פיגוע בקזבלנקה

מטרניך

New member
את יודעת איזו הילולה נאצית-שמאלנית-

איסלאמיסטית תהיה ברחובות פריז אם תסריט האימים שלך יתגשם, הפלסטינים ינצחו ודמנו יישפך כמים? זאת תהיה שמחה שמאז ימי ווישי הם מחכים לה (שמישהו ישלים את המלאכה).

yeshgvul

New member
חבל על המרירות

על קטיוש'לה אחת שנופלת בקרית שמונה אף אחד לא יוצא להפגין. גם על פעולות שביצענו בשטחים בשנים 93-2000 , שבהן נהרגו חפים מפשע, אף אחד בעולם כמעט לא פצה פה . לי לא זכורה הפגנה באחת ממדינות המערב בתגובה למעשה כזה.

yeshgvul

New member
סנקציות מזעזעות הוטלו עלינו

כמו על עירק, לוב , דרום אפריקה וזימבאבווה. שכחת לציין שממשל רייגן השעה את משלוחי הנשק לזמן קצר בעקבות הפצצת ביירות בפצצות מצרר. אני חוזר, פצצות מ-צ-ר-ר. ותוך כמה שבועות הכל שב לקדמותו.

מטרניך

New member
אני יודע שבשבילך זה לא מספיק ואתה

רוצה שנאט"ו או WHOEVER MAY BE יפציצו אותנו כדי לכפות עלינו הסדר שאיננו מקובל עלינו.

שינילה

New member
מטרניך, עכשיו עלית על הנקודה

המבדילה בדיוק בין ישראל למרוקו ולאינדונזיה. בישראל יש ביקורת פנימית חופשית. במרוקו ובאינדונזיה לא. אז אם ישראלים מבקרים בחריפות את מדינתם (וגם בעולם), אז למה שהעולם לא יבקר את ישראל יותר ממה שהוא מבקר את מרוקו ואת אינדונזיה? ו yeshgvul, העולם סלחן כלפינו? אולי זה בגלל שהעולם יודע שאנו נלחמים בגרועים פי כמה מאיתנו? (שלא כמו מרוקו ואינדונזיה, שגם כלפיהם היה העולם סלחן ואף יותר) בקיצור - השרשור הזה בכלל, והודעותיך בפרט רק מחזקות את התחושה שהעולם צבוע ולצערי גם את התחושה שבעצם ההשוואה של ישראל ומצבה למרוקו ולאינדונזיה, יש בנו איזה מזוכיזם מושרש. ישראל כבשה ותקפה אחרי שהותקפה והתגוננה מפני אוייבים שכל מטרתם להשמידה. מתי בדיוק תושבי מזרח טימור איימו בהשמדת אינדונזיה? מתי תושבי סהרה המערבית פעלו להשמדת מרוקו? השוואה מופרכת........

ליליxx

New member
שינילה, תסלח לי, אבל אני לא מבינה

למה לדעתך צריך לבקר יותר את מי שמבקר את עצמו. ברור שהדבר יותר נוח, אבל האם אתה מתכוון שיש לכך צידוק מוסרי כל שהוא? אם כן, אז תסביר את דבריך אלה.

שינילה

New member
לא התכווהתי להצדיק זאת בכלל, אלא רק

סיפקתי הסבר לכך. לא זכור לי שכתבתי שצריך לבקר יותר וודאי שלא כתבתי שזו דעתי. אם תקראי את הודעתי שוב תראי שהיא דווקא פרו-ישראלית ולכן תגובתך לא כל כך מובנת לי.

