פחות מיומיים למפגש...

SunsRequiem

New member
פחות מיומיים למפגש...

מה נשאר לכם לעשות? לחוצים? למה אתם מצפים? את מי אתם מקווים לראות?

SunsRequiem

New member
אני קודם!

מה נשאר לכם לעשות: חצי קוספליי. שיניתי את הרעיון ברגע האחרון... ועכשיו אני משלמת על זה את המחיר לחוצים? מאוד. יש כל כך הרבה לסיים מחר... למה אתם מצפים? מן הסתם, לתמונות. ואנשים. את מי אתם מקווים לראות? ובכן, חצי מהאנשים שציפיתי לראות ביטלו, אבל מן הסתם סיוון, כנען ומעיין יהיו שם 3> יאיי לפנים ידידותיות. בתמונה -> הרעיון החדש שלי

CoralP

New member
ואוו יפהפה!../images/Emo187.gif

ממש מחכה לראות כבר, בהצלחה!

Mana Sama

New member
בכלל לא בטוח שאהיה שם

כל כך אין לי חשק.. בא לי להשאר בבית עם תחושת המרמור שלי,עדיף במקום שאתמרמר עליכם (או לחלופין-שאצא ככה בתמונות)

evening rose

New member
נשאר לי.. למדוד את הכל ביחד.

ויש לי הרגשה ממש לא טובה. D: לחוצים.. כן, לשם שינוי. קצת מלחיץ להגיע לבד בסוג של בגד ים ועם נשק ענק למקום עם הרבה אנשים שאין להם מושג מה קורה. :) מצפים.. שיהיה כיף, הרבה תמונות, וכו'.

evening rose

New member
חשבתי על זה, ולא נראה לי שיהיה נוח..

לא בטוחה שאני אצליח לסדר את החולצה מתחת בלי מראה נורמלית. :\ אני בעיקר מקווה שתהיה חניה קרובה או משהו.

evening rose

New member
אז אחרי שסוף סוף מדדתי, אפשר לומר ש..

יצא זוועה, ואין סיכוי שאני לובשת את זה מחר. :(

SunsRequiem

New member
לא!

T__T אבל משתתפת בצערך. חסרים לי 3 מטר בד לבן כדי שזה ייצא כמו שצריך. אז הכתפיות ממש לא נראות משהו. אבל עבדתי על זה כל כך הרבה... שאני לא יודעת אם סתם לפרק את הכתפיות ולבוא בלי הפרילס הלבנים וזהו.

evening rose

New member
כן, לצערי. P:

זה ממש מבאס, לעבוד המון זמן על משהו ואז זה לא יוצא טוב. ועכשיו אני מבלה את כל השעתיים האחרונות בתוך הארון בדים בניסיון למצוא משהו שיתאים לי למשהו חדש, אבל זה די חסר סיכוי. :\

rocket

New member
לאחר בדיקה של הבגדים שיש לי,

אין לי שום תחפושת שלמה. באחת חסרה פאה, בשניה חסר חלק לשוב של בגד, השלישית התפרקה לגמרי. אני באה עם סתם בגדים בסגנון האנדרוגני שלי.

SHE RA

New member
באיזה שעה אתם נפגשים?

אני דיי חדשה בפורום ואני מתלבטת אם לבוא או לא... וגם ככה באותו יום אני יהיה בתל אביב בעולמות... מהי דעתכם? האם אני אמצא את עצמי שם גם בלי קוספליי כלשהו?

Serf SaN

New member
בטח!

זה יותר מפגר היכרות של הפורום, ובו זמנית גם מפגש צילומים. :) בואי, יהיה נחמד~

SHE RA

New member
לפי מה שהבנתי

בפארק הירקון בידיוק לפי הציור הבא-->

Apushu

New member
עדכון~

נשאר---> להצר את החולצה, ולעשות את הכיווצים בתחתית. לתפור את הפפיון ולהוסיף עוד טיפה תחרה לצאוורון. והממ...למצוא נוצות O_O;;;;; וכמובן לסיים את השמיכה הארורה. ולחבר את התחרה לגרביים...קיצר- הרבה O_O לחוצים?---> קצת, בהתחשב בזה שנשאר לי לעבוד רק עד מחר בבוקר כי בשאר הזמן אני בעבודה O_O;;;;;; מצפים-> לראות חברים! ^^ לראות--> חופית, כנני, קורל, נקו, תאיר, אן, גיא(למרות שאתה לא בא ;; ) ועוד המון אנשים 3>>>>

למעלה