פושקש, כנס, כנס!

Roy M

New member
פושקש, כנס, כנס!

ד"ש מהקהל "הכי טוב בארץ".
חבורת בהמות.

אפשר לכתוב עליו 1001 דברים, הוא קהל בטוב וברע

אז הוא עובר את הגבול מדי פעם, אין קהל שלא עושה את זה (בהנחה
שיש קהל ורק ל5 קבוצות בליגה בכדורסל יש קהל אמתי ולא קהל שמקבל הזמנות אז הוא מגיע).
רייניש שופט בדיחה. אני כאחד שאוהב להמר על ספורט ידעתי בדיוק
מה הולך להיות במשחק הזה, משחק אגרסיבי וחם. שופט חכם שורק
על כל נגיעה מתחילת המשחק, משדר שהוא שולט ומקפיא את המשחק
בסמכותיות, רייניש שורק על כל זריקה, מראה שהוא נקבה שהוא מתווכח על שריקה חצי שעה עם כל שחקן ושחקן, עוד חצי שעה מתעסק בלהגיע את המאמנים שבצדק רותחים עליו כי מהדקה הראשונה היה בלגן על המגרש עם עברות מכוערות, ועוד חצי שעה הוא רב עם המזכירות, על זה שהוא לא יכול לעמוד מאחורי הסל שהפועל קפו אליו במחצית השניה, ועדיין כמו נקבה פוחד לרדת לחדר הלבשה ולפוצץ תמשחק. לאיים הוא יודע, לבצע קצת פחות. והשיא היה טכנית אחרי טכנית אחרי טכנית אחרי טכנית אחרי טכנית אחרי טכנית והמצאת שריקות לטובת הפועל ברבע האחרון העיקר לרצות אותם.
רייניש יותר מרגיז אותי מהקהל של הפועל. הקהל של הפועל תומך בהם בטוב וברע גם אם בצורות שהיית מצפה, רייניש שופט שאסור לו לשפוט יותר.

Roy M

New member
שופט טועה, זה חלק מהמשחק

וזה שהשופטים בארץ הם זוועה, הכל נכון.
אבל מכאן ועד להתבהמות הקבועה, המרחק רב

שופט טועה זה נכון, וכמה שהפועל בכו ששרקו

להם על כל נגיע ברבעים הראשונים נשרה רק עברה אחת יותר להפועל מאשר לנתניה. מה שמכעיס אותי זה חוסר היכולת של רייניש לשלוט במשחקים והיכולת של רייניש לגנוב תהצגה. אם רייניש עוצר את המשחק אחרי שהוא שורק לשני עברות אחת אחרי השניה נגד אותו שחקן בהפועל, וניגש לספסלים של הקבוצות ומקבץ סביבו את שני הקפטנים ושני המאמנים ומסביר להם שהוא הולך לשרוק על כל דבר שהוא רואה ולא מתכוון לעשות חשבון לאף קבוצה, ולא להתחשבן איתה. מה שקרה זה שהשופט איבד שליטה על המשחק, ואיזן שריקות
שזה דבר שאסור שיקרה וקורה כל הזמן במיוחד עם רייניש ולא מהיום.
והשיא מבחינתי שהוא דורש שיפנו שני שורות באמצ ע משחק והספסל של הפועל מקפל אותו. שופט דבר ראשון צריך להיות סמכותי, לא שמיכתי. הבעיה שלי עם רייניש היא לא שריקה לפה או שריקה לשם
אלה הצורה שהוא מגיע למשחקים, כל הזמן. הוא הרתיח את המשחק במה שהוא שידר לשחקנים ולספסלים.

קשקוש ובכיינות לשמה

אף אחד לא מקפח את הפועל יותר מאחרים , הפועל פשוט יוצרים מכל דבר תקרית בינלאומית , כל דבר הופכים להסלמה ולמשבר , ועובדה שלא היה השנה משחק אחד רגוע עם הפועל, פשוט לא היה , כלום.
אם עד העונה חיכיתי להם , רציתי דרבי , צר לי , קבוצה זבל ואוהדים רפש, כואב לי על השחקנים של הפועל , רובם המכריע משקיענים עם לב , לא מגיע להם להתקע במועדון ואוהדים שעשוי לחלוטין משנאה לכל העולם ותרבות אכלו לי שתו לי נצחית.

