviy99

New member
קטעים איתך ערן../images/Emo6.gif

קטעים איתך ערן

מצב
הנושא נעול.
למעלה