yeshgvul

New member
../images/Emo35.gifהערות ושאלות לשינילה

ראשית, אני מציע לך כיוון למחשבה. תפרש את זה עפ"י הבנתך. ישראל אכן יותר דמוקרטית מהמדינות האלה. מישראל גם מצפים ליותר. יש מי שיראה זאת כגזענות כלפי מדינות כמו מרוקו ויש מי שיראה זאת כמחמאה לישראל. חוץ מזה, מה מחדש לך שממשלות העולם נוהגות בצביעות ? לגבי מזרח טימור, אנשים יתקשו להאמין בעידן שאחרי המלחמה הקרה, אבל במזרח טימור צמחה תנועת עצמאות (מפורטוגל) סוציאליסטית . האינדונזים ראו בזה איום ממשי. לא כ"כ מאותם מיליון טימורזים מול המאה מיליון פלוס באינדונזיה אלא מאפקט הדומינו, אותו אפקט שארה"ב חששה ממנו בוייטנאם (למשל, עליית הקומוניזם בתאילנד אם ארה"ב תצא מוייטנאם). קרא את הראיון עם דה קלרק בהארץ. גם הוא מדבר שם על כך שפחד מה ANC בגלל משנתם הסוציאליסטית. לגבי "גרועים פי כמה מאיתנו" ו "כל מטרתם להשמידה" , אני מציע לך להצטנע מעט. ראשית, זהירות עם העליונות המוסרית הזו. למשל, חוששני שגורלם של שבויים פלסטינים בידי ישראל ב- 48 היה גרוע לא פעם מגורלם של שבויים יהודים שנפלו בידי הלגיון הירדני ! גם העדויות על טבח המוני של שבויים ב- 56 וב- 67 לא יוסיפו לך נחת. לגבי השמדה, אני מבקש ממך להביא לי ראיות מוצקות שבמלחמה כלשהי אחרי 48 היתה למי ממדינות ערב תכנית צבאית להשמדת ישראל. אבל תביא משהו רציני, לא נאומי תעמולה למיניהם !

מטרניך

New member
שינילה, תספק לישגבול מסמך בחתימתו

של היטלר להשמדת היהודים. בלי דוקומנט הוא לא קונה. אבל שיהיה רציני. רצוי שיהיו ראיות מוצקות. דיוויד אירווינג גם לא קונה מאיתנו את נאומי התעמולה שלנו ביום השואה.

yeshgvul

New member
אין צורך. ידוע על ועידת ואנזה

עכשיו אתה מוזמן לסייע לשינילה.

yeshgvul

New member
יופי , אסף../images/Emo24.gif

כל מה שקרה בשטחים מאז 67 , אבל הכל מכל, הוא שלב במלחמת העולם שהאיסלם הכריז עלינו.

Asaf p

New member
וואייי!! איזה מלך אתה!

בדיוק בדיוק, אבל בדיוק מה שהתכוונתי!! סחטיין...

yeshgvul

New member
האמת היא

שבהערה אחרת היית הרבה יותר מפורט וענייני. אבל זה היה אשכול קליל יותר. אני שב ועושה לך כבוד ומכתיר אותך רשמית כישראלי שלא מהימין הקיצוני.