איפה רשמתי שמקפחים הפועל

אני שונא הפועל בדם, הקהל של הפועל דדורם לי לחלחלה כל פעם מחדש שאני רואה אותו. מתעב אותם. רייניש הרתיח את המשחק, והוא עושה את זה 3-4 פעמים בשנה. הבעיה היא שיש את הפועל באזור ואתה מרתיח החלב גולש ושיש מכבי בסביבה שגם אותה אני לא ממש מחבב זה נגמר בשקט כי מכבי גם אם מתחילים לשרוק נגדה על כל עברה הספסל שלה לא נגמר. אז ישחקו ילדים או שחקנים שיכולים להיות בכירים בכל הליגה ורק במכבי יושבים בקצה הספסל.
הגיע הזמן שרייניש יפסיק לגנוב הצגות ויפנים שהוא לא שחקן אלה שופט ולא הדמות המרכזית במשחק.

Roy M

New member
אתה מערבב מין שאינו במינו

הדיון כאן הוא לא על השיפוט (תתכבד ותפתח אשכול שכזה), אלא על הקהל של הפועל, כשיש כאן גולש קבוע שהחליט שהם "הקהל הכי טוב בישראל".
המטרה, להוכיח אותו הגולש על טעותו הקרדינאלית ולהמחיש, שמדובר בקהל של טינופות

איך זה שצרות כאלה יהיו תמיד כשאוהדי הפועל

בסביבה?

אחרים לא מקפחים? אחרים לא מרגישים שדופקים אותם?
חבורה של בכיינים , כל משחק מחדש, גם בכדורסל וגם בכדורגל , ממש עלובי החיים.

הקהל של הפועל תומך בקבוצה שלו בדרכים שאין שאין להן מקום בתחומי הספורט, זה שקהל אוהד את הקבוצה שלו לא מהווה איזו נקודה לחיוב , זה נכון לכל קהל.

עמיקם10

New member
שני משחקים ללא קהל אחרי מה שראינו.

היה 13 לנתניה ו...פתאום היו עבירות תוקף ? הפעול הפסידו כבר 4 משחקים בבית. הפועל חטפו ממכבי את המכה..יילה חזרה לליגה למטה..כי זה זה לא ספורט. וייגמר לא טוב. להרחיק את הקהל מהסלים. להרחיק את הקהל מהשורות הראשונות. ולתת עונש ללא קהל לשני משחקים שילמדו לקח.

lb22

New member
לא יכול להיות מה שקרה פה הערב

אני בתחום הכדורסל מגיל 6 ולא הגיוני מה שהולך פה עם הקהל של הפועל והתגובה של אדלשטיין.

אם זה מוציא לי את החשק מלראות את המשחק הזה זה אומר הכל.
אני מחר מעביר אימון לילדים שאני מאמן בני 10 והם ידקלמו לי את מה שהם ראו הערב.
זה הורס את הכדורסל פשוטו כמשמעו.

והדברים שאמר אדלשטיין בסיום המשחק פשוט ביזיון וחובה להעמיד אותו לדין עם עונש כבד שילמד כבר להתנהג.

די כמה עוד אפשר לדוש בזה שבוע אחרי שבוע עם הקהל הזה.

Puskas

New member
גאה באוהדים

למה? כי כששופט בא מהבית עם החלטה מי ינצח את המשחק והוא עושה הכל כדי שזה יקרה, אז שילך לחפש הוא וכל יפי הנפש.
הטכנית לארז לא היתה צריכה להיות, הדיבור של רייניש אחר כך כשהוא דיבר בבוטות ובגועל נפש ובבריונות ליו"ר אוהדי הפועל,
בכלל כל ההתנהגות הזו של השופט הזה שהוא חתיכת ערס מסריח, כל זה זיכה אותו במה שהוא עמד לחטוף מהקהל.
הקהל היה אדיר, הצחיק אותי רצח כשבזמן המהומות אחד האוהדים הוציא שטר של כסף מהכיס ושלח יד לכיוון רייניש..
שופט אפס שחימם את המשחק סתם ולמרות שהקהל הגיב בהגזמה, אני מבין ומזדהה עם הכעס, אבל פחות עם התגובה.

