פחות מיומיים למפגש...

cnani

New member
תכנון עגום >:

תכננתי לעשות גם את מדוזה אבל לא היה לי זמן TAT צבא ארור אז אני אבוא עם קוצי'הה (שהיא גמורה ומסויימת - קוספליי האהוב עלי EVER) ומתברר שיש לי לעשות הרבההה תיקונים לצובאקי כי הצווארון והחזה יצאו נוראים- מזל שמחר יש לי חופש כלל היום 3> ואני ממש מקווה שהתוספת השחורה שלי תשרוד כי היא גוססת *מחזיקה אצבעות*

Grell

New member
טוב עקרונית סיימתי

נשאר רק להרחיב את החולצה כי עשיתי אותה צמודה -מידיי- X:

SunsRequiem

New member
תבואי גם את עם משהו צמוד מדי!

ונחזיר יחד עטרה ליושנה. נשים לא צריכות לזוז! או לתפקד בכלל... אין לי מושג איך אני הולכת לנשום. אבל זה יושב לא רע, אז אני מפחדת להרוס.

Grell

New member
זה מוחץ לי את הציצי

אין לי בעיה שזה יהיה צמוד, פשוט זה גורם לפס באמצע הבגד להיות פחות ישר בגלל שזה נסגר בכוח XD

Apushu

New member
גם לי זה קרה;;

הוצאתי גזרה, והיא פשוט צמודה מדי; חישוב לא נכון של הסוג בד...BUU אז הרחבתי טיפה בצדדים; ועכשיו צריך להצר אותה >_____< אוף אוף

Lightning9

New member
וואע ;~;

אני צובעת בדים כבר יומיים ברצף וזה לא נגמר!!! ויש היום לעשות כחול על הכל. לעזאזל /: טרי וארז באים יותר מאוחר, נצבע ונתפור אחר כך, גם יעל באה לעזור. ובקשר ללחץ? אע, כן!!!$$%@#^%$#@ *מוות* אני כל כך מקווה שנספיק עד מחר

Lightning9

New member
אומגאד סיימנו X__X

אחרי שהם פה מחמש ואנחנו צובעים וצובעים וצובעים, סיימנו!!!! נשאר רק מכפלות ושטויות בקטנה, דברים שנעשה כבר מחר בבוקר. אבל ZOMFG זה נראה מהמם כל כך, אני הולכת עם זה גם אחרי הקוספליי XD

למעלה