Asaf p

New member
עכשיו, כשסרקתי את ההרד דיסק,

מצאתי עותק למה שכתבתי לך אז. מסתבר ששמרתי את ההודעה ההיא, חבל רק ששלך ירדה לטמיון. לא משנה , עדיין אפשר להבין את גודל השקר שניסית למכור כאן. -------------------------------------------------------------------- כמה אפשר לחזור על אותו דבר? הרי פירטתי כאן לפני חודש את שיטת התעמולה שלך, להטות את הדיון לכיוונים רצויים מבחינתך ע"י הטלת מה שאתה מכנה "הוכחה" - שהוא למעשה מקור עיתונאי, בדרך כלל באנגלית ובדרך כלל מסולף. לאנשים אין חשק ואנרגיה לבדוק את מהות ההוכחות שלך, אז הם נסחפים איתך. להזכירך, הדיון התחיל בטענתך כי זו אינה האשמת שווא שישראל מפתחת נשק ביולוגי המבוסס על הגן הערבי , אז גם בהנחה שהמידע שלך נכון, מה הקשר למה שהבאת? הוא מדבר על ארה"ב, והוא גם מדבר גם על פיתוח נשק ביולוגי שהוא לא לשימוש על בסיס אתני, ובטח שלא למטרת השמדה המונית. חשבת שזהו? זהו, שלא. למזלך הרע קראתי לא זמן ב"גלובס" מאמר הדומה למה שהזכרת , מאמר המדבר על עולם עתידני בו תיקח חלק לוחמת חלל ורובוטים. המסמך שהבאת הזכיר לי את אותו מאמר, ולא יכלתי לסבול את העובדה שאתה מנצל אותו לשימוש ציני כל כך. אגב, רק מהציטוט שהבאת ניתן לראות בבירור שאתה עושה שימוש ציני ומסלף את מה שנאמר בו, שהוא חוות דעת ותחזית כיצד המלחמה העתידנית תראה. לא שום פיתוח של נשק ולא בטיח. אבל הסילוף , אוי הסילוף. נתפסת על חם. תרים את המכנסיים. עשיתי סריקה באינטרנט, ומצאתי באתר של אותו ארגון עליו אתה מדבר את המסמך המלא, ונמצא בו במלואו הקטע שציטטת. עמ' 72 למטה. כדי שלא תחפש יותר מדי, הנה הוא לפניך: Although it may take several decades for the process of transformation to unfold, in time, the art of warfare on air, land, and sea will be vastly different than it is today, and “combat” likely will take place in new dimensions: in space, “cyber-space,” and perhaps the world of microbes. Air warfare may no longer be fought by pilots manning tactical fighter aircraft sweeping the skies of opposing fighters, but a regime dominated by long-range, stealthy unmanned craft. On land, the clash of massive, combined-arms armored forces may be replaced by the dashes of much lighter, stealthier and information-intensive forces, augmented by fleets of robots, some small enough to fit in soldiers’ pockets. Control of the sea could be largely determined not by fleets of surface combatants and aircraft carriers, but from land- and space-based systems, forcing navies to maneuver and fight underwater. Space itself will become a theater of war, as nations gain access to space capabilities and come to rely on them; further, the distinction between military and commercial space systems – combatants and noncombatants – will become blurred. Information systems will become an important focus of attack, particularly for U.S. enemies seeking to short-circuit sophisticated American forces. And advanced forms of biological warfare that can “target” specific genotypes may transform biological warfare from the realm of terror to a politically useful tool. ברוך,הבלוף שלך נחשף. אז תעוף מפה. הם נותנים שם תחזית לשדה הקרב העתידני: על מלחמת רובוטים שיחליפו את החי"ר, מטוסים לא מאויישים, לוחמה בחלל, ביטול ציי הספינות ומעבר ללוחמה מתחת למים, וגם (בין היתר) על לוחמה ביולוגית שתכליתו תשתנה מנשק להשמדה המונית לנשק ממוקד אישי לצרכים פוליטיים! אתה החלטת לקחת , מתוך כל עבודת המחקר הזו של ה100 עמודים, רק את הפיסקה הזאת שמנוסחת בסגנון סטייל ז'ול ורן על איך תראה המלחמה העתידית , ומתוך כל הפיסקה הזו רק את המשפט האחרון ,סילפת אותו "קצת" , ומכרת לנו את זה בתור "הוכחה" למסמך אמריקאי רשמי - על תוכנית זדונית שקודח ג'ורג בוש לפיתוח נשק ביולוגי להשמדה המונית על בסיס אתני .... עכשיו ,לפי מה שהיה אמור להיות (ולא יהיה מן הסתם) הדיון כבר לא יסוב על הטענה ההזויה שלך שישראל מפתחת נשק ביולוגי נגד הגן הערבי , אלא על כוונת הזדון הביולוגית של ג'ורג בוש.... איזו רמאות.

yeshgvul

New member
עוד הזדמנות לברוח מעצמנו

אין כיבוש, אין אפרטהייד וקרית ארבע היא בכלל לא בעיה.

למעלה