בכללי? רייניש שמוק שחימם את המשחק לחינם שבא מהבית עם החלטה שנתניה תנצח (אולי הוא אוהד מכבי),
שרק טכניות סתם, שרק עבירות כל המשחק כאילו המשרוקית תקועה לו בפה וכל נשימה זו שריקה..
הגזים, ניהל רע, חימם את האווירה והאירוע הזה הוא אחד מתוך אלפי אירועים שכאלה שהיו בספורט העולמי ושקרו כי שופט חימם אווירה..

אגב.. לאף אחד אין מה להגיד על האירוע שבו דרון וושינגטון בא לקהל של הפועל בסוף מחצית וזרק להם מילים כדי לחמם?

הפועל אימפריה, הקהל הוא הטוב בארץ!

Roy M

New member
במצב שכזה, אין לך כל זכות לצייץ על פניני

ואני מקווה שבדרבי הבא, שיהיה בבית מכבי (כמה אירוני), פניני יאלף לעלות ליציע שלכם ולפוצץ כמה בבונים במכות.
רק בכח תלמדו לקח.

סלים וארזה

New member
מנהל
אין שום הצדקה לתמוך באלימות פיזית. כמו שאין שום הצדקה להתנהגות של פניני מולשולדברנד ולקהל של הפועל ת"א מול רגב פנאן.

Puskas

New member
ניראה לי התבלבלת בין פניני לבין ארטסט

ניראה לך שפניני ירביץ למישהו? כל הקריירה שלו הוא עושה פרובוקציות אבל כזה מגיע לפיזיות הוא זז הצידה..
דבר שני, בן כמה אתה בכלל? גישה של "אני אזיין אותך ואתה תיראה כמה אני חזק" זו גישה של תיכון..

Roy M

New member
אחרי ששוב אין לך מה לענות ושוב הוכחת שאתה

אלים ותומך באלימות של הטינופות, אתה מתעסק בגיל שלי או בלפרשן את דברי?
השורה התחתונה היא שאתם קהל אלים, מוסת, ברברי מהזן הנחות ביותר שיש וכל תירוץ רק נשמע פאתטי יותר.

Puskas

New member
אתה התפללת שפניני ירביץ לאוהד הפועל

אז סלח לי אבל אתה זה שתומך באלימות...
לגבי התעניינותי בגילך, התגובה שלך נוסחה כל כך רע ולכן גרמה לי לתהות האם אני מנהל דיון רציני עם בגיר או שאולי אני סתם מבזבז זמן בהתנצחות עם ילד..

הגחי הזמן להפסיק להיות תמימים, שחקנים הם בני

אדם. ששחקן עומד על הקוו וכל שניה מנערים לו את הסל אז זה מעצבן אותו, ששחקן מקבל קללות כל המשחק וכן גם קללות גזעניות זה יכול
לעצבן אותו והוא עונה לקהל. אז מה? לאוהדים מותר לקלל ולשחקן אסור לענות להם?
פניני עשה קריירה מטראש טוק, לכלו תראו משחקים של פניני מאז שהוא משחק ומצולם גם בהפועל ירושליים וגם במכבי תל אביב ותמיד תראו שהוא לוחש דברים באוזן של היריבים שלו. אז זה לא ממש הפריע עד שהוא עבר את הגבול ושילם על זה ביוקר. לקחו לו סכום מצתבר של 6 ספרות בשקלים, הוא לא שיחק חודש ובעיקר התקשורת האדומה חגגה על הדם שלו. את העונש שלו הוא קיבל וזה היה עונש קשה מדי. אם לאוהדי הפועל מותר להשתמש בלי לקבל עונש בשירי שואה על קן של חוש הביטוי או השם יודע מה, אז גם לפניני מותר למרות שזה מגעיל. ולא 20 אלף שקל קנס זה לא עונש וגם משחק על תנאי שלא יופעל בחיים זה לא עונש.

למעלה