פושקש, כנס, כנס!

tanj

New member
תפסיק לכתוב שטויות ואז תקבל תשובה לענין

להמליץ לפניני לעלות ליציע ולהרביץ לאוהדים זה אצלי גיל 10 מקסימום 13 .

Roy M

New member
כשאין מה להגיד, אז ,השני כותב שטויות"

ו"בן כמה אתה" ו"מאוד בוגר". תגובות אופייניות, שגרתיות ורגילות לכאלה שאין להם מה לכתוב, מגינים עם המתפרעים ובאים בטענות לכל העולם ואחותו, כשהם הצדיקים בדורם.

שמא נזכה לגינוי, או מלמול של התנערות מהבהמות ביציע? אולי נתכבד ונזכה לאיזה מצפון מיוסר והכאה על חטא מאותו קהל מגעיל?
לא. אני מדבר שטויות.

Puskas

New member
פיללת למכות!!

אתה אשכרה לא מבין למה תוהים לגבי גילך?
איך זה קשור להאם יש לנו מה להגיד או לא?

Puskas

New member
אבל אני לא מכיר אותך

אז אני מסתמך על ההודעות שלך בפורום וכתבת פה מפורשות שאתה מקווה שפניני יעלה ליציע אוהדי הפועל ויחלק כאפות..

סלים וארזה

New member
מנהל
הודעה נמחקה כאן עקב שפה לא הולמת אני נותן יותר חופש מהרגיל בשרשור הזה, אבל ממש לא רוצה שהוא יתדרדר לרמת ביבים.
יש דרכים לגיטימיות להתנצח. נא לשמור עליהן בבקשה.

tanj

New member
תזכיר לי איזו אלימות היתה במשחק?

אני זוכר רק קהל צועק "לא לשחק" וכמה עשרות שמקללים את השופטים. דבר שקורה כל שבוע ביוון בערך.
לא היתה פריצת אוהדים למגרש, לא היה נסיון פריצה למגרש. לא היה שום אירוע יוצא דופן במשחק וזה אמר בדיון במנהלת קצין משטרה לשעבר.

המשחק המלא נמצא באתר המינהלת. 5 דקות הורדה ואתה יכול לצפות בו ולהראות לי איפה היתה התפרעות. ולא, לצטט את וואן או וויינט לא נחשב.
בהצלחה.

מעניין לראות כמה מטבעות וכוסות היו נזרקים מכיוון הקהל הנאור של מכבי על השופטים אם הם היו חוטפים 5 טכניות הזויות כאלה. כי על שיפוט הוגן בדרבי נזרקו על ספסל הפועל מכל הבא ליד ושחקן הפועל קיבל כוס בראשו מאוהד שישב בשורה הראשונה.
אבל מה, כאשר התקשורת לא מגויסת ולא משתמשים להסתה בערוץ טלויזיה בבעלות מר רקנאטי שלכם, הכל נסבל.

Puskas

New member
בדיוק מה שטענתי

תאכלס לא הייתה עבירה על שם תקנון...
זה שרייניש החליט שלא בצדק להפסיק את המשחק לכמה דקות ולגנוב את ההצגה, זו בעיה שלו ושל הליגה אבל לא מעיד על אוהדי הפועל..
בוא נודה באמת, האיש הפסיק את המשחק בדרישה להזיז 2 שורות אחורה או שלא חוזרים לשחק..
השורות לא זזו והמשחק חודש והסתיים בצורה תקינה..

עולה השאלה, אם המשחק חודש באותם תנאים בהם הופסק והכל היה בסדר, אז למה הוא הופסק?
למה רייניש יצר יש מאין ועשה טררם על הגב של אוהדי הפועל?

בסופו של דבר לא היה פה כלום חריג מלבד שופט שבא לגנוב את ההצגה.

tanj

New member
ואת זה ראו ישר בטכנית ההזויה שנתנו לטימור

ועוד 2 לספסל ועוד 2 לסטיט (כשהשניה על טראש טוק...)

השיפוט רע זה נכון

אבל זה לא רק רע, זה כבר בדיחה.
רייניש בעצמו לא זכר למי הוא דפק טכנית ברבע האחרון והמזכירות בטח שלא עמדה בקצב שלו. שופט קודם כל צריך להיות סמכותי, הוא לא שלט במשחק הזה לשניה. וברבע האחרון במקום לפוצץ (והוא היה חייב לפוצץ) הוא התקפל מול אוהד והנהלת הפועל. אם היה מפוצץ לא הייתי אומר מילה עליו, עצם זה שלא היו לו בייצים אומר שהוא בעצמו פחד מהתגובה לפיצוץ שהיה צריך להיות. הוא ניסה לגנוב תהצגה אז
שיהיה גבר ויקבל קללות מאוהדי הפועל וכוסות במשקל 10 גרם או גרעינים או דברים מהסוג שלא יכולים לפגוע בזבוב.

עמיקם10

New member
כשהיה 6 הפרש-סטיט עמד קרוב להוצאת החוץ

בדיוק כמו שטימור קיבל טכנית וההפרש ירד ל-3. זו היתה המטרה של הקהל שהחל להשתולל בדיוק כשהיה 13 הפרש לנתניה.
וה-13 לא היה בגלל השופטים אלא בגלל שנתניה קבוצה, והפועל שווה ליגה אחרת. גם התוצאות שלה מראות שהיא לא ברמה של הליגה. ועד שלא ירגיעו את הקהל עם עונש.. כמו שהרגיעו את בית"ר..ההיא..ברדיוסים וללא קהל.
העסק רק ידרדר. להגיד שאוהדי מכבי רק רוצים לשייט לאליפות בשקט..זה כבר מגוחך. כי מכבי היא בטופ של אירופה..והיא לא צריכה טובות מאף אחד. אלף- לא הפועל תפריע לה..וכידוע גם בגביע..הפועל בחוץ. אז אולי הגיע הזמן לעבור לספורט..

