מהכתבה ב-ONE רמי כהן מעיד: "אני באתי אליו ואמרתי לו 'תשמע, תהיה חכם, אין טעם, יש לך חמש דקות, תשפוט את המשחק והכל יעבור בשלום', הוא כמובן התייחס אלי בצורה מתנשאת כמו שכנראה רק הוא יודע ואמר לי 'אתה חוצפן ואני לא מדבר איתך', אז אני עניתי לו שידבר יפה. אמרתי לו 'באתי לדבר איתך אז תדבר אליי יפה ותהיה חכם, תמשיך את המשחק כי אין עכשיו אפשרות להעלות שורות, להוריד שורות, להזיז אוהדים וכו', אז הוא ענה 'או שמזיזים או שאני מפסיק את המשחק' אמרתי לו שיפסיק את המשחק. אז אחרי שהוא עשה את ההצגה לחמש דקות והוא הראה כמה הוא גדול וחשוב וקיבל את התשומת לב שהוא אוהב לקבל אז הוא חידש את המשחק".
כנראה הוא לא ידע שיש מיקרופון על רייניש ואפשר היה לשמוע שהוא אמר משהו בסגנון: אתה באת לחפש אותנו.
טעויות שיפוט יש נגד כל קבוצה. הקהל תמיד מרגיש מקופח עם כל שריקה נגד הקבוצה שלו ויש מקרים שאף בצדק. זה קורה פעם לטובת קבוצה כזו ופעם לאחרת. נדמה לי שכולם זוכרים רבעים בהם קבוצה מסויימת (כולל מכבי ת"א) התמלאו בעבירות לעומת היריבה. הבעיה היא שאיכשהו חלק נכבד מהקהל של הפועל ת"א בכדורסל ממשיך להיות הסמן הקיצוני שבודק עוד ועוד את הגבולות.
אני אפילו לא יודע מה המטרה שלהם: להיות מאגניבים? הם לא. להיבדל מכל הקהלים האחרים? כן, אבל זה לשלילה. אפילו אוהדי הפועל ת"א בתקשורת דוגמת עמנואל רוזן כבר ממלאים את פיהם מים בגין ההתנהגות הקיצונית שעולה מהיציעים.
הפועל ת"א בנתה משהו יפה כשהאוהדים שולטים הקבוצה, יש להם סגל חביב וישראלי, מאמן מוכשר, אבל הכל הולך לטמיון כשהתדמית של הדבר היפה הזה שהוקם מתרסקת עם התנהגות חלק מהקהל. אחר כך יבואו ויבכו שלא אוהבים את הפועל ת"א.
עם ההתנהגות של חלק מהקהל שלהם, גם אני כבר לא רוצה את הקבוצה הזו בליגה. נכון שיש גם התנהגות ברברית וחוליגנית אצל קהלי קבוצות אחרים, אבל המינון, היצירתיות והעוצמה של (חלק מ)אוהדי הפועל ת"א שמגיעים למגרשים יוצרים אנרגיות רעות ברמה שאני ממש לא רוצה.
הקהל של הפועל ת"א בכדורסל מזכיר לי את הקהל שהם הכי שונאים: של בית"ר ירושלים בכדורגל.
(ואני לא אוהד מכבי ת"א, חולון, ראשל"צ או כל קבוצה אחרת. אני אוהד של הכדורסל הישראלי)