סלים וארזה

New member
מנהל
מהכתבה ב-ONE רמי כהן מעיד: "אני באתי אליו ואמרתי לו 'תשמע, תהיה חכם, אין טעם, יש לך חמש דקות, תשפוט את המשחק והכל יעבור בשלום', הוא כמובן התייחס אלי בצורה מתנשאת כמו שכנראה רק הוא יודע ואמר לי 'אתה חוצפן ואני לא מדבר איתך', אז אני עניתי לו שידבר יפה. אמרתי לו 'באתי לדבר איתך אז תדבר אליי יפה ותהיה חכם, תמשיך את המשחק כי אין עכשיו אפשרות להעלות שורות, להוריד שורות, להזיז אוהדים וכו', אז הוא ענה 'או שמזיזים או שאני מפסיק את המשחק' אמרתי לו שיפסיק את המשחק. אז אחרי שהוא עשה את ההצגה לחמש דקות והוא הראה כמה הוא גדול וחשוב וקיבל את התשומת לב שהוא אוהב לקבל אז הוא חידש את המשחק".

כנראה הוא לא ידע שיש מיקרופון על רייניש ואפשר היה לשמוע שהוא אמר משהו בסגנון: אתה באת לחפש אותנו.

טעויות שיפוט יש נגד כל קבוצה. הקהל תמיד מרגיש מקופח עם כל שריקה נגד הקבוצה שלו ויש מקרים שאף בצדק. זה קורה פעם לטובת קבוצה כזו ופעם לאחרת. נדמה לי שכולם זוכרים רבעים בהם קבוצה מסויימת (כולל מכבי ת"א) התמלאו בעבירות לעומת היריבה. הבעיה היא שאיכשהו חלק נכבד מהקהל של הפועל ת"א בכדורסל ממשיך להיות הסמן הקיצוני שבודק עוד ועוד את הגבולות.
אני אפילו לא יודע מה המטרה שלהם: להיות מאגניבים? הם לא. להיבדל מכל הקהלים האחרים? כן, אבל זה לשלילה. אפילו אוהדי הפועל ת"א בתקשורת דוגמת עמנואל רוזן כבר ממלאים את פיהם מים בגין ההתנהגות הקיצונית שעולה מהיציעים.

הפועל ת"א בנתה משהו יפה כשהאוהדים שולטים הקבוצה, יש להם סגל חביב וישראלי, מאמן מוכשר, אבל הכל הולך לטמיון כשהתדמית של הדבר היפה הזה שהוקם מתרסקת עם התנהגות חלק מהקהל. אחר כך יבואו ויבכו שלא אוהבים את הפועל ת"א.

עם ההתנהגות של חלק מהקהל שלהם, גם אני כבר לא רוצה את הקבוצה הזו בליגה. נכון שיש גם התנהגות ברברית וחוליגנית אצל קהלי קבוצות אחרים, אבל המינון, היצירתיות והעוצמה של (חלק מ)אוהדי הפועל ת"א שמגיעים למגרשים יוצרים אנרגיות רעות ברמה שאני ממש לא רוצה.

הקהל של הפועל ת"א בכדורסל מזכיר לי את הקהל שהם הכי שונאים: של בית"ר ירושלים בכדורגל.

(ואני לא אוהד מכבי ת"א, חולון, ראשל"צ או כל קבוצה אחרת. אני אוהד של הכדורסל הישראלי)

עמלץ1

New member
רייניש ביזיון

מכור מראש, בוטה ומתנשא, הטכנית היתה ממש לא בצדק ונראה שהוא כבר איבד את היכולת לזהות מתי צריך לשרוק והיום הוא שורק על סתם.
הקהל לא היה יותר טוב ממנו כשבחרו להגיב ולהתנהג כמו חיות.
ולמה אף אחד לא מזכיר את דרון וושינגטון שבא וניסה לחמם את הקהל של הפועל עם כל מני יציאות לא במקום?

Roy M

New member
לא קשור לדיון כאן. שיפוט רע, מכור או מזעזע

זה חלק מהמשחק ולא ספציפית במשחק הזה או רק נגד הפועל.
טראש טוק או התגרויות של שחקנים, יש בכל מקום (ב-NBA משלמים ביוקר) וזה לא משהו נדיר בענף.
כל אלו עדיין לא סיבה מוצדקת להתפרעות של הקהל, אחרת בכל משחק היו לנו מהומות ביציעים.

עמיקם10

New member
מול הטכניות לארז- היו עבירות תוקף לנתניה

פתאום בחמש דקות אחרונות. לפחות 2. רייניש לא בא עם כוונות מלבד לשפוט. אבל כשהקהל מניע את הסל..ושחקן צריך להעיר על זה. ועל ארז אביב לביא כתב"שהוא יושב על האוזן של השופט'..ורואים את זה כל משחק ואחרי כל עבירה. זו שיטה כזו. ועבירות לפי שיטת ה'תעשה ארבעים ישרקו רק עשרים'. . כולנו יודעים את התורה..וחבל שהפועל הביאו את 'אוירת הדר יוסף'...לראשון...רואים שהקהל של הפועל בא בכוונה לעושת בלגן. .הדגלים והורדת הגופיות. האלימות רק מפריעה. התנהגות של שוק. עימותים מכוונים בין השחקנים. רואים שאין להפועל ספסל..אז זו סיבה להחליף את הכדורסל במה שקורה. וכל משחק זה אותו דבר. אולי המאמן תורם קצת..וכדאי לחשוב על מישהו אחר. ואז ינצחו קצת יותר..

